Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - صبح امروز با مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و هیئت همراه در شرکت پتروشیمی شهید تندگویان از گرید TG670S چادر مشکی برای اولین بار در کشور رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، با راه اندازی این خط تولید شرکت پتروشیمی شهید تندگویان سالانه 28 تا 30 هزار تن نیاز کشور به این گرید برای تولید چادر مشکی را تامین می‌کند و بدین ترتیب کشور از واردات این محصول کاملاً بی نیاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس نیز در سخنانی راه‌اندازی خط تولید گرید چادر مشکی در پتروشیمی شهید تندگویان را کاری بسیار خوب و غرورآفرین توصیف کرد و گفت: عدم تولید چادر مشکی در ایران از مواردی بود که موجب سرشکستگی ما بود که که چرا محصولی پرمصرف مانند چادر خانم‌ها را از خارج از کشور وارد می کنیم و جالب است که این بحث یک قدمت حدود 40 ساله دارد و این سوال همیشه مطرح بود که چرا چادر زن با حجاب ایرانی باید تولید ژاپن، یا کره یا مالزی باشد؟
جعفر‌ ربیعی ادامه داد: با همت و برنامه‌ریزی صورت گرفته در پتروشیمی شهید تندگویان به عنوان تولید کننده مهم گرید نساجی، توانستیم مواد اولیه چادر مشکی را در کشور تولید کنیم و آن را در اختیار تولید کنندگان داخلی قرار دهیم و من به آقای مهندس قاسمی شهری و تمامی دست اندرکاران این پروژه تبریک می‌گویم و از آنها تشکر می‌کنم.
وی تصریح کرد: امروز و با تلاش صورت گرفته و همراهی دو تولیدکننده چادر با افتخار اعلام می‌کنیم که چادر مشکی کاملا ایرانی به بازار عرضه شد و این طلسم شکسته شد.
مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس در ادامه به سخنرانی 14 خرداد مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: سخنرانی ایشان درباره تحول خواهی یک درس مدیریتی بود. تحول یعنی حرکت جهشی از یک نقطه به نقطه بالاتر تحول به معنای این است که ما به هیچ وجه در حرکت متوقف نشویم و در حین حرکت قله‌های بعدی و بزرگتری را برای فتح مدام برای خود تعریف کنیم و جلو برویم و فرهنگ تحول به معنای کامل باید در شرکت‌های پتروشیمی نهادینه شود و امروزمان مانند دیروزمان نباشد.
وی با بیان اینکه در گذشته در صنعت پتروشیمی نگاه این بود که این صنعت خوراک می‌گیرد و محصولی تولید می‌کند و در فروش هم مشکلی نداشت و نوآوری و تحول خیلی کم بود، گفت: دوران این نگاه گذشته و ما در شرکت‌های پایین دستی مانند شهید تندگویان، کارون و خوزستان به سمت این برویم که ببینیم بازار چه می‌خواهد و ما آن را تولید کنیم. در واقع نگاه بالا به پایین صنعت پتروشیمی به بازار باید تبدیل به نگاه از پایین به بالا شود و ما نوکر بازار باشیم و این نگاه که ما تولید می‌کنیم اگر بازار بخواهد بخرد و اگر نخواهد نخرد گذشته است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان هم در این مراسم با بیان اینکه گرید تولید شده در این مجتمع توسط شرکت نخ پیوسته زاگرس به نخ چادر مشکی تبدیل می‌شود، گفت: در مرحله اول دو هزار تن از این محصول به صورت آزمایشی تولید و در اختیار این شرکت قرار گرفت و با اعلام رضایت تولید کنندگان چادر مشکی محموله‌های بعدی تحویل شده است.
سیدرضا قاسمی شهری با تاکید بر اینکه گرید تولید شده کیفیت کاملاً رقابتی با مشابه خارجی را دارد اظهار داشت: با هماهنگی تولیدکنندگان در مدت تولید آزمایشی این گرید نقاط ضعف این گرید برطرف و اصلاح شد و این گرید با کیفیت بسیار خوب و مقاوم در برابر نور خورشید و شوینده‌ها، یک چادر مشکی ایرانی باکیفیت را در اختیار خانم‌های ایرانی قرار می‌دهد.
افزایش چند برابری ظرفیت تولید شرکت نخ پیوسته زاگرس، فعال شدن چند کارخانه تولید چادر که به دلیل تحریم‌ها و عدم تامین مواد اولیه تعطیل شده بودند و همچنین برخی مقاومت ها و سنگ اندازی‌ها از سوی مافیای واردات این گرید چادر مشکی به کشور از جمله مسائل دیگری بود که در این مراسم از سوی کارشناسان و مسئولان مطرح شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پتروشیمی شهید تندگویان چادر مشکی خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۹۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، کتاب «به توان هایتک» پیرامون سرگذشت شکل‌ گیری شرکت دانش‌ بنیان «آهار شرق» از شرکتهای مهم صنعت برق کشور امروز در سالن دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی شد.   این رونمایی با حضور رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی و رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در حاشیه معرفی شرکت‌ های موفق با عنوان رویداد بزرگ امید فردوسی صورت گرفت که اعضای آن دانش‌ آموخته دانشگاه فردوسی مشهد هستند.   به توان هایتک روایت شکل گیری و تأسیس و پیشرفت‌ یکی از بزرگترین شرکتهای فعال در صنعت برق کشور است که توانست در تنگناهای وابستگی و تحریم که بخش‌ های مهمی از صنعت برق و انرژی کشور با بن‌ بست و بحران مواجه شده بود، با دانش، همت و نوآوری‌ هایشان، کشور را به سلامت از این مسیر عبور دهد.   شرکت آهار شرق، فعالیت خود را در حوزه خدمات مهندسی برق در گرایش‌ های الکترونیک و کنترل در سال ۱۳۷۹ آغاز کرده است، این فعالیت‌ ها با بازطراحی و تولید بردهای الکترونیکی نیروگاهی شروع و کم‌ کم به طراحی سیستم‌ های کنترل پیشرفته مورد نیاز در صنایع انرژی کشیده شد.   این شرکت، در سال ۱۳۹۰ سیستم کنترل توربین بومی با نام تجاری «رامیار» ارائه کرد و پس از آن سیستم تحریک ژنراتور و سایر سیستم‌ های پیشرفته کنترل نیروگاهی، پالایشگاهی، نفت و گاز را به مرور طراحی و ارائه کرد و امروز تعداد زیادی نیروگاه، پالایشگاه و خطوط انتقال نفت، از سیستم‌ های کنترل آهار استفاده می‌ کنند.   کتاب به توان هایتک که تحقیق آن برعهده «بهزاد دانشگر» بوده و نگارش آن توسط «شبنم غفاری حسینی» صورت گرفته است در ۱۷۶ صفحه، شمارگان یک هزار جلد و قیمت ۱۲۰ هزار تومان منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی