Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-18@06:28:11 GMT

توسعه کشت دانه‌های روغنی در کرمان

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۹۷۰۹

توسعه کشت دانه‌های روغنی در کرمان

فریدون آهنگری مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  با اعلام اینکه در شمال استان کرمان اقدام به توسعه کشت دانه‌های روغنی کرده‌ایم، گفت: کلزا، کنجد، پنبه، گلرنگ و آفتابگردان از دانه‌های روغنی هستند که در استان کرمان کشت می‌شوند.

او افزود: سطح زیر کشت دانه‌های روغنی استان کرمان در مجموع بیش از ۵ هزار هکتار  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آهنگری در ادامه گفت: سطح زیر کشت کلزا در استان کرمان ۲ هزار هکتار،  سطح زیر کشت کنجد هزار هکتار ، سطح زیر کشت پنبه ۱۵۰۰ هکتار و ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت گلرنگ است.

 مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان بیان کرد: شهرستان‌های شرقی استان بیشترین سطح زیر کشت کنجد و کلرنگ در شهرستان بردسیر و بافت است و پنبه فقط در شهرستان ارزوییه کشت و برداشت می‌شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: برای توسعه کشت پنبه در منطقه ارزوییه برنامه ریزی خاصی داریم و امیدواریم  در آینده محقق شود.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کشت دانه های روغنی دانه های روغنی استان کرمان سطح زیر کشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۹۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ هزار هکتار از توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم انجام شد

فریبرز عباسی، مجری طرح توسعه سامانه نوین آبیاری گفت:  بیش از ۹۰درصد طرح های توسعه سامانه های نوین آبیاری توسط مردم و بخش خصوصی عملیاتی می‌شود.   به گفته او، وزارت جهادکشاورزی به عنوان نماینده دولت و حاکمیت با برنامه‌ریزی، سیاست گذاری و نظارت بر اجرا نقش ۱۰ درصدی را در این میان ایفا می کند.   عباسی ادامه داد: طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری از اوایل دهه ۷۰ در کشور شروع شد و همواره در اسناد بالادستی و برنامه‌های توسعه‌ ای کشور مانند برنامه اقتصاد مقاومتی از  طرح‌های محوری وزات جهاد کشاورزی بوده و در سراسر کشور اجرا شده است.   مجری طرح توسعه سامانه نوین آبیاری ادامه داد:  با توجه  به نحوه مدیریت و بهره‌برداری از طرح توسعه سامانه ها تا ۴۰درصد در افزایش تولید اثرگذار است.   به گفته او، تاکنون حدود ۳ میلیون هکتار توسعه انواع سامانه های نوین آبیاری در کشور داشته ایم که حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد از آن بر عهده مردم است.    مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری گفت: از ۳ میلیون هکتار توسعه انواع سامانه های نوین آبیاری حدود ۳۰۰هزار هکتار به دلیل اثربخشی طرح ۱۰۰درصد با مشارکت مالی مردم بوده است. باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تولید بی سابقه کُلزا در شهرستان دهلران
  • آغاز برداشت دانه‌های طلایی گندم در شادگان
  • مطلوب بودن مشارکت‌های مردمی در بخش کشاورزی خوزستان
  • ۳۰۰ هزار هکتار از توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم انجام شد
  • پنبه‌کاران تربت‌حیدریه ۱۰ تن بذر یارانه‌ای دریافت کردند
  • رشد ۲۰۰ هکتاری سالانه مزارع طلای سرخ در اصفهان
  • افزایش ۶۳ هزار هکتاری سطح زیر کشت گیاهان دارویی
  • برداشت ‌و خرید دانه کلزا توسط بخش خصوصی آغاز شد
  • توسعه کشت دانه‌های روغنی و حبوبات در لرستان
  • آغاز برداشت محصولات زراعی پاییزه در شهرستان کارون