Web Analytics Made Easy - Statcounter

از حدود 15 شهریور 99 فعالیت دانشگاه ها برای دانشجوهای فعلی به صورت ترکیب آموزش مجازی و حضوری آغاز می شود و سناریوهای متعددی هم برای آموزش ترکیبی دیده شده؛ اما دانشجویان جدید الورود از آبان به صورت حضوری سر کلاس می روند تا با دانشگاه آشنا شوند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، براساس آمار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در ترمی که به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور پر فراز و نشیب گذشت، از حدود ۳ میلیون دانشجوی کل کشور حدود دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به اینترنت و آموزش مجازی دسترسی داشتند و از ۳۰۰ هزار دانشجوی دیگر آماری در دسترس نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی ۸۶ درصد دانشجویان کل کشور از پوشش آموزش‌های الکترونیکی بهره مند شدند.

به این ترتیب، دانشگاه‌های دولتی متمرکز حدود ۸۳.۷ درصد، دانشگاه پیام نور ۹۳ درصد، دانشگاه علمی کاربردی ۵۰ درصد، دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰ درصد، دانشگاه‌های غیر انتفاعی و غیر دولتی ۷۴ درصد، دانشگاه شاهد ۹۳ درصد و دانشگاه آزاد ۹۰ درصد از دانشجویان خود را در ترم تحصیلی جاری تحت آموزش مجازی قرار دادند.

شواهد حاکی از ادامه دار شدن آموزش مجازی در ترم آینده است.

*دانشجوهای فعلی زودتر از دانشجوهای جدید به دانشگاه می روند

علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این باره به خبرنگار فارس، گفت: براساس تصمیم اتخاذ شده، همچنان آغاز ترم جدید دانشگاه‌ها از ۱۵ شهریور ماه ۹۹ اعلام شده است و دانشگاه ها براساس شرایط و امکانات خود برای برگزاری کلاس ها به صورت حضوری و مجازی اختیار دارند. 

وی ادامه داد: همان طور که قبلا هم اعلام شده، تعیین زمان ۱۵ شهریور برای آغاز به کار دانشگاه ها به این معنی نیست که همه دانشگاه‌ها از روز ۱۵ شهریور ترم جدید را آغاز می کنند، بلکه این زمان به عنوان زمان حدودی آغاز فعالیت دانشگاه ها در نظر گرفته شده است.

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: آغاز کلاس های دانشجویان جدید الورود هم دیرتر از دانشجویان فعلی و در آبان ماه خواهد بود.

*شرایط حضور دانشجویان در دانشگاه ها در ترم آینده

مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در گفت وگو با خبرنگار ما، شرایط حضور دانشجویان در دانشگاه ها در ترم بعد را تشریح کرد.

وی توضیح داد: روش ترم بعد ترکیب آموزش حضوری و مجازی در دانشگاه ها است.

صدیقی تصریح کرد: در ترم آینده حضور دانشجوها در دانشگاه و خوابگاه منوط به حضور در بخش های ضروری است و حضور برای همه دانشجوها مقدور نخواهد بود.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: پیرو حداقل سازی حضور دانشجوها در دانشگاه، در بخش خوابگاهی هم باید حداقل حضور دانشجوها را داشته باشیم و از این رو استفاده از حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت خوابگاه ها پیش بینی شده به طوری که در هر اتاق خوابگاهی فقط یک دانشجو اسکان داده شود.

*شرایطی که کلاس ها بخشی حضوری و بخشی غیرحضوری برگزار شود

محمود فتوحی فیروزآباد رئیس دانشگاه صنعتی شریف در گفت وگو با خبرنگار فارس، شرایطی که اگر در ترم آینده کلاس ها بخشی حضوری و بخشی غیرحضوری برگزار شود را ترسیم کرد.

وی توضیح داد: یک طرحی که می تواند وجود داشته باشد این است که کلاس ها به صورت ترکیبی برگزار شود، به این معنی که دانشجویانی که نیاز به خوابگاه ندارند به صورت حضوری در دانشگاه و کلاس خود شرکت کنند و دانشجویان شهرستانی همزمان به صورت مجازی درس را دنبال کنند. یعنی این امکان را داشته باشیم که استادی که در کلاس درس می دهد، بخشی از شاگردانش حضوری و بخشی غیرحضوری باشند.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: طرح دیگر می‌تواند برنامه حضوری برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و مجازی برای دانشجویان کارشناسی باشد. در این صورت هم بخشی از آموزش به صورت حضوری برگزار شده است و هم فعالیت ‌های پژوهشی دانشجویان و جلسات آنان با اساتید با بهره وری بیشتری ادامه خواهد داشت.

*برنامه دانشگاه ها برای ترم بعد قطعی شد

اما اکنون تصمیم برای حضور دانشجویان در ترم بعد در دانشگاه قطعی شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تازه ترین تصمیم را درباره وضعیت ترم بعد دانشگاه ها اعلام کرد.

