Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس گفت: اگر شركت هاي دانش بنيان توان و دانش علمي خود را تقويت كنند مي توانند حلقه وابستگي صنعت خودرو به خارج از كشور را قطع كنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سایپانیوز، «علي اكبر كريمي» با تاكيد بر ضرورت استفاده از ظرفيت شركت هاي دانش بنيان، تصريح كرد: شركت هايي كه بر اساس دانش فني شكل مي گيرند، مي توانند موتور محرك توسعه و پيشرفت باشند و اين امر در مورد تمام صنايع صدق مي كند؛ اما به نظر مي رسد يكي از صنايعي كه به دانش فني بيش از ساير صنايع نياز دارد، خودرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماينده مردم اراك در مجلس شوراي اسلامي افزود: در زمينه توليد كالا به خصوص خودرو از حيث برخي از قطعات خاص و حساس خلاء هايي در كشور وجود دارد كه قطعا شركت هاي دانش بنيان مي توانند با حضور جدي خود در اين عرصه كمك شاياني به واحد هاي صنعتي و توليدي كنند.

كريمي با بيان اينكه صنايع بايد به سمت كاهش وابستگي به كشورهاي خارجي بروند و از توان مجموعه هاي دانش بنيان استفاده كنند، تصريح كرد: در برخي از موارد ما ماده اوليه توليد كالايی را داريم ولي به آن توجه نمي كنيم؛ به گونه اي كه ماده  اوليه را صادر مي كنيم و سپس سراغ قطعه اي مي رويم كه از ماده اوليه صادراتي كشورمان ايجاد شده و ارزش افزوده بالايی دارد.

وي تاكيد كرد: زماني كه در كشور ماده اوليه كالايی وجود دارد نبايد آن را صادر و با قيمت گزاف كالاي نهايي را بخريم بدين جهت براي رهايي از چنين شرايطي بهتر است كه از توان دانش بنيان ها استفاده كنيم.

خوداتكايي را هدف قرار دهيم

كريمي افزود: چنانچه شركت هاي دانش بنيان توان و دانش علمي خود را تقويت كنند مي توانند حلقه وابستگي صنعت خودرو به خارج از كشور را قطع كنند و اين نكته مهمي است كه سياست گذاران بايد به آن توجه كنند.

عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي گفت: درسال هاي گذشته وابستگي صنعت خودرو به دانش فني خارجي موجب شد تا با تحريم هاي وضع شده از جانب دشمنان، صنعت خودروسازي كشور با مشكلات بسياري دست و پنجه نرم كند و آسيب هاي بسياري به آن وارد شود؛ حال با تجربه گذشته مي توان به سمت خوداتكايي قطعاتي رفت كه از سوي كشورهاي متخاصم مورد تحريم واقع شده است.

نقطه عطف در پيشرفت صنعت خودرو

وي خاطرنشان كرد: بي شك همكاري شركت هاي دانش بنيان با صنعت خودروي كشور مي تواند نقطه عطفي در جهت پيشرفت و افزايش دانش فني در صنعت خودرو باشد و وابستگي ها را كاهش دهد.

كريمي تقويت ارتباط دانشگاه و شركت هاي دانش بنيان با صنعت خودرو را ضروري دانست و گفت: ما در كشور ظرفيت هاي خوبي داريم و چنانچه بتوانيم از آن به نحو مطلوب استفاده كنيم قادر خواهيم بود نقش به سزايي در توسعه و پيشرفت صنعت و كشور ايفا كنيم./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: علي اكبر كريمي خودروسازی خودرو وابستگی صنعت خودرو شرکت های دانش بنیان دانش فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۰۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی خیام نکویی شامگاه پنج شنبه در نشست شرکت‌های دانش بنیان به میزبانی پارک علم و فناوری استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه هم اکنون ۸۰ درصد مواد غذایی کشور حاصل تلاش کشاورزان ایرانی است، ابراز داشت: برای تأمین ۲۰ درصد مابقی نیازمند به واردات برخی محصولات هستیم.

وی ضمن بیان اینکه واردات محصولات کشاورزی ۱۴ تا ۱۶ میلیون دلار خروج ارز را به همراه دارد، افزود: در دولت سیزدهم به دنبال تأمین مواد غذایی در داخل کشور هستیم.

رئیس سازمان تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی بابیان اینکه در کنار تولید باید برای ارزآوری محصولات کشاورزی به فکر صادرات نیز بود، ابراز داشت: تأمین امنیت غذایی یکی از دغدغه‌های مهم دولت سیزدهم است لذا رویکرد وزرات جهاد کشاورزی گسترش کشاورزی اقتصادی با تکیه بر شرکت‌های دانش بنیان است.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه سال گذشته ۱۳۳ میلیون تن انواع محصول کشاورزی در کشور تولید شد، تصریح کرد: این میزان طی چهار دهه رشد قابل توجه داشته است اما می‌بایست برای مازاد تولید برنامه صادرات محور طرح‌ریزی کنیم.

وی افزود: شرکت‌های فناور و دانش بنیان در این طرح‌ریزی کشاورزی اقتصادی می‌توانند نقش مهم داشته باشند تا با تکیه بر همین توان بتوان به تأمین کامل امنیت غذایی در کشور دست یافت.

کد خبر 6082198

دیگر خبرها

  • اصفهان می‌تواند قطب فعالیت دانش‌بنیان‌ها در کشور باشد
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • وضعیت شناسی دقیق حلقه مفقوده در فعالیت‌های فرهنگی تخصصی است
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • ساماندهی منابع و تسهیلات با هدف تقویت زیست بوم علم و فناوری
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تشدید وابستگی ارزی صنعت خودرو با استاندارد‌های جدید/ افزایش شاخص‌های کیفی قیمت خودرو را بالا می‌برد
  • افزودن ۹ واحد صنعتی به جمع شرکت‌های دانش بنیان‌های کشور