Web Analytics Made Easy - Statcounter

جدیدترین اخبار کرونایی در اروپا از اعمال قرنطینه در دومین منطقه اسپانیا به دلیل شیوع مجدد بحران کرونا و در معرض خطر قرار گرفتتن حیات اقتصادی بسیاری شرکت‌های آلمانی در دوران این بحران خبر می‌دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بعد از کاهش تدریجی محدودیت های کرونایی در اروپا، این ویروس ناشناخته فرصت مناسبی برای گسترش و شیوع مجدد در این منطقه یافته به گونه ای که بسیاری مناطق اروپا مجددا با شیوع گسترده این بیماری مواجه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکید دولت آلمان بر تداوم استفاده اجباری از ماسک

جدیدترین اخبار کرونایی از اروپا حاکی از آن است که در دولت ائتلافی آلمان مناقشاتی درباره لغو اجباری بودن استفاده از ماسک در اماکن عمومی ایجاد شده است.

"مارکوس زودر"، نخست وزیر ایالت بایرن و رئیس حزب سوسیال مسیحی آلمان مخالف لغو این قانون بوده و آن را خطا ارزیابی کرده است.

"ینز اشپاهن"، وزیر بهداشت آلمان هم درباره لغو قانون استفاده اجباری از ماسک در تجارت در برخی ایالات آلمان هشدار داده و با وجود دشوار بودن اجرای آن همچنان پایبندی به این قانون برای جلوگیری از شیوع کرونا را مهم ارزیابی کرد.

رئیس حزب سوسیال دموکرات هم پایبندی به قانون استفاده اجباری از ماسک را درخواست کرد. وی تاکید کرد : اگر همه شهروندان در کسب و کار و مغازه ها همچنان از ماسک استفاده کنند ما بخش اعظمی از راه ابتلا به این بیماری را متوقف می کنیم.

بازگشایی موزه لوور پاریس

موزه لوور پاریس هم بعد از ماه ها تعطیلی به دلیل شیوع ویروس کرونا از روز دوشنبه بر روی بازدیدکندگان باز شد. این موزه معروف دنیا با 45 هزار متر مربع مساحت از 13 ماه مارس برای جلوگیری از شیوع کرونا تعطیل شده بود. به گفته رئیس موزه لوور فرانسه تعطیلی این موزه بیش از 40 میلیون یورو ضرر به دنبال داشته است.

افزایش مصرف الکل در بین شهروندان آلمانی

نتایج یک بررسی هم نشان می دهد که مصرف الکل در بین حدود یک سوم بزرگسالان در آلمان از زمان شیوع کرونا افزایش چشمگیری داشته است. حدود 35.5 درصد بیش از 3 هزار شرکت کننده در این بررسی اعلام کردند که در دوران بحران کرونا بیشتر و یا خیلی بیشتر الکل مصرف کرده‌اند.

قرارداد انگلیس  با شرکت های داروسازی برای خرید واکسن

انگلیس هم می خواهد قرارداد خرید حدود 60 میلیون واحد واکسن کرونا با شرکت های دارویی Sanofi و GlaxoSmithKline را منعقد کند. این قرارداد به مبلغ حدود 550 میلیون یورو منعقد می شود. تست های بالینی برای این واکسن از طرف این شرکت های داروسازی در ماه سپتامبر آغاز خواهد شد.

در حال حاضر بیش از صد نمونه واکسن ضد کرونا در دنیا در حال ساخت و انجام تحقیقات است و بسیاری کشورها با وجود اینکه هنوز موثر بودن قطعی این واکسن ها مشخص نشده است با شرکت های داروسازی برای خرید این واکسن ها قرارداد بسته‌اند.

تداوم قرنطینه در مناطق شیوع مجدد کرونا در اسپانیا

در شمال غربی اسپانیا هم بعد از شیوع مجدد کرونا حدود 70 هزار نفر در قرنطینه قرار گرفتند. این قرنطینه کرونایی برای حداقل 5 روز اعمال شده است. این دومین منطقه در اسپانیا است که دوباره قواعد قرنطینه در آن اعمال شده است.

پیش از این نیز یک منطقه در شمال شرقی کاتلان اسپانیا با بیش از 200 هزار سکنه به دلیل شیوع مجدد کرونا قرنطینه شد.

طرح بستری اجباری برای بیماران کرونایی در دستور کار دولت ایتالیا

ایتالیا هم طرح بستری اجباری برای بیماران کرونایی که به دلیل رفتار غاط می توانند شیوع مجدد کرونا را ایجاد کنند در دستور کار قرار می دهد. این خبر را وزیر بهداشت ایتالیا اعلام کرده است.

