Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-24@05:48:55 GMT

کمبود ماسک در شهرستان‌های کوچک

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۶۴۹۶

کمبود ماسک در شهرستان‌های کوچک

ایران اکونومیست-نایب رئیس انجمن داروسازان ایران با تاکید بر لزوم تامین ماسک از داروخانه‌ها گفت: خبرهایی می‌رسد مبنی بر اینکه در حوزه ماسک به دلیل اختلاف قیمت و گرانی دلار، قاچاق معکوس وجود دارد.

دکتر علی فاطمی درباره وضعیت توزیع ماسک در داروخانه‌ها با توجه به اجباری شدن استفاده از آن در اماکن عمومی، گفت: در حال حاضر دو نوع ماسک سوپاپ‌دار و ماسک‌های سه لایه پزشکی در داروخانه‌ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال کنترل و نظارت بر روی زنجیره تامین ماسک در اختیار سازمان غذا و دارو است.

وی با بیان اینکه ماسک‌های سه لایه پزشکی نیز به دو دسته صنعتی و نیمه صنعتی تقسیم می‌شوند، افزود: کیفیت ماسک‌های صنعتی بالاتر است. ماسک‌های نیمه صنعتی نیز از نظر ظاهری تفاوتی با ماسک‌های صنعتی نداشته و از روی نحوه دوخت قابل تشخیص هستند. سازمان غذا و دارو ماسک‌هایی را که کنترل‌های بیشتری بر رویشان صورت گرفته و کنترل کیفی و استرلیزاسیون آن‌ها تحت نظر مسوول فنی است، به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ارائه می‌دهند. در عین حال بخشی از ماسک‌ها هم در اختیار داروخانه‌ها قرار می‌گیرد که بخشی از آن‌ها تولید نیمه صنعتی داشته و استانداردهای حداقلی را دارا هستند و مردم می‌توانند با خیال راحت از آن‌ها استفاده کنند.
ماسک را از داروخانه تهیه کنید

فاطمی با بیان اینکه توصیه ما این است که مردم برای تهیه ماسک به داروخانه مراجعه کنند، افزود: زیرا بسیاری از ماسک‌هایی که در بازار وجود دارند، تقلبی هستند. البته شاید در ظاهر تفاوتی با ماسک‌های استاندارد نداشته باشند، اما عملا زمانی که بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که فیلتر لازم و لایه سوم که می‌تواند تا ۹۰ درصد از ورود ویروس جلوگیری کند، در این ماسک‌ها وجود ندارد. بنابراین مردم برای تهیه ماسک حتما به داروخانه‌ها مراجعه کنند.

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: در عین حال توزیع ماسک در داروخانه‌ها در همه استان‌ها تکافو نمی‌کند. در شهرهایی مانند پایتخت مشکل توزیع و تامین ماسک بسیار کمتر است، اما در شهرستان‌ها و شهرهای کوچک مشکل بیشتری وجود دارد و سیستم توزیع تکافوی نیاز را نمی‌کند.

فاطمی اظهار کرد: در عین حال خبرهایی می‌رسد مبنی بر اینکه در حوزه ماسک یک قاچاق معکوسی وجود دارد؛ به طوری که برخی به‌ علت اختلاف قیمتی که وجود دارد و گرانی دلار، بخشی از ماسک‌ها را از کشور خارج می‌کنند. عکس‌ها و فیلم‌هایی دیده شده که ماسک‌های ایرانی در برخی کشورها وجود دارد. البته در روز حدود شش تا هفت میلیون ماسک سه لایه پزشکی در کشور تولید می‌شود، اما باید به این موارد و مسائل نیز توجه داشت.
در شرایط کرونا ماسک‌ سوپاپ‌دار توصیه نمی‌شود

وی تاکید کرد: باید توجه کرد که در شرایط کرونا استفاده از ماسک‌های سوپاپ‌دار خیلی توصیه نمی‌شود. زیرا اگر بیمار مبتلا به کووید۱۹ از این ماسک‌ها استفاده کند، امکان انتقال بیماری زیاد است. بر همین اساس بهتر است افراد عادی از ماسک‌های سه لایه و پزشکی استفاده کنند.

فاطمی با بیان اینکه رسما صادرات ماسک بدون مجوز سازمان غذا و دارو ممنوع است، گفت: در عین‌حال قیمت رسمی که سازمان غذا و دارو برای ماسک‌های سه لایه پزشکی اعلام کرده است، ۱۶۰۰ تومان است که با همین قیمت در داروخانه‌ها فروخته می‌شود. در عین حال در تهران کمبودی از نظر ماسک نداریم، اما بعضا در برخی استان‌ها و شهرستان‌ها کمبودهایی دیده می‌شود.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو ماسک های سه لایه داروخانه ها سه لایه پزشکی ماسک ها عین حال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۶۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه در شهرستان فیروزآباد شهرک‌های صنعتی روزبدان، میمند و ناحیه جایدشت ایجاد شده است ، گفت: در این شهرک‌ها و نواحی صنعتی ، ۱۸۲ قرارداد با سرمایه گذاران منعقد شده است.
مسعود عظیمی افزود: شهرک‌های صنعتی روزبدان و میمند فعال و آماده جذب سرمایه گذار است و فعال سازی ناحیه صنعتی جایدشت در برنامه قرار دارد.
وی افزود: ۵۵ واحد تولیدی، صنعتی بهره بردار برای ۴۶۰ نفر در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد اشتغال ایجاد کرده است.
عظیمی با بیان اینکه شهرستان فیروزآباد به علت موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در مسیر جاده فارس با پارس جنوبی از ظرفیت‌های مناسبی برای سرمایه گذاری برخوردار است ، بیان کرد: توسعه زمین‌های شهرک‌های صنعتی این منطقه با هدف بسترسازی برای استقرار صنایع در برنامه قرار دارد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود: از واحد‌های صنعتی که هم اکنون مراحل پایانی ساخت و ساز را طی می‌کند، ۲ واحد صنعتی تولید روغن پایه با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۶۰ نفر است که نیمه نخست امسال به بهره برداری می‌رسد.
شهرستان فیروزآباد در جنوب فارس و در فاصله ۱۱۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • شهرک‌های صنعتی در باوی احداث می‌شوند
  • احداث چند شهرک صنعتی در باوی
  • بانه ، قطب تولید گوشت مرغ در استان
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر
  • ایمن سازی دام‌های سبک علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در شهرستان طرقبه شاندیز
  • کمبود شیرخشک در داروخانه‌ها والدین چابهاری را نگران کرد