Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یاداشتی در این روزنامه نوشت: دیروز آقای ظریف که برای گزارش کار وزارت امور خارجه کشورمان در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی حضور یافته بود، به مسائل و موضوعاتی اشاره کرده و درباره آنها توضیح داد که بعضاً یکصد و هشتاد درجه با واقعیات فاصله داشت!
جناب ظریف بسیاری از اقدامات وزارت خارجه را مورد تائید رهبر معظم انقلاب معرفی کرد که تیتر یک کیهان امروز با عنوان «راستی‌آزمایی اظهارات ظریف در مجلس» به فاصله میان ادعای ایشان با واقعیات اختصاص دارد و از این روی در وجیزه پیش‌روی سخن دیگری در میان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخوانید!
۱- اگر آقای ظریف اقدامات و عملکرد وزارتخانه تحت مسئولیت خود را قابل دفاع می‌دانند چرا از خودشان مایه نمی‌گذارند و با ارائه اسناد متقن و دلایل محکم از آن دفاع نمی‌کنند؟ و چنانچه عملکرد وزارت خارجه را نا‌موفق ارزیابی می‌کنند چرا آن را به حضرت آقا نسبت می‌دهند؟! یعنی دقیقاً همان راهکاری که جناب رئیس‌جمهور نیز بارها برای توجیه ناکارآمدی‌های دولت به آن متوسل شده‌اند!
۲- نگارنده با اهانت برخی از نمایندگان به جناب ظریف و دروغگو نامیدن ایشان موافق نیست ولی تاکید حضرت آقا بر صادق و شجاع بودن ایشان نیز نمی‌تواند نشانه عملکرد قابل‌قبول وزارت خارجه باشد، چراکه یک انسان می‌تواند مؤمن و راستگو و حتی شجاع باشد ولی در مسئولیتی که بر عهده گرفته کارآمد نباشد و مثلاً به راحتی سرش را کلاه گذاشته و فریبش بدهند یعنی همان ترفندی که آمریکا در مقابل تیم مذاکره‌کننده کشورمان به کار گرفت و برجام سراسر خسارت و فاجعه را به آنان تحمیل کرد.
به عنوان مثال -و فقط یکی از ده‌ها نمونه دیگر- حضرت آقا در آغاز سال ۹۴ تأکید فرمودند که؛ لغو تحریم‌ها پس از اجرای توافق، خدعه آمریکایی است ولی آقایان همه امتیازها را دادند و درمقابل وعده نسیه لغو تحریم‌ها را گرفتند و نتیجه آنکه نه فقط تحریم‌ها لغو نشد بلکه ده‌ها تحریم دیگر هم به آن اضافه شد! و بی‌توجهی تیم مذاکره‌کننده کشورمان به هشدار حضرت آقا باعث شد آمریکا کلاه گشادی را که تدارک دیده بود به آسانی بر سر تیم مذاکره‌کننده مؤمن و شجاع و راستگوی کشورمان بگذارد! یعنی بازهم به توصیه رهبری که فریب لبخند دشمن را نخورید توجه نکردند و شد آنچه نباید می‌شد! و یا حضرت آقا ۱۱ شرط برای توافق تعیین و ابلاغ فرمودند، آقایان به کدامیک از آنها عمل کرده‌اند که حالا ناکامی و ناتوانی خود را به حساب حضرت ایشان می‌نویسند؟! آقای ظریف! چرا نمی‌فرمائید که حضرت آقا با صراحت اعلام کرده بودند به مذاکره با آمریکا خوشبین نیستند و نگران خدعه و نیرنگ آنها هستند؟! و آقایان امضای کری را تضمین می‌دانستید! و یا مگر نفرمودند «من به برجام به صورتی که عمل و محقق شد اعتقادی نداشتم و این را به رئیس‌جمهور و وزیر خارجه هم گفتم»؟.
چرا نمی‌فرمائید حضرت آقا به شما چه گفتند؟! و یا...
نمونه‌های دیگر را در گزارش تیتر یک کیهان امروز بخوانید.
۳- آقای ظریف فرموده‌اند «من هیچ‌گاه مسائل داخلی را به خارج نبردم»! بدیهی است که معتقد نیستیم جناب ظریف به منافع ملی پشت کرده‌اند و نگارنده حتی در مصاحبه با واشنگتن‌پست گفته بودم که یک موی ظریف را با تمامی اعضای تیم‌های مذاکره‌کننده ۱+۵ نیز عوض نمی‌کنیم ولی متأسفانه ایشان در جریان سفر به نیویورک برای شرکت در شصت و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد (مهرماه ۹۳) در مصاحبه با شبکه تلویزیونی PBS آمریکا که در محل شورای روابط خارجی آمریکا صورت گرفته بود در پاسخ به این سؤال خبرنگار (هاله اسفندیاری جاسوس سیا) که پرسیده بود «آیا شکست در مذاکرات هسته‌ای بر سیاست خارجی ایران تأثیرگذار خواهد بود؟» می‌گوید «بی‌تردید، همین‌طور است زیرا ما روندی را شروع کرده‌ایم که هدف از آن تغییر فضای سیاست خارجی کشور است. اگر با وجود تلاش‌های ما برای تعامل، این تلاش‌ها بی‌نتیجه بماند، مردم ایران این فرصت را خواهند داشت تا ۱۶ ماه دیگر که انتخابات پارلمانی در ایران برگزار می‌شود، به این عملکرد ما (با آرای خود) پاسخ دهند...
