Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان ایلام گفت: تنها راه مبارزه و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در شرایط فعلی، قطع زنجیره انتقال آن است که آن هم عزم همگانی را می‌طلبد.

دکتر «محمد کریمیان»  در نشست قرارگاه مدیریت بیماری کرونا، در دانشگاه علوم پزشکی استان، با تقدیر از تلاش و خدمتگزاری شایسته مجموعه مسئولان و کارکنان دانشگاه در مقابله با بیماری کرونا، اظهار کرد: مبارزه با بیماری کرونا اصلی‌ترین و محوری‌ترین هدف مسئولان و کارکنان دانشگاه است و در این راستا نیز نیازمند تعامل و همکاری هر چه بیشتر مردم در راعایت نکات و اصول بهداشتی و طرح فاصله گذای اجتماعی هتسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: نظارت دقیق بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی توسط مردم و اصناف، تقویت بیماریابی در جامعه و افزایش نمونه گیری از موارد مشکوک جهت تشخیص زودرس از  محوری ترین برنامه های دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای مبارزه با ویروس کرونا است و  تنها راه مبارزه با آن اقدامات پیشگیرانه و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی در جهت حفظ سلامت مردم و جامعه و جلوگیری از ابتلای افراد به این بیماری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان ایلام با بیان اینکه بیماری کرونا در حال حاضر هیچ گونه درمان قطعی ندارد، تصریح کرد: در شرایط فعلی و با توجه به شیوع بیماری کرونا، سبک زندگی ما باید به سمتی پیش برود که نکات بهداشتی را در طول زندگی روزمره به صورت همگانی به بهترین نحو ممکن رعایت کنیم.

کریمیان خاطرنشان کرد: همکاران ما در حوزه بهداشت و درمان باید در جهت حفظ سلامت مردم و جامعه و جلوگیری از انتشار  بیماری کرونا و قطع زنجیره انتقال آن در سطح جامعه  به ویژه در سطح دستگاه های اجرایی، سازمان ها و اصناف مختلف بیش از پیش تلاش و اهتمام خود را به کار گیرند.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی با گرانی و تورم موجود در حد استاندارد، ممکن نیست

حجت الاسلام و المسلمین « محمدباقر هاشمی» مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: مشکلات اقتصادی، گرانی و تورم از اصلی ترین مشکلات مردم هستند و اگر این مشکلات به مردم فشار آورد به طور قطع رعایت پروتکل های بهداشتی برای آنان در حد استاندارد مقدور نخواهد بود و حتی ممکن است که این پروتکلها دست و پاگیر زندگی و معیشت آنان شود.

وی گفت:   نباید همه تقصیرها را به گردن مردم انداخت چرا که بسیاری از پروتکل های بهداشتی نیازمند هماهنگی و همراهی بیشتر مسئولان و مردم است و نمی‌شود مردم مقصر و عامل اصلی شیوع بیماری کرونا معرفی شود.

وی تصریح کرد: پرسنل دانشگاه با ایثار و از خودگذشتگی به مردم و بیماران خدمت می کنند و نزد جامعه احترام و جایگاه ویژه‌ای دارند. لذا قدردانی از این زحمات و تلاشهای ایثارگرانه باید به صورت عملی اتفاق بیفتد تا این عزیزان نسبت به خدمتگزاری به مردم و بیماران دلسرد نشوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب دا ایلام، هاشمی خاطرنشان کرد: باید ستاد ملی کرونا یک کمیته تحت عنوان کمیته پیشنهادات و بومی‌سازی مشکلات استانی داشته باشد تا مشکلات استانها به درستی برای ستاد ملی مقابله با کرونا تشریح گردد تا بر اساس آنان و شرایط ویژه هر استان تصمیم‌گیری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام دانشگاه علوم پزشکی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۰۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در سال گذشته بیش از ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل زیرپوشش غربالگری سلامت قرار گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، علی محمدیان در مراسم تجلیل از فعالان عرصه سلامت در اردبیل اظهار کرد: هفته سلامت امسال با شعار سلامت خانواده محور توسعه جامعه برگزار می شود تا به این موضوع در نظام خانواده و اجتماع بها داده شود.

وی خاطرنشان کرد: 75 طرح عناصر موثر در حوزه سلامت مربوط به سایر بخش های خارج از دانشگاه علوم پزشکی است و ضرورت دارد در آگاهی بخشی به عموم مردم و ارتقای سلامت اقدامات و حرکت های موثری را شاهد باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: با توجه به اینکه نیروی انسانی اصلی ترین رکن توسعه است توجه به سلامت این نیروی انسانی با اهمیت به نظر می‌رسد و باید جلوی تولید بیماری های غیرواگیر که در جامعه آسیب هایی را به همراه دارد به حداقل برسد.

محمدیان از چاقی، مصرف بی‌رویه غذاهای فست فودی، مصرف دخانیات و بیماری های زمینه ای به عنوان عامل تهدیدکننده سلامت مردم جامعه یاد کرد و گفت: باید آگاهی مردم را در این حوزه ارتقا داده و به افزایش مولفه های سلامت و توجه به آن کمک کرد.

وی افزود: طرح غربالگری سلامت گروه های مختلف جامعه به ویژه گروه سنی 40 تا 60 سال مورد توجه است که سال گذشته بیش از 800 هزار نفر در استان تحت غربالگری سلامت اعم از فشار خون و دیابت قرار گرفتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: همزمان با هفته سلامت شاهد افتتاح پایگاه جامع سلامت در شهر اردبیل و اهدای 11 دستگاه خودرو و آمبولانس به مراکز بهداشتی و درمانی استان هستیم که 24 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

محمدیان ادامه داد: در شهرک مخابرات اردبیل پایگاه سلامت افتتاح و بیش از 10 هزار نفر از مردم این شهرک از خدمات حوزه بهداشت و درمان بهره مند شدند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • رشد بیماری‌های غیرواگیر در جامعه نگران کننده است
  • رشد بیماری های غیرواگیر در جامعه نگران کننده است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در اردبیل