Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-03-29@10:37:13 GMT

جزییات قتل ناپدری توسط سیامک 17ساله

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۲۰۰۱

پسر نوجوان وقتی فهمید مادرش با مردی جوانتر از خودش ازدواج کرده، در اقدامی کینه‌جویانه ناپدری را به قتل رساند. اما سرانجام پس از ۴ ماه فرار وقتی برای دیدن مادرش به خانه برگشت، توسط پلیس دستگیر شد. ناطقان:  به نقل از روزنامه ایران، این قتل شامگاه ۲۲ بهمن پارسال در یکی از باغ‌های شهریار رخ داد. وقتی مأموران پلیس به محل حادثه رسیدند، جسد خونین رامین ۲۷ ساله را در حالی که داخل خودرو رانا آبی رنگی بود، پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همسر مقتول که ساناز نام داشت، گفت: پسرم سیامک که ۱۷ سال دارد، با دوستانش این قتل را مرتکب شده است.

پس از انجام قتل، ردیابی‌ها برای دستگیری متهمان آغاز شد و چند روز بعد دو پسر نوجوان که در این جنایت با سیامک همدست بودند، دستگیر شدند. آنها اعتراف کردند که به خواست سیامک با او همراه شدند اما ضربه‌های مرگبار را سیامک به ناپدری اش زد.

با اعترافات متهمان مشخص شد که سیامک به یکی از شهرهای جنوبی کشور فرار کرده است اما در حالی که ردیابی‌ها برای دستگیری او ادامه داشت، سرانجام هفته گذشته وقتی پسر نوجوان مخفیانه به خانه مادرش برگشت تا با او و خواهر کوچکش دیدار کند، ازسوی مأموران پلیس شهرستان بهارستان در غرب استان تهران دستگیر شد.

سیامک که چاره‌ای جز اعتراف نداشت، درباره انگیزه خود از این جنایت گفت: پدر و مادرم دو سال قبل از هم جدا شدند. مدتی بعد از اطرافیان و همسایه‌ها شنیدم که مادرم با مردی که ۱۰ سال از خودش جوان‌تر است، ارتباط پنهانی داشته و همین موضوع عامل جدایی او از پدرم بوده است. به همین خاطر از مادرم ناراحت شدم و به شهری که پدرم در آن زندگی می‌کرد، رفتم تا اینکه مدتی بعد شنیدم مادرم با همان مرد جوان که فقط چند سال از من بزرگتر بود، ازدواج کرده است.

او ادامه داد: از آنجا که کینه او را به دل داشتم، برای انتقام به خانه مادرم برگشتم و با دوستانم نقشه قتل او را طراحی کردیم. قرار شد شب تولد مادرم برایش جشنی کوچک در یکی از باغ‌های شهریار برگزار کنیم. وقتی به آنجا رفتیم، بعد از خوردن شام و کیک، مادرم برای شیر دادن به خواهر کوچکم از ما فاصله گرفت و من هم از فرصت استفاده کردم و با کمک دوستانم رامین را با چاقو زدم.

سیامک که از ارتکاب این جنایت پشیمان بود، گفت: تا اول دبیرستان درس خواندم و بعد ترک تحصیل کردم. وضعیت نابسامان خانواده‌ام و دعواهای پدر و مادرم اجازه نمی‌داد درس بخوانم. پدرم معتاد بود و مادرم را هم معتاد کرده بود. او مادرم را مجبور می‌کرد کار کند و پول بیاورد. وقتی سال ۱۳۹۷ از هم جدا شدند، مادرم با بخشیدن مهریه‌اش سرپرستی خواهر و برادر کوچکم را گرفت. وقتی با رامین ازدواج کرد، به آن مرد هشدار دادم که از زندگی ما بیرون برود اما او قبول نکرد. من هم او را کشتم. بعد از قتل بلافاصله با پدرم تماس گرفتم و گفتم که رامین را کشته‌ام. فکر می‌کردم او خوشحال می‌شود اما پدرم مرا دعوا و سرزنش کرد و گفت با این کار زندگی خودت را تباه کردی. من فرار کردم و چند ماه سرگردان بودم تا اینکه خسته شدم. دلم برای مادر و خواهر و برادرم تنگ شده بود. به همین خاطر دل به دریا زدم و به خانه مادرم برگشتم. کلی گریه کردم و از او خواستم من را ببخشد. بعد هم مأموران سر رسیدند و من را دستگیر کردند.
برچسب ها: سیامک ، ناطقان ، پلیس ، ازدواج

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سیامک ناطقان پلیس ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۲۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات واگذاری استقلال و پرسپولیس به دو بانک

 به گزارش تابناک، پرسپولیس در روز یازدهم فروردین و استقلال کمی بعدتر رسما به دو بانک ملت و تجارت واگذار خواهند شد تا این دو بنگاه تجاری با اکثریتی که در هیئت مدیره دارند، آینده بخش مهمی از فوتبال ایران را رقم بزنند.

موضوع واگذاری دو باشگاه از زمان وزارت کیومرث هاشمی، وزیر ورزش، به صورت کاملا جدی‌تر دنبال شده و با در نظر گرفتن حساسیت حاکمیتی مبنی بر اینکه دو باشگاه به اشخاص واگذار نشوند، شرکت‌های مختلفی در سطح مذاکره قرار گرفتند تا اداره استقلال و پرسپولیس را برعهده بگیرند. اسمی که در ابتدا برای در اختیار گرفتن باشگاه پرسپولیس مطرح شد، سه صندوق بزرگ (بازنشستگی، کشوری و عشایر) بودند که قرار بود باشگاه پرسپولیس به عنوان رد دیون به آن‌ها واگذار بشود. این مسئله در دولت نیز مورد تصویب قرار گرفت، اما با ایجاد فضای خبری و اعتراض بازنشستگان، این تصمیم به سرعت وتو شد تا استراتژی جدیدی در دستور قرار بگیرد.