حالا هم کسانی هستند که نمی‌خواهند هیچ‌گونه توافقی حاصل شود... به نظر من، در انتقال پیامی که جامعه بین‌المللی و به‌ویژه غرب می‌خواهد به ایران منتقل کند باید بسیار دقت کند...
من فکر می‌کنم مردم ایران پاسخ خود را در صندوق‌های رأی نشان خواهند داد.»!
جناب ظریف! انتخابات پارلمانی ایران چه ربطی به آمریکا دارد که می‌فرمائید اگر در توافق به نتیجه نرسید، رقبای سیاسی شما در ایران مجلس را در اختیار می‌گیرند؟! آیا این سخن جنابعالی کشاندن مسائل داخلی ایران به کشورهای بیگانه، آنهم آمریکا نیست؟!.
آقای ظریف! جنابعالی پیش از این هم در آن هنگام که آقای‌روحانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ‌ملی در دولت اصلاحات مشغول مذاکره با طرف غربی بود طی سخنانی که فیلمش سال‌ها بعد منتشر شد خطاب به البرادعی دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی‌ فرموده بودید: «بسیاری از کاندیداهای ریاست جمهوری از شکست مذاکرات ما سود می‌برند. آنها موفقیتی در این گفت‌وگوها نمی‌بینند و از طرفی آنها آدم‌های پرنفوذی هستند. اعتبار اروپایی‌ها و مذاکره‌کنندگان ایرانی هردو در ایران از دست رفته است»!
چرا انتخابات ریاست جمهوری ایران را با «اعتبار اروپایی‌ها و مذاکره‌کنندگان ایرانی» گره زده بودید؟! و این نمونه‌ها با ادعای جنابعالی که می‌فرمائید «من هیچ‌گاه مسائل داخلی را به خارج نبردم»! چگونه قابل جمع است؟!
۴- درباره تائید -البته مشروط- رهبر معظم انقلاب از دولت و تیم مذاکره‌کننده باید گفت حضرت ایشان از همه دولت‌ها حمایت کرده و می‌کنند و در همان حال نظرات خود را علناً و در مواردی به طور خصوصی به دولتمردان ابلاغ می‌فرمایند و بسیار بدیهی و طبیعی است که به عنوان مثال، وقتی تیم‌کشورمان برای مذاکره رفته است تضعیف آنها، تضعیف نظام و باعث سوءاستفاده دشمنان خواهد بود.
حضرت ایشان توصیه‌های ضروری و هشدارهای لازم را ارائه می‌فرمایند و اما برای ارزیابی نتیجه باید آنچه انجام گرفته را با آنچه حضرت آقا در نظر داشته و رسماً اعلام کرده‌اند به مقایسه نشست و چنانچه دو سوی این مقایسه یکسان نبود، به حکم عقل و علم و منطق نمی‌توان نتیجه را به حضرت ایشان نسبت داد. حضرت آقا در همین زمینه می‌فرمایند:
«... خب شما چشم و گوش دارید. نامه‌ای که من نوشتم را ببینید. ببینید تصویب برجام چه شکلی بوده و چه شرایطی داشته است. اگر آن شرایط اعمال نشد وظیفه رهبری این نیست که بگوید برجام نباید باشد. عقیده من این است که رهبری در زمینه‌های اجرایی نباید ورود کند مگر جایی که به حرکت کلی انقلاب مربوط است. من به برجام به صورتی که عمل و محقق شد اعتقادی نداشتم و این را به رئیس‌جمهور و وزیر خارجه هم گفتم.».
۵- و بالاخره حضرت آقا، مراد، رهبر، جان و جان‌مایه نزدیک به یک میلیارد مسلمان و صدها میلیون انسان پاکباخته در سراسر جهان هستند. در استناد به این ذخیره الهی که متعلق به همه مظلومان و محرومان عالم و مخصوصاً نقطه امید و تکیه‌گاه امت فراگیر اسلامی است ‌اندازه نگه‌دارید و احتیاط کنید. برچسب ها: حسین شریعتمداری ، شریعتمداری ، ظریف

منبع: خرداد

کلیدواژه: حسین شریعتمداری شریعتمداری ظریف تیم مذاکره کننده حضرت ایشان آقای ظریف جناب ظریف حضرت آقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۰۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام «وعده صادق» به قیمت نفت در بازارهای جهانی

پس از انجام عملیات انتقامی علیه رژیم صهیونیستی قیمت نفت کاهش یافت که کارشناسان معتقدند پاسخی به انجام این عملیات بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هفته گذشته و پس از پاسخ هوشمندانه ایران به رژیم صهیونیستی قیمت نفت خام با کاهش مواجه شد به طوری که هر بشکه نفت برنت با کاهش ۱.۳ درصدی به ۸۹ دلار و ۳۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت نیز به همین میزان کاهش قیمت داشت و به ۸۴ دلار و ۵۵ دلار در هر بشکه رسید.

کارشناسان معتقدند که با توجه به حمله هوشمندانه ایران به رژیم صهیونیستی، نگرانی نسبت به تشدید درگیری‌ها بین دو طرف کاهش یافته و همین موضوع منجر به کاهش قیمت نفت شده است چراکه با توجه به جایگاه ژئوپلتیک ایران در منطقه، در صورت تشدید درگیری‌ها، عرضه نوفت در بازارهای جهانی با اختلال مواجه می‌شود.

افزایش قیمت نفت در شرایط فعلی سناریویی دور از انتظار است چراکه سطح درگیری‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی به سطحی که بتواند عرضه نفت را تحت تأثیر قرار دهد نرسیده است.

اکنون تولید روزانه نفت ایران بیش از سه میلیون بشکه است که در صورت اختلال عرضه، بخشی از بازار را تحت تأثیر قرار خواهد داد. کارشناسان معتقدند قیمت نفت می‌تواند به کانال ۷۰ دلار عقب نشینی کند و در صورت تشدید درگیری‌ها قیمت بالای ۱۰۰ دلاری نفت دور از انتظار نیست.

حسن مرادی، کارشناس انرژی در این زمینه به خبرنگار ایمنا می‌گوید: اتفاقاتی که در روزهای اخیر افتاده روتین و بدون تنش نبوده است. یک وضعیت ویژه در دنیا و به ویژه در غرب آسیا حاکم شده که نتیجه آن به هم خوردن بسیاری از معادلات در منطقه است؛ منطقه‌ای که دارای بزرگترین ذخایر نفت خام جهان و محور تجارت نفت است.

وی اضافه می‌کند: دو عامل در این موضوع تأثیرگذار خواهد بود، کشورهای دارای منابع نفتی همچون ایران، قطر، امارات، کویت و حتی روسیه بخشی از بخشی از سناریویی هستند که در حال تکمیل است و تجارت حامل‌های انرژی و به ویژه نفت خام به شدت به خطر افتاده است.

این کارشناس انرژی می‌گوید: در طول شش هفت ماه جنگ غزه نگرانی از باب‌المندب و دریای سرخ بود که کشتی‌ها در این محل امنیت نداشتند و طبیعی بود که محور مقاومت اجازه عبور کشتی‌ها به ویژه کشتی‌های اسرائیلی از این منطقه را نمی‌داد و دریای سرخ برای این کشتی‌ها ناامن بود. در ادامه با توجه به حمایت کشورهایی همچون انگلیس و آمریکا، فرانسه و آلمان و پشتیبانی و جهت‌گیری آن‌ها از رژیم اشغالگر برخی از آن‌ها به ویژه انگلیس و آمریکا به عنوان اهداف مشروع برای محور مقاومت تلقی شدند و نه تنها در دریای سرخ و باب‌المندب کشتی‌های آن‌ها مورد تهدید قرار گرفت بلکه در مسیر قدیمی دور زدن قاره آفریقا و دماغه امید نیک ناامنی به وجود آمد.

مرادی اضافه می‌کند: جنگ و مسیر تجاری انرژی در ماه‌های اخیر مورد مخاطره قرار گرفت و منجر به افزایش قیمت نفت شد، به ویژه پس از حمله موفقیت‌آمیز نیروهای جمهوری اسلامی ایران به سرزمین‌های اشغالی افزایش قیمت نفت به اوج خود رسید.

وی تصریح می‌کند: در مورد آینده قیمت نفت باید دید اگر وضعیت تنش‌زا به ثبات نزدیک شود، قیمت فروکش کرده و پایدار می‌شود، اما در صورت تداوم وضعیت مخاصمه با بالا رفتن قیمت نفت مواجه خواهیم.

به گفته این کارشناس انرژی پیش از حمله ایران، یک نگرانی جدی در دنیا به وجود آمده بود از اینکه ایران به نقاط جمعیتی و ساختمان‌های سیاسی یا کنسولی سرزمین‌های اشغالی حمله کرده و آن‌ها مجبور به تلافی باشند و این باعث یک درگیری جدی شود.

مرادی معتقد است پاسخ هوشمندانه ایران که به اهداف جمعیتی، اقتصادی و سیاسی حمله نکرد منجر به ایجاد آرامش در بازارها شد.

وی تصریح می‌کند: نگرانی شدیدی در فاصله حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران تا حمله به سرزمین‌های اشغالی توسط سپاه پاسداران، ایجاد شده بود و پس از حمله بازار نفت به آرامش رسید.

کد خبر 746646

دیگر خبرها

  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • شایعات خطرناک درباره جلال‌الدین ماشاریپوف؛ بوی پیراهن قرمز!
  • ۲ مصدوم در تصادف جاده خاکی انابد بردسکن به روستای حسین آباد
  • فریز شدن رژیم صهیونیستی پس از عملیات موشکی وعده صادق
  • غیر از متخصص به الگوهایی که به درد انسان امروز بخورد نیاز داریم
  • ابعادی از ظهور قدرت ایران در عملیات «وعده صادق»
  • ایران؛ ظهور یک ابر قدرت در عرصه بین الملل
  • تاکتیک رسانه‌ای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق
  • پیام «وعده صادق» به قیمت نفت در بازارهای جهانی