کمک 75 میلیون یورویی کمیسیون اروپایی به شرکت واکسن سازی آلمانی

کمیسیون اروپایی هم حدود 75 میلیون یورو به شرکت Curevac آلمان برای تولید واکسن ها و بخصوص واکسن ضد کرونا اختصاص داده است. این شرکت دارویی از ماه ژانویه روی تولید واکسن کرونا کار می کند و در ماه ژوئن اولین بررسی های بالینی روی انسان را آغاز کرده است.

حیات اقتصادی شرکت‌های آلمانی زیر تیغ کرونا

نتایج یک نظر سنجی هم نشان می دهد که از هر پنج شرکت آلمانی یک مورد حیات اقتصادی خود در دوران کرونا را در معرض خطر می بیند.

این نظر سنجی که توسط انستیتو ایفوی آلمان انجام گرفته نشان می دهد که 21 درصد شرکت ها این ویروس را یک تهدید موجودیتی ارزیابی می کنند. در این میان بخصوص شرکت های مرتبط با توریسم و مهمان داری خود را در معرض خطر ارزیابی می کنند.

حزب دولتی آلمان: بدون بهبود بحران کرونا در آمریکا شانسی برای رونق اقتصاد نداریم

"مارکوس زودر"، رئیس حزب دولتی سوسیال مسیحی آلمان هم اعلام کرده که بدون کاهش بحران کرونا در آمریکا هیچ شانسی برای تنش زایی دائمی برای اقتصاد آلمان وجود ندارد. وی تحولات جهانی کرونا را بسیار نگران کننده ارزیابی کرد.

استفاده اجباری از ماسک در حمل و نقل عمومی سوئیس اعمال می‌شود

برای اولین بار از زمان شیوع بحران کرونا از روز دوشنبه در کشور سوئیس استفاده اجباری از ماسک در حمل و نقل عمومی اعمال می شود. این قانون مربوط به پروازها هم می شود.

موارد ابتلا به کرونا در سوئیس اخیرا به شدت افزایش پیدا کرده است. همچنین از روز دوشنبه مسافران از 29 کشور خطر کرونایی باید به مدت 10 روز در قرنطینه قرار گیرند. کشورهای روسیه، صربستان، سوئد و آمریکا از جمله این کشورها هستند.

افزایش قربانیان کرونا در اروپا

با کاهش تدریجی محدودیت های کرونایی در بسیاری کشورهای اروپایی شیوع کرونا در این اتحادیه سرعت بیشتری به خود گرفته است.

جدیدترین آمارها نشان می دهد تا به حال در اسپانیا حدود 297625 نفر به کرونا مبتلا شده و 28385 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم تا به حال 285416 نفر به کرونا مبتلا شده و 44220 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

رشد سرمایه‌گذاری در بخش ریلی چین با وجود شیوع کرونامحققان دانشگاه آکسفورد: ویروس کرونا حدود 9 ماه قبل از چین در فاضلاب اسپانیا رصد شده ‌بود

ایتالیا هم به شدت تحت تاثیر بحران کرونا قرار گرفته و تا به حال 241611 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 34861 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

آلمان هم به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته و تا به حال 197750 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 9086 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

بر اساس جددترین آمارها در فرانسه هم تا به حال 166960 نفر به کرونا مبتلا شده و 29893 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT7 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا ویروس کرونا بیشتر بخوانید... رشد سرمایه‌گذاری در بخش ریلی چین با وجود شیوع کرونا محققان دانشگاه آکسفورد: ویروس کرونا حدود ۹ ماه قبل از چین در فاضلاب اسپانیا رصد شده ‌بود علاقه‌مندی سازمان بهداشت جهانی به واکسن کرونای روسیه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ویروس کرونا اتحادیه اروپا ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند استفاده اجباری از ماسک نفر هم در اثر ابتلا کرونا مبتلا شده شیوع مجدد کرونا حیات اقتصادی بحران کرونا ویروس کرونا نشان می دهد شیوع کرونا تا به حال شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۲۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۸۰ میلیون یورویی سرمایه‌گذار آلمانی برای مدیریت پسماند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان از ورود سرمایه‌گذار آلمانی با ۸۰ میلیون یورو سرمایه در حوزه مدیریت پسماند و تولید برق از این محل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مجتبی حسینی امروز در نخستین کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان همدان، اظهار‌ داشت: روزانه صدها تن زباله در بخش های مختلف این استان تولید می شود که برای بازیافت و مدیریت این پسماندها با ورود سرمایه‌گذار خارجی برنامه‌ریزی شده و قرار است از این مزیت برای تولید برق استان استفاده شود.