روز شانزدهم اسفند ماه، سهام پرسپولیس به شستا واگذار شد، اما در نهایت این پرونده به نتیجه نرسید.

در آن زمان گفته می‌شد هلدینگ خلیج فارس نیز خواستار دریافت سهام باشگاه استقلال است، اما در آنجا نیز بازنشستگان شرکت نفت به اضافه یکی دو عضو اصلی و ارشد مدیریتی این هلدینگ با در نظر گرفتن جمعی جهات تبدیل به مخالفان این واگذاری شدند و بنابراین کل پروسه واگذاری به سمت دیگری رفت.

پیشنهاد بعدی درگیرکردن بانک‌های دولتی بود و در این میان شخص رئیس بانک مرکزی نیز باوعجود ترافیک و شلوغی آخر سال پای کار این موضوع آمد و در نهایت دو بانک ملت و تجارت برای در اختیار گرفتن دو باشگاه تهرانی داوطلب شدند. البته به خاطر داشته باشید که کل این ماجرا دستوری است، اما اینکه چرا بانک ملت عاملیت پرسپولیس را برعهده گرفته و استقلال به بانک تجارت خواهد رسید، مربوط به بحث‌های مختلفی است که در جلسه اواخر سال بین مدیران بانکی انجام شده و نکات مختلفی را شامل می‌شده و حتی دامنه آن به بحث رنگ لوگو هم رسیده است. گفته می‌شود ترجیح بانک ملت در اختیار گرفتن عاملیت پرسپولیس بوده و استقلال هم از بین دو بانک صادرات و تجارت به دومی خواهد رسید. نکته اینجاست که شرکت‌های زیرمجموعه این دو بانک خریدار سهام استقلال و پرسپولیس خواهند بود و ظاهرا از شرکت‌های گروه مالی هر دو بانک، این انتقال سهام را صورت خواهند داد.

واگذاری پرسپولیس در روز یازدهم فروردین انجام خواهد شد و در همان روز تفکیک مالکیت دو باشگاه انجام می‌‎شود و سپس روند کار به شکلی است که استقلال در اختیار بانک تجارت قرار بگیرد. در تقسیم‌بندی فعلی وزارت ورزش (دولت) یک یا دو صندلی در هیئت‌مدیره دارد و سه تا چهار صندلی هم به بانک‌ها خواهد رسید. ضمن اینکه ده درصد سهام نیز پیش از این به صورت آزاد در فرابورس عرضه شده است.

 

فرابورس در اطلاعیه خود روز یازدهم فروردین ماه را به عنوان زمان قطعی واگذاری ۵۱ درصد سهام پرسپولیس اعلام کرده است.

یکی از مسئولان واگذاری به "ورزش سه" می‌گوید: «نظرات مختلفی درباره چگونگی واگذاری مطرح شده و باتوجه به رتبه‌بندی بانک‌ها، موافقان و مخالفانی در این حوزه مشغول نقد و نظر هستند که در پاسخ می‌شود گفت هیچ دو مجموعه‌ای که از شرایط کاملا یکسانی بهره ببرند، موجود نیستند. در نهایت نظر خود این دو مجموعه مالی نیز در این واگذاری مطرح بوده است، چرا که در جلسه‌ای که رؤسای بانک‌ها حاضر بودند، این موضوع نهایی شده است.»

به گفته وی، برای هر دو بانک باتوجه به گردش مالی هنگفت، اعداد و ارقام مربوط به این دو باشگاه بسیار پایین خواهد بود و اینطور نیست که رتبه‌بندی بانک‌ها در فضای کلی روی عملیات مالی آن‌ها در آینده دو باشگاه تاثیری داشته باشد چرا که همان‌طور که گفته شد، موضوع دارایی بانک‌ها و تاثیر آن‌ها در شبکه بانکی و مایملکشان، غیرقابل مقایسه با اتفاقی است که در فوتبال می‌افتد.

در حال حاضر نکته مهم تغییراتی است که احتمالا با تغییرات در بدنه دو باشگاه اتفاق می‌افتد که البته به نظر می‌رسد تغییر در پست مدیرعاملی یا اعضای هیئت‌مدیره با مشورت وزارت ورزش خواهد بود و به هر حال نظر این وزارتخانه در مورد ثبات یا تغییرات، مدنظر قرار خواهد گرفت.

همچنین به نظر می‌رسد با توجه به اینکه هر دو بانک در سالیان طولانی از بازیگران مهم سیستم مالی کشور هستند، ورود مدیران اقتصادی باعث تغییرات و بهبود روندی برای هر دو باشگاه از نظر شکلی و عملیاتی بشود.

منبع: ورزش سه

دیگر خبرها

  • تازه‌ترین جزئیات از وضعیت جسمانی سعید راد
  • آخرین وضعیت هنرمند پرسولیسی که در بیمارستان بستری شد
  • نرخ مالیات بر ارزش افزوده افزایش یافت/ اعلام جزییات
  • زمان ترخیص سعید راد مشخص نیست
  • توافق توخل و بایرن بر سر جزییات فسخ قرارداد
  • آخرین وضعیت سعید راد در بیمارستان
  • آخرین وضعیت سعید راد در بیمارستان | چندین جراحی انجام شده اما هنوز بهبودی کامل پیدا نکرده است
  • زمان ترخیص سعید راد مشخص نیست/ عوارض شکستگی استخوان لگن
  • احمدی: پدرم مطمئن بود در هانگژو تاریخ‌سازی می‌کنم
  • جزییات واگذاری استقلال و پرسپولیس به دو بانک