Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: کلیت وضعیت بودجه در سال 99 وضعیت مناسبی نیست و پیش‌بینی می‌شود معادل 40 درصد کسری بودجه کشور داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی امروز در جلسه شورای شهرستان کرمان با اشاره به مباحث بودجه‌ای کشور در سال جاری اظهار داشت: کلیت وضعیت بودجه در سال 99 وضعیت مناسبی نیست و پیش‌بینی می‌شود معادل 40 درصد کسری بودجه کشور داشته باشیم، یعنی در بودجه جاری و عمرانی مشکل خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: کل بودجه کشور با شرایط خاصی رو به رو است اما با این حال باید از آن خوب استفاده کرد و با توجه به شرایطی که داریم اولویت‌های شهر، بخش و منطقه را مشخص و براساس آنها برنامه‌ریزی و کار کنیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از شهرداران و مدیران خواست تا اولویت‌های خود را با توجه به شرایط بودجه‌ای مشخص کنند تا در شورای برنامه‌ریزی در سرفصل‌های مرتبط قرار داده شوند.

پورابراهیمی بیان کرد: در ارتباط با معین‌های اقتصادی کار را به صورت جدی‌تر شروع کنیم به عنوان نمونه با شرکت مس باهنر توافق کردیم که فعالیت سرمایه‌گذاری در معدن مس را برای رسیدن به کاتدی که خوراک خودشان است آغاز کنند.

وی گفت: معین‌های اقتصادی علاوه بر طرح‌هایی که خودشان در مناطق اجرا می‌کنند، به شکل غیرمستقیم هم می‌توانند شغل ایجاد کنند، مثلا از طریق ایجاد حساب و گردش مالی در بانک‌های صندوق کارآفرینی، زمینه اشتغال جمعی را می‌توان فراهم کرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با بیان اینکه ظرفیت‌های زیادی داریم که می‌توان فعال کرد، بیان کرد: شرکت روغن نباتی جوپار تغییر مالکیت داده شده و چندین جلسه در این رابطه برگزار شده که امیدواریم هر چه سریعتر به اشتغال هزار نفر از قبل بر گردد.

پورابراهیمی به مراحل پایانی بررسی و اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد و گفت: با ابلاغ این قانون سهم عمده‌ای از درآمدهای ارزش افزوده به شهرداری‌ها بر می‌گردد و کمکی به شهرها خواهد بود.

وی با بیان اینکه از سال گذشته مالیات بر ارزش افزوده از مالیات مستقیم بیشتر شده است، ادامه داد: تا یک ماه دیگر که ایرادات قانون برطرف و ابلاغ آن صورت گیرد، ظرفیتی برای شهرداری ها ایجاد می‌شود که درآمد پایداری داشته باشند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین بر لزوم ورود شهرداری ها به فعالیت‌های اقتصادی و ایجاد درآمد پایدار اشاره کرد و گفت: شهرداری‌ها الان بودجه ندارند و درآمد صفر است، الان مدیران و شهرداران و شوراهای شهر باید به فکر باشند از ظرفیت‌های قانونی که در اختیار دارند برای اداره شهر استفاده کنند.

وی ابراز داشت: در خصوص تمکن‌سازی شوراها راهکارهای مختلف وجود دارد، ظرفیت‌های استانی و ملی هم در اختیار آنهاست و در کمیسیون اقتصادی مجلس آماده‌ایم که به این امر کمک کنیم.

انتهای پیام/3388/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ارزش افزوده مالیات بودجه ارزش افزوده شهرداری ها بودجه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۸۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد

معاون اول رئیس جمهور کاهش مالیات بر ارزش افزوده و حقوق گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو، ملزومات پزشکی، شیر خشک و مواد اولیه تولید دارو به یک درصد را ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور تصویب نامه هیئت وزیران در خصوص تعیین نرخ مالیات بر ارزش افزوده و حقوق گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو، ملزومات پزشکی و مواد اولیه تولید دارو به یک درصد (در راستای اجرای جزو ۲ بند «الف» تبصره ۹ قانون بودجه ۱۴۰۳) را به وزارت خانه‌های اقتصاد، صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد.

بر این اساس حقوق گمرکی از ۴ درصد و مالیات بر ارزش افزوده (از ۱۰ درصد) کالاهای اساسی شامل گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، ذرت، کنجاله سویا، جو، حبوبات (شامل نخود، لوبیا و عدس) گوشت قرمز و گوشت مرغ به یک درصد کاهش می‌یابد.

این استثنا (کاهش حقوق گمرکی واردات و مالیات بر ارزش افزوده به یک درصد) به دارو و مواد اولیه تولید آن، نهاده‌های دامی و کشاورزی، ملزومات مصرفی پزشکی و شیرخشک اطفال نیز تسری داده شده است.

منبع: ایرنا کد خبر 747000

دیگر خبرها

  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • رفع ایرادات طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در مجلس
  • تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها
  • آیا ارزش افزوده همان هیولایی است که از آن می‌ترسیم؟
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد
  • مجلس مانع ساماندهی معافیت مالیاتی صندوق‌های بورسی می‌شود؟
  • مجلس مانع ساماندهی معافیت مالیاتی صندوق های بورسی می شود؟