وی با اشاره به اهمیت توجه به مسائل زیست محیطی و موضوعاتی همچون دفع اصولی و استاندارد پسماندهای صنعتی و غیرصنعتی، گفت:  این موضوع با توجه به ارزش افزوده خوبی که به همراه دارد می تواند در زمینه ایجاد اشتغال‌زایی و کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی نیز نقش بسیار موثری ایفا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه ضرورت دارد از حداکثر توان مرکز برای توسعه و شکوفایی استان بهره گرفته شود و مدیران نباید در این زمینه کوتاهی کنند، افزود: بهره‌ گیری هر چه بیشتر از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی کمک کننده توسعه بهتر اقتصاد و ایجاد اشتغال در استان خواهد بود.

حسینی از ایجاد سامانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری خرد و کلان استان به دستور استاندار همدان خبر داد و گفت: در این سامانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری همدان به مردم و متقاضیان معرفی می‌شود و به مشارکت مردم در این طرح‌ها نیز توجه ویژه‌ای صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزی در زمینه اطمینان بخشی به مردم جهت سرمایه‌گذاری در عرصه تولید دغدغه دولت سیزدهم است، بیان کرد: دولت با ایجاد بستر مناسب و حمایت‌های خود سعی دارد این اعتماد را ایجاد کند تا با ورود مردم به عرصه تولید، شاهد تحول چشمگیری در زمینه اقتصادی باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه به تبع خط مشی‌های ساست اقتصادی دولت در استان همدان نیز از راهبردهای اصلی فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری مردمی کردن آن است، گفت: ستاد تحقق شعار سال در استان تشکیل شده و به طور مرتب شاخص‌ها را در تک تک دستگاه‌های اجرایی متناسب با اهداف تعیین شده مورد بررسی قرار خواهد داد.

افزایش 9000 نفری بیمه شدگان اجباری در سال گذشته

مدیر‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان نیز در ادامه این جلسه از افزایش 9000 نفری بیمه شدگان اجباری در سال گذشته خبر داد و گفت: امسال بیش از 17 هزار شغل در همدان ایجاد می‌شود.

یوسف شعبانی، اظهار‌ داشت: ازجمله مهم‌ترین موضوعاتی که در ایجاد اشتغال وجود دارد جمعیت فارغ‌التحصیلان بیکار هستند که امسال با تدبیر معاون اقتصادی استان مقرر شد 42 درصد تسهیلات تخصیصی اشتغال در این بخش هزینه شود.

وی بیان کرد: در تحقق تعهد اشتغال امسال سهم صنعت، خدمات و کشاورزی را مجزا مشخص کرده‌ایم به طوریکه مدیران باید در ارائه گزارشات خود به تفکیک اطلاعات مربوط به سه بخش عنوان شده را داشته باشند.

مدیر‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان همچنین ادامه داد: از تعهد منفی پیش‌بینی شده استان در سال گذشته و امسال موفق شدیم 6000 نفر را کم کنیم.

بیش از یک سوم تعهد اشتغال استان بر عهده صمت است

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز در این جلسه گفت: بیش از یک سوم تعهد اشتغال استان بر عهده صمت می‌باشد و به عبارتی ایجاد 5460 فرصت شغلی بر عهده این سازمان گذاشته شده است.

احمد شانیان با بیان اینکه پنج طرح سرمایه‌گذاری خارجی در دستور کار صمت استان قرار دارد، بیان کرد: میز مشاوره سرمایه‌گذاری در این اداره کل راه‌اندازی شده و این آمادگی وجود دارد که به علاقمندان به سرمایه‌گذاری در طرح‌های اقتصادی استان مشاوره تکمیلی ارائه شود.

وی همچنین به ایجاد پرتال سرمایه‌گذاری آنلاین در صمت استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 300 طرح و پروژه اقتصادی در استان ما مجوز دارند که بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند و همچنین مگاپروژه‌های استان نیز بالای 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور سه تیم آلمانی در مرحله نیمه نهایی مسابقات اروپایی پس از ۲۹ سال
  • آلمان سفیر روسیه را احضار کرد
  • حمایت اسطوره آلمانی از کیمیش: خیلی مهمی!
  • خطر حمله گاندو‌ها در کمین سیل‌زدگان
  • خطر فقر روزافزون در کمین شهروندان آلمانی
  • چهره‌ای متفاوت از خونسرد آلمانی؛ خوشحالی کروس بعد از غلبه رئال مادرید بر منچسترسیتی / عکس
  • میکرو بلاگر‌های اقتصادی در کمین جیب مردم
  • سود ۵۰ میلیون یورویی اتلتیکومادرید از حذف بارسلونا
  • میکرو بلاگرهای اقتصادی در کمین جیب مردم
  • ورود ۸۰ میلیون یورویی سرمایه‌گذار آلمانی برای مدیریت پسماند