Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد حمزه زاده روز دوشنبه در جلسه کارگروه میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خداآفرین، افزود: طرح جامع مطالعات گردشگری منطقه آینالو در فاز نخست تعریف شده و بر همین اساس پرونده ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران نیز مجدد فعال خواهد شد.

وی مسیر گردشگری طبیعتی خداآفرین را از مهم‌ترین ظرفیت‌های گردشگری آذربایجان شرقی نام برد و اظهار داشت: از مهم‌ترین سیاست‌گذاری‌های استان تقویت ظرفیت‌های این منطقه است که بر ‌این ‌اساس میراث ‌فرهنگی در راستای معرفی جامع ظرفیت‌های این منطقه، محور شمال آذربایجان شرقی را به عنوان یکی از مسیرهای تعریف شده برای اینفوتور فعالان تخصصی گردشگری برای دوران پساکرونا انتخاب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمزه زاده به لزوم استفاده از ظرفیت‌های عشایری در توسعه گردشگری منطقه تاکید و اضافه کرد: سبک سفر و سلیقه گردشگران امروزی به سمت گردشگری طبیعی سوق پیدا کرده که در این زمینه می‌توان با توسعه کمپ‌های گردشگری و اقامتگاه‌های بوم گردی عشایری منطقه، زمینه لازم را برای جذب حداکثری گردشگران فراهم ساخت.

وی تهیه نقشه چشم اندازهای اکوتوریسم و ژئوتوریسم آذربایجان شرقی را از دیگر برنامه‌های میراث فرهنگی عنوان کرد و ادامه داد: تکمیل عمارت وینق در دستور کار این اداره کل قرار دارد که در صورت مساعدت فرمانداری و جذب اعتبار لازم از محل اعتبارات متوازن، شاهد اتمام مرمت این عمارت تاریخی تا پایان سال جاری خواهیم بود.

حمزه زاده گفت: در خصوص مرمت پل‌های خداآفرین تفاهم‌نامه‌ای با آب منطقه‌ای داشتیم که پیرو این تفاهم‌نامه تأمین اعتبار عملیات مرمت بر عهده آب منطقه‌ای استان بود که در راستای تحقق این امر مکاتبه‌های جدیدی با دستگاه مربوطه انجام خواهد شد تا در آینده‌ای نزدیک شاهد آغاز عملیات مرمت پل‌های تاریخی خداآفرین باشیم.

وی درباره مرمت برج تاریخی قارلوجه خداآفرین نیز گفت: مرمت این برج تاریخی نیز طی تفاهم‌نامه‌ای با منطقه آزاد ارس به ‌صورت مشارکتی انجام خواهد شد که پس از تأمین اعتبار لازم، عملیات مرمتی آغاز می شود.

حمزه زاده با اشاره به پروژه‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در منطقه خداآفرین، اظهار داشت: در حال حاضر شاهد مشارکت چشمگیر بخش خصوصی در حوزه سرمایه‌گذاری گردشگری منطقه در قالب چند پروژه هستیم که در تلاشیم با تأمین تسهیلات لازم گامی مؤثر در تسریع روند فعالیت و تکمیل آن‌ها برداریم.

وی به اهمیت رویدادسازی مختص منطقه خداآفرین اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه تعریف رویداد مختص شهرستان‌ها در دستور کار این اداره کل قرار دارد، لذا تعریف جشنواره‌هایی مانند جشنواره انار و همچنین کوچ عشایر منطقه که در فهرست آثار ملی نیز به ثبت رسیده، امری ضروری است.

به گزارش ایرنا، منطقه حفاظت شده آینالو در ناحیه شمال غربی شهرستان کلیبر و در فاصله ۵۵ کیلومتری شهر کلیبر و در ۱۵ کیلومتری روستای عاشقلو (ساحل ارس) واقع شده است که از شمال غربی به روستای وایقان و از جنوب شرقی به روستاهای بالان و بهروز محدود می شود و به دلیل دارا بودن شرایط اقلیمی و آب و هوای معتدل کوهستانی، پوشش گیاهی و جنگلی بسیار انبوه و منحصر به فرد دارد.

آب و هوای آینالو در فصل بهار و تابستان مطبوع و دلپذیر و زمستان آن سرد و طبیعت این محدوده بسیار زیبا و سحرانگیز بوده و هر بیننده ای را به ذوق می آورد.

شهرستان خداآفرین با جمعیت ۳۵ هزار نفر در فاصله ۲۵۳ کیلومتری شمال شرقی تبریز قرار دارد که با بهره مندی از قسمتی از زیست کره ارسباران در زمره شهرستان های دارای ظرفیت بالای گردشگری قرار گرفته است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی جهانگردی خداآفرین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی جهانگردی خداآفرین آذربایجان شرقی جهانگردی خداآفرین آذربایجان شرقی گردشگری منطقه حمزه زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۰۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد رئیسی با اشاره به فعالیت‌های اصلی مهندسی رودخانه‌ها و سواحل اظهار کرد: بیش از ۱۷ کیلومتر عملیات ساماندهی شامل بازگشایی، رفع تصرفات، آزادسازی و لایروبی رودخانه‌های شهرستان‌های استان به ترتیب اولویت مدیریت بحران مستقر در فرمانداری شهرستان‌ها طی سال ۱۴۰۲ صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه اقدامات انجام شده از محل اعتبارات طرح‌های عمرانی یا بسیج ماشین آلات سایر دستگاه‌های اجرایی تأمین شده، افزود: بیش از ۴۱۰ هزار مترمربع در راستای حفاظت و صیانت از اراضی ملی و رفع خطرات جانی و مالی سیلاب رفع تصرف شده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌آذربایجان‌شرقی ادامه داد: از ۱۷ کیلومتر ساماندهی شده، ۱۲ کیلومتر از محل اعتبارات طرح‌های عمرانی و ۵ کیلومتر نیز از محل بسیج ماشین آلات بوده است.

رئیسی با اشاره به آمار ساماندهی رودخانه‌ها از سال ۹۰ تاکنون خاطرنشان کرد: حدود ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و سواحل شهرستان‌ها شامل رفع تصرفات غیرمجاز از بستر قانونی، بازگشایی و لایروبی ساماندهی شده که ۱۱۰ میلیون مترمربع از اراضی ملی حاصل شده است.

علی اخوندزاده، مدیر مهندسی رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی نیز در این زمینه افزود: در این بخش برنامه‌ریزی و آینده‌نگری مثبتی صورت گرفته که طبق آن در سال‌جاری نیز ۱۱ کیلومتر از رودخانه‌های استان در نقاط مشخص شده ساماندهی خواهد شد.

کد خبر 6085493

دیگر خبرها

  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی
  • تحویل ماشین آلات جدید به شهرداری‌های آذربایجان شرقی
  • طرح جامع گردشگری سردابه تدوین می‌شود
  • اولویت انتخابات سرمایه‌گذار در کیش اعلام شد
  • تجهیز خیابان‌های تهران به سطل زباله هوشمند
  • سطل‌های زباله در تهران هوشمند می‌شود
  • توسعه و مرمت آبگرم‌های رامسر با جذب سرمایه گذار
  • عمارت کوشک امیرسلیمانی حریم دار شد/ زندان هارون الرشید در مسیر گردشگری تهران
  • ۲ پروژه توسعه و مرمت آبگرم‌های شهرستان رامسر در دست اقدام است