Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر‌کل محیط زیست استان البرز گفت: معضل ورود فاضلاب به کانال‌های آبیاری کشاورزی بارها در کارگروه سلامت استان مطرح شده است اما اتفاق مهمی در این زمینه نیفتاده است.

فردین حکیمی مدیر‌کل محیط زیست استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرج در رابطه با آبیاری صیفی‌جات مورد استفائه مردم با فاضلاب گفت: متاسفانه علی رغم پیگیری‌های مکرری که ما انجام داده ایم در مناطقی مانند محمدشهر، ماهدشت و قزلحصار این مشکل همچنان مشاهده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکیمی با بیان اینکه ما مخاطرات این موضوع را استانداری، دانشگاه علوم پزشکی البرز و جهاد کشاورزی ودادستانی ارجاع داده و درخواست جلسه کرده ایم، افزود: همچنان پیگیر این مسئله هستیم و در چارچوب اختیارات محیط زیست، قطعا اقدام خواهیم کرد.

مدیرکل محیط زیست استان البرز اظهار داشت: بخشی از این مشکل عمدی صورت می‌گیرد که باید با جدیت با آن برخورد شود اما بخشی از مشکل هم عمدی نیست بلکه به دلیل عدم مدیریت صحیح آب‌های سطحی و فاضلاب‌، این آب ها به آب نهرهای کشاورزی نفوذ می‌کند و کشاورزان ناخواسته از آب آلوده برای آبیاری زمینهای کشاورزی استفاده می‌کنند.

حکیمی تصریح کرد: کشاورزان هم از اختلاط فاضلاب به کانال های آب شاکی هستند اما برخی چون آب ندارند از آن استفاده می کنند، بنظر می رسد باید این موضوع با پیگیری جدی همراه شده و از تداوم آن جلوگیری شود زیرا معضل مذکور با سلامت مردم در ارتباط است.

وی گفت: معضل ورود فاضلاب به کانال‌های آبیاری کشاورزی بارها در کارگروه سلامت استان مطرح شده است اما اتفاق مهمی در این زمینه نیفتاده است. از سال 92 مسئله مذکور را از فرمانداری کرج پیگیری کردیم و جز مصوبات کارگروه سلامت هم قرار گرفت اما راهکار عملی آن که تکمیل شبکه جمع آوری فاضلاب است هنوز مغفول مانده است و عملا اتفاق خاصی نیوفتاده است و به دلیل همین سیستم معیوب جمع آوری فاضلاب مشکل زمین های کشاورزی قابل حل نیست.

وی اظهار داشت:  در زمان بارندگی رواناب های سطحی وارد انهار کشاورزی شده و ثمره آن نهر سیاه جوب می‌شود که از باغستان کرج آغاز شده و به قزلحصار و محمد شهر ختم می‌شود.

حکیمی با ابراز تاسف از عدم جدیت مسؤولان در حل این مشکل گفت:  این موضوع مستیقما با جان و سلامت مردم بازی می کند اما همچنان مغفول مانده است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: فاضلاب مدیرکل محیط زیست البرز محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۶۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعی آب شهر چیتاب کهگیلویه و بویراحمد کی حل می‌شود؟/آبرسانی سیار به مناطق مختلف

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بارندگی های اخیر خسارت های عمده به تأسیسات آبی در شهر و روستاهای استان وارد شده است، بررسی ما نشان می‌دهد تا کنون بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان خسارت به تأسیسات آبرسانی وارد شده است.

امید صالحی افزود: در یاسوج تأسیسات آبشار، آب نهر و یک حلقه چاه در تنگ مهریان دچار آسیب های جدی شده است‌.

وی اظهارکرد: این منابع تأمین آب با تلاش همکارانم و با جابجایی خطوط وارد مدارد شد. در عمده نقاط مرکز استان آب پایدار برقرار شد، در برخی نقاط اُفت فشار آب هست که ان‌شاءالله این مسأله نیز بزودی مرتفع می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: قریب به ۲۰ روستا که مشکل داشتند و خسارت های سنگین به منابع تأمین آب آنها وارد شد نیز رفع مشکل شد.

صالحی در خصوص قطعی آب چیتاب و روستاهای اقماری آن، تصریح کرد: بخشی از خط انتقال چیتاب در بستر رودخانه بود که بر اثر شدت جریان آب دچار اشکال شد، داریم با تدابیری فشار آب را کم می‌کنیم تا به خط انتقال دسترسی پیدا کنیم.

وی با تقدیر از همراهی امام جمعه چیتاب ادامه داد: ماشین آلات راه و شهرسازی به کمک ما آمده اند، سپاه نیز به کمک می آید و ان‌شاءالله امروز در صورت کنترل سیلاب خط لوله ترمیم می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد، صالحی بیان کرد: در این منطقه و سایر مناطق که مشکل مشابه داشتند در این مدت آبرسانی سیار در دستور کار بود تا مشکل مضاعفی را مردم شریف متحمل نشوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قطعی آب شهر چیتاب کهگیلویه و بویراحمد کی حل می‌شود؟/آبرسانی سیار به مناطق مختلف
  • چهارمحال و بختیاری پیشرو در تجهیز اراضی به سامانه نوین آبیاری
  • اختصاص اعتبار ویژه برای اجرای طرح‌های آب و خاک در آذربایجان غربی
  • تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
  • واحدهای راکد مشکل اصلی صنعت بابل
  • بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند
  • تامین آب مورد نیاز کشاورزی و آبیاری فضایی سبز با پکیج‌های تصفیه فاضلاب
  • تجهیز ۲ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری به آبیاری نوین
  • اجرای سامانه‌های نوین آبیاری از اولویت‌های اساسی جهاد کشاورزی
  • اهواز با یک بارش ۳۸ میلی زیر آب رفت