وی گفت: زمان برگزاری کنکور سراسری بدون تغییر همچنان ۳۰ و ۳۱ مرداد خواهد بود و ۴۵ روز برای اعلام نتایج کنکور زمان لازم است. احتمالا نتایج کنکور ۱۵ مهر ماه ۹۹ اعلام می شود و کلاس های دانشجویان جدید الورود در آبان ماه و به صورت حضوری آغاز می شود. زیرا آنان باید محیط دانشگاه را بشناسند و با اساتید آشنا شوند و به طور کلی از محیط دانشگاهی آشنایی کسب کنند.

وی گفت: دانشگاه ها آماده اند تا کلاس ها را در صورت لزوم مجازی برگزار کنند اما برخی کلاس های عملی را با تدابیر بهداشتی می توان حضوری برگزار کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان آموزش دانشگاه آزاد منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری صورت حضوری حضوری برگزار ترم آینده آموزش مجازی دانشگاه ها وزیر علوم ترم بعد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۸۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات معامله ۶ هزار میلیاردی سرخ‌آبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها

به گزارش قدس آنلاین، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفت و گوی تلویزیونی در خصوص واگذاری استقلال و پرسپولیس گفت: امروز ۸۵ درصد سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش غیردولتی واگذار شد. سال ۱۴۰۰ دولت سیزدهم در شرایطی روی کار آمد که هر دو باشگاه به‌جهت عدم رعایت ضوابط AFC دچار محرومیت شده بودند، در همان سال ستادی برای هماهنگی واگذاری دو باشگاه بین وزارت ورزش و سازمان خصوصی‌سازی و سازمان بورس به‌نمایندگی از وزارت اقتصاد در این ستاد حضور داشتند.

وی افزود: در اسفند ماه ۱۴۰۰ اولین گام در این حوزه برداشته شد، این اتفاق در حالی انجام شد که در طول سه دولت گذشته و از سال ۱۳۷۶ شاهد تلاش ناکامی بودیم. در سال ۱۴۰۰ و با حضور ۴۰۰ هزار نفر از طرفداران افزایش سرمایه دو باشگاه انجام شد.

خاندوزی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ سه مرتبه تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش خصوصی انتقال مالکیت دو باشگاه انجام شود، گفت: با وجود این، این مزایده‌ها با اقبال خوبی از سوی بخش خصوصی و تعاونی‌ها روبه‌رو نشد. با توجه به پایان مهلت AFC مقرر شد که با مشارکت طلبیدن مجموعه‌های اقتصادی یعنی کنسرسیومی از بانک‌های غیردولتی و کنسرسیومی از صنایع پتروشیمی ذیل عنوان پتروشیمی خلیج فارس این اتفاق رخ دهد، این اتفاق امروز صبح در فرابورس ایران محقق شد.

قطعی‌شدن معامله ۶ همتی سرخابی‌ها تا روز چهارشنبه

وی در خصوص قیمت واگذاری استقلال و پرسپولیس گفت: طبق اطلاعاتی که فرابورس اعلام کرده است، ارزش نهایی سهام این دو باشگاه برای استقلال به‌ارزش تقریبی ۲,۸۰۰ میلیارد تومان و پرسپولیس به‌ارزش ۳,۲۰۰ میلیارد تومان نهایی شد. امیدوار هستیم روز چهارشنبه و در یک مراسم رسمی قطعی‌سازی انجام شود.

پرداخت ۹۰ درصد ارزش استقلال و پرسپولیس به‌صورت اقساط ۶ ماهه

وزیر اقتصاد در مورد روند پرداخت پیش‌بینی‌شده از سوی خریداران گفت: با توجه به اینکه ۱۰ درصد معامله باید به‌صورت نقدی و ۹۰ درصد دیگر به‌صورت اقساطی انجام شود، بخش نقدی قطعی شد و بخش اقساطی بر اساس بازه‌های ۶ ماهه توسط کنسرسیوم‌ها پرداخت خواهد شد.

وی اظهار کرد: تلاش دولت این بود که هم‌زمان با اینکه یک بار برای همیشه موضوع مالکیت را حل می‌کند، بحث شفافیت مالی، اقتصادی و مدیریت را حل‌وفصل کند، به همین دلیل مقرر شده است تا زمانی که مساله درآمد پایدار ناشی از حق پخش به سرانجام برسد (که مساله را به‌شکل اساسی‌تری حل خواهد کرد) جریمه آسیایی را به فرصتی برای اصلاح ساختار مدیریت باشگاه‌ها تبدیل کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی
  • تعطیلی کلاس‌ها در دانشگاه کلمبیای آمریکا پس از بازداشت دانشجویان حامی فلسطین
  • پویشی‌های دانشگاه آزاد اصفهان ۱۲هزار نفری می‌شوند/ 10 درصد دانشجوها به استخدام رسیدند
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • جزییات معامله ۶ هزار میلیاردی سرخ‌آبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی