Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بیشترین موارد ابتلا به بیماری کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد در بین زنان خانه‌دار با ۶۴۰ نفر بوده است.

پرویز یزدان‌پناه روز دوشنبه ۱۶ تیرماه در نشست ویدئوکنفرانس ستاد مدیریت پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا کهگیلویه و بویراحمد با معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با اشاره به روند صعودی بیماری کرونا در این استان، افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۴۲ هزار مراجعه سرپایی به مراکز درمانی استان داشتیم، دو هزار و ۵۱۳ نفر در بیمارستان‌های استان بستری شده و دو هزار و ۳۶۸ نفر ترخیص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه از ۱۰خرداد تاکنون تعداد مبتلایان به بیماری در استان سه تا چهار برابر افزایش یافته، اظهارکرد: هم‌اکنون ۶۰ بیمار کرونایی و ۱۴۵ مورد  مشکوک یا قطعی کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تعداد بهبودیافتگان کامل بیماری کرونا را یک هزار و ۲۸۲ نفر عنوان و خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۵۳۲ نفر در قرنطینه قرار دارد.

ابتلای ۲۲ نفر از کادر بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد به کرونا
یزدان‌پناه تصریح کرد: تاکنون ۲۲ نفر از همکاران ما در مراکز بهداشتی و درمانی با بیماری کرونا درگیر شده‌اند اما خوشبختانه مرگ و میری نداشتیم.
وی بیشترین موارد ابتلا به بیماری کرونا در استان را در بین زنان خانه‌دار با ۶۴۰ نفر ابتلا عنوان کرد و ادامه داد: پس از آن، افراد دارای شغل‌های آزاد با ۵۳۰ ابتلا در رده بیشترین اقشار مبتلا به کرونا قرار دارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد میانگین سنی مبتلایان کرونا در این استان را ۳۶ سال عنوان و تاکید کرد: در این میانگین سنی، نوزاد یک ساله تا سالمند ۹۲ ساله هم وجود داشته است.
یزدان‌پناه اظهارکرد: هم‌اکنون شهرستان گچساران در وضعیت قرمز، شهرستان‌های بهمئی، لنده و مارگون در وضعیت سفید، شهرستان‌های بویراحمد و دنا در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های باشت و کهگیلویه در وضعیت زرد قرار دارند.
وی گفت: ۸۱ درصد کسانی که جان خود را در اثر این بیماری از دست دادند، بی‌سواد بوده و ۲۰ نفر بیماری زمینه‌ای داشتند که نشان می‌دهد باید از طبقات با آگاهی کمتر و وضعیت اقتصادی نامساعدتر حمایت بیشتری انجام شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه حوزه روستایی جایی است که آسیب‌پذیری زیادی داریم، گفت: موارد مثبت در شهرستان دنا، معمولا کارگرانی هستند که از عسلویه می‌آیند.
یزدان‌پناه عنوان کرد: برخی از مواردی که در شهرها مثبت است و باید در قرنطینه خانگی باشند متاسفانه با رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی و حضور در خیابان و حتی مناطق روستایی سبب آلوده کردن سایر افراد می‌شوند.
وی از سفر معاون درمان دانشگاه به گچساران برای بررسی علل افزایش مرگ و میر در این شهرستان خبر داد و تاکید کرد: در مورد تجمعات از روز نخست مرتب توصیه کردیم که با رعایت دستورالعمل‌ها باشد اما ستاد کرونا باید تصمیم قاطعی بگیرد که برای استان لازم‌الاجرا باشد.
به گزارش ایسنا، سرپرست دانشگاه علوم پزشک یاسوج بیان کرد: اگر به تجمعات نظم ندهیم، هر کاری هم که انجام دهیم نتیجه‌ای نمی‌گیریم، ضمن اینکه سازمان صمت باید فشار بیشتری به اصناف برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی وارد کند.
 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیماری کرونا یزدان پناه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۹۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ضرورت آمادگی دستگاه‌های اجرایی گچساران برای برگزاری اجلاسیه شهدای ارتش کهگیلویه و بویراحمد
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • مروری بر معضل اجتماعی خودکشی در کهگیلویه و بویراحمد
  • شناسایی ۱۲ مورد بیماری «کیست هیداتید» در کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • شهردار جدید شهر سی سخت معرفی شد
  • رفع تصرف ۱۳ هکتار از اراضی ملی در شهرستان چرام
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • دستگیری شکارچی سابقه‌دار همراه با گوشت کَل‌وحشی آماده طبخ در بویراحمد
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا