Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، با حضور آیت الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، شورای هماهنگی و هم افزایی مجمع جهانی اهل بیت(ع) تأسیس شد.

در این جلسه آیت الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، آیت الله «محمدحسن اختری» رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) و رئیس بنیاد بین المللی عاشورا، حجت الاسلام والمسلمین «احمدی تبار» قائم مقام دبیرکل و معاون امور فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، حجت الاسلام والمسلمین «محمدجواد زارعان» معاون امور بین الملل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، حجت الاسلام والمسلمین «حسینی عارف» مدیرکل اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، «عبدالرضا راشد» معاون امور اجرایی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، حجت الاسلام والمسلمین «منصور میراحمدی» رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع)، «جعفر شمسیان» معاون امور اقتصادی مجمع جهانی اهل بیت(ع)،  «شریفی» مدیرکل حوزه ریاست مجمع جهانی اهل بیت(ع)، «محمدکاظم کاظمی» مدیر شبکه ثقلین، «محمدحسین نیکنام» دبیرکل بنیاد خیریه بین المللی پزشکان مسلمان و محب اهل بیت(ع) حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله رمضانی: شورای هماهنگی و هم افزایی باید ظرفیت‌ها را تجمیع کند

آیت الله رضا رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: در مجمع جهانی اهل بیت(ع) با مجموعه ای از ظرفیت‌ها مواجه هستیم. بخشی از این ظرفیت‌ها معاونت‌های بین الملل، فرهنگی، اجرایی و اقتصادی هستند که شاید در دستگاه‌های زیرمجموعه رهبر انقلاب بجز مجمع جهانی اهل بیت(ع) در هیچ جا معاونت اقتصادی تعریف نشده است. اگر تدبیر دقیق و عمیقی داشته باشیم وجود این شبکه‌ها برای تبین گفتمان انقلاب و تبین مدرسه و مکتب اهل بیت(ع) ضرورت دارد.

وی افزود: بنیاد بین المللی عاشورا با توجه به اینکه عاشورا یک ظرفیت بین المللی است و رابطه وثیق و عمیق میان بعثت و غدیر و عاشورا و جریان مهدویت وجود دارد امروز هم این ضرورت در جای خود محفوظ است و هر کدام روز به روز توسعه پیدا می کند و کمتر نمی‌شود.در ابنا هم ظرفیت عمیقی با ۲۵ زبان وجود آمده که هرچه آن را تقویت کنیم می‌توانیم حرف‌های خود را بهتر در دنیا بیان کنیم. در دانشگاه اهل بیت(ع) نیز از ۱۰ ملیت دانش آموخته حضور دارد که باید شاهد حضور ۱۰۰ ملیت در این دانشگاه باشیم.  

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) ادامه داد: پزشکان بدون مرز نیز در عرصه‌های مختلف می تواند فعالیت کند و حتی یک بانک اطلاعاتی را از پزشکان برای ارائه به محبان اهل بیت(ع) در سرتاسر دنیا ارائه دهیم. شورای هماهنگی و هم افزایی باید ظرفیت‌ها را تجمیع کند و شناخت و تفاهم و تعامل باشد تا به تبع آن هم افزایی صورت بگیرد. برای مثال دانشگاه اهل بیت(ع) چقدر می‌تواند به شبکه ثقلین خدمت ارائه دهد؟ بخش فرهنگی که تولید محتوایی مجمع را عهده دار است چقدر می تواند در سبک زندگی و مسائل و مباحث دیگر خدمت ارائه دهد به شبکه ثقلین؟ بخش بین الملل مجمع با توجه به اینکه در سطح حضور دارند و مجامع محلی دارند چقدر می تواند مستندهای بروزی را که شاید این ظرفیت را هیچکدام از شبکه ها حتی صدا و سیما نداشته باشند ارائه دهد؟ چقدر شبکه ثقلین برای معرفی مجامع محلی نقش ایفا کند؟ یا ابنا چقدر می تواند به شبکه ثقلین کمک کند؟ چقدر بنیاد عاشورا به شبکه ثقلین می تواند کمک کند؟

آیت الله رمضانی اضافه کرد: آیت الله مکارم شیرازی در یک سخنرانی گفته بودند ما قبل از انقلاب یک ساعت می خواستیم در دانشگاه حضور پیدا کنیم و این حضور را به ما نمی‌دادند اما امروزه میلیون‌ها ساعت در دانشگاه‌ها در اختیار ماست.این فرصت به ما ایرانیان داده شده که بتوانیم مدرسه و مکتب اهل بیت(ع) را به دنیا معرفی و نشر دهیم. جامعه المصطفی یک ظرفیت عظیمی در دنیاست. روحانیون و مبلغان بومی ما در دنیا به برکت المصطفی هستند. در جلسه اخیری که در تقریب داشتیم به این نتیجه رسیده بودند که باید دنبال شبکه باشند و بحث تقریب را به طور جدی دنیا مطرح کنیم. ما پیشنهاد کردیم که می توانید کارهای تقریبی خود را در شبکه ثقلین ارائه دهید و آقای شهریاری هم استقبال کردند. مکتب اهل بیت، مکتب تقریب است. امام زمان، فقط امام شیعیان نیست. جانشین پیامبر بود و امام انس و جن است.

وی در پایان تاکید کرد: اولین کار در شورای هماهنگی و هم افزایی باید دبیر تعیین شود تا کارهای اجرایی را پیگیری کند.

- بررسی و تصویب راهکارهای هماهنگی و هم افزایی

- نظارت بر حسن اجرای مصوبات

- پیشنهاد دبیر اجرایی شورا

- تشکیل کمیته های فرعی برای پیگیری مصوبات

- جلوگیری از موازی کاری و عدم تداخل

آیت الله اختری: شرط هم افزایی در مرحله اول تبادل است

آیت الله محمدحسن اختری رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت:مجمع جهانی اهل بیت(ع) ظرفیت‌های خاصی را ایجاد کرده است که باید بتوانیم از این ظرفیت‌ها به نحو شایسته و گسترده استفاده کنیم. در شرایطی که دشمنان و رقبای ما در جاهای دیگر فعالیت می‌کنند ، ما از این ظرفیتی که در دنیا داریم که آن وجود پایگاه‌های تشیع از حسینیه و مساجد تا مراکز فرهنگی اسلامی که در سرتاسر دنیا است باید استفاده کنیم.

وی افزود: این مراکز تشیع در حدود ۱۴۴ کشور وجود دارد. صدها موسسه و جمعیت های اهل بیتی در کشورهای مختلف با مجمع جهانی اهل بیت(ع) در ارتباط هستند. ارتباطات دوجانبه که برخی متمرکز و برخی غیرمتمرکز هستند. این پایگاه ها خیلی می توانند کمک کنند.شبکه ثقلین، ابنا و بنیاد عاشورا و همچنین پزشکان شیعه ظرفیت‌هایی هستند که هیچکس در دنیا نظیر آنها را ندارد. چندین میلیون پزشک شیعه در دنیا داریم که اگر بتوانیم آنها را تجمیع کنیم می توان کارهای بزرگ و خدمات بی شماری به پیروان اهل بیت(ع) ارائه کرد.شرط هم افزایی در مرحله اول تبادل است و شرکت کنندگان باید تبادل با هم داشته باشند. این مجموعه باید اطلاعات و تولیدات خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند.

احمدی تبار: ظرفیت‌ها خارج از مجمع شناسایی و ساماندهی شوند

حجت الاسلام والمسلمین احمدی تبار، قائم مقام دبیرکل و معاون امور فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: یکی از مشکلاتی که همواره در مجمع جهانی اهل بیت(ع) در گذشته و حال داشتیم این بوده که معاونت‌ها کارهای خود را انجام می دادند اما از کارهای مجموعه دیگر اطلاع قوی و جدی نداشت. گاهی یک معاونت اطلاعاتی که دارد مثل ناموس خود حفظ می کند و در اختیار معاونت دیگر قرار نمی‌دهد. این یک مشکل است. باید کل مجموعه از کارهای یکدیگر باخبر باشند. جلسه شورای هماهنگی و هم افزایی جلسه ای مبارک است. هر بخشی نسبت به کارهایی که می خواهد انجام دهد می‌تواند از ظرفیت‌هایی که در داخل است کمال استفاده را داشته باشد.

وی افزود: خیلی از ظرفیت‌ها در مجموعه‌های خارج از مجمع است که تاکنون به صورت جدی سراغ آنها نرفته ایم. ظرفیت‌هایی که در حوزه وجود دارد. براساس اطلاعاتی که جمع آوری کردیم بیش از ۱۵۰۰ طلبه فاضل و توانمند آشنا به زبان های مختلف داریم که این ظرفیتی است که از آن می توان در جهت تبلیغ و نشر معارف اهل بیت استفاده کرد.این مجموعه باید به دنبال شناسایی ظرفیت‌هایی که می توانند ماموریت مجمع را تسهیل کنند و مجمع با توجه به امکانات آنها می‌تواند به کارایی برسد باشد.شبکه ثقلین می‌تواند از ظرفیت‌هایی که در معاونت فرهنگی است در تولیداتش استفاده کند. می‌تواند از طریق مجامع محلی گزارش‌هایی را از وضعیت شیعیان در مناطق مختلف تهیه کند و آن را در اختیار پیروان اهل بیت(ع) قرار دهد.

حجت الاسلام والمسلمین احمدی تبار ادامه داد: تجار و خیرین شیعه باید شناسایی و ساماندهی شوند و از ظرفیت‌های آنها استفاده کرد. هم افزایی‌هایی با آنها داشت و به نتایج جدی رسید. نیاز داریم با توجه به مسائلی که پیروان اهل بیت(ع) در جاهای مختلف دارند حقوق‌دانان شیعه ساماندهی و شناسایی شوند.شورای هماهنگی و هم افزایی که امروز تاسیس می‌شود گام اولیه است برای هماهنگی‌ها و هم افزایی‌های دیگری که ما می‌توانیم از آن ظرفیت‌ها استفاده کنیم. امیدواریم این حرکت مبارک بتواند به نتیجه برسد.

نیکنام: هماهنگی و هم افزایی زمینه ساز پیشرفت و توسعه است

محمدحسین نیکنام، دبیرکل بنیاد خیریه بین المللی پزشکان مسلمان و محب اهل بیت(ع)  گفت: در مدتی که برای تحصیلات در خارج از کشور بودم بخش زیادی از توجه‌ام به این معطوف بود که زمینه پیشرفت آنها در چیست؟ به جمع بندی رسیدم که یکی از آنها کار تیمی است. توسعه‌هایی که آنها دست یافتند در گرو هماهنگی و هم افزایی است. در طول تاریخ اگر توجه کنیم ادیان برای نفوذ از بخش پزشکی وارد می‌شدند و هنوز هم یکی از محورهای فعالیتشان همین است. در آمریکا تعدادی از بیمارستان‌ها نام کلیساها را به خود دارند. کشیش‌ها نیز بر روی بیماران کار فرهنگی می‌کنند.

وی افزود: عموما پزشکی را محدود به درمان می‌کنیم در حالی که سلامت بُعد جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی دارد. بعد معنوی عرصه ای کاملا ناشناخته است. در مطالعات اخیر مشخص شده که سلامت معنوی مشرف بر سه بُعد دیگر است. بعد معنوی سلامت با اعتقادات ارتباط دارد، اگر کسی اعتقاداتش خوب باشد از نظر جسمی و روانی هم وضع مطلوبی خواهد داشت و به تبع سلامت فردی سلامت اجتماعی هم تامین می شود.

شمسیان: شورای هماهنگی و هم افزایی نیازمند کارگروه و اتاق فکر است

جعفر شمسیان، معاون امور اقتصادی مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: در سرلوحه برنامه‌های مجمع می‌بایست منویات و مطالبات مقام معظم رهبری را مورد توجه قرار دهیم. ۱۳ عضو برای شورای هماهنگی و هم افزایی پیش بینی شده که می‌توان این ۱۳ عضو را در ۵ کارگروه تقسیم کرد. این شورا نیاز به اتاق فکر دارد که این اتاق می تواند از اعضای این جلسه باشد یا افراد دیگری از کارشناسان و مدیران مجمع در آن حضور یابند.  دبیر شورا می تواند آقای شریفی باشد.پنج کارگروه می توان تشکیل داد: کارگروه اداری مالی، کارگروه ارتباطات بین المللی و رسانه ای، کارگروه فرهنگی و تبلیغی، کارگروه آموزشی، دانشگاهی و علمی و پزشکی، کارگروه همکاری‌های اقتصادی و مشارکت‌های مردمی.

راشد: شورای هماهنگی و هم افزایی می‌تواند شورای تحول هم باشد

عبدالرضا راشد، معاون امور اجرایی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) گفت: در دوره‌های گذشته و خصوصا زمان حضور آیت الله اختری ظرفیت سازی خیلی خوبی صورت گرفته است. به نظر می‌رسد اکنون برای ایجاد تحول باید اصل تعارف صورت بگیرد. بخشی از معاونت‌ها و مجموعه‌ها از یکدیگر اطلاع کافی ندارند این اطلاع باید صورت بگیرد تا اصل تبادل صورت بگیرد و در نهایت تفاهم به وجود می‌آید. شورای هماهنگی و هم افزایی می‌تواند شورای تحول هم باشد که در بلندمدت رخ خواهد داد. باید کارگروه‌هایی شکل بگیرد و دبیر تعیین شود. من هم پیشنهاد می‌دهم آقای شریفی به عنوان دبیر تعیین شوند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد زارعان، معاون امور بین الملل مجمع جهانی اهل بیت(ع) دیگر سخنران این مراسم گفت: یکی از اهداف شورای هماهنگی و هم افزایی می تواند تبادل اطلاعات باشد اما تبادل اطلاعات بدون هدف و خارج از چارچوب می تواند باعث لطمه شود. زیربنا و بستر اصلی تبادل اطلاعات مشخص کردن وظایف هر واحدی است. هر مجموعه ای به صورت ریز باید مشخص شود که شرح وظایفش چیست؟ چه کارهایی توسط آن واحد باید صورت بگیرد و چه کارهایی نباید صورت بگیرد. اگر این اتفاق بیفتد طبیعتا تبادل اطلاعات می تواند بسیار موثر خواهد بود.

وی افزود: اگر شرح وظایف اتفاق بیفتد فرصت خوبی است برای نظارت و نقد و بررسی مستقیم یکدیگر. مصوبات این جلسه صرفا در چارچوب محور هماهنگی اتفاق بیفتد. چون هر بخشی وظایف خود را دارد پس یک سلسله مصوبات مستقلی دارد که باید در جای خود اتفاق بیفتد.

حسینی عارف: نبود زمینه عملیات مشترک و کمبود نیروی انسانی به هم افزایی آسیب می‌زند

در ادامه حجت الاسلام حسینی عارف، مدیرکل اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: جلساتی مشابه شورای هماهنگی و هم افزایی با عنوان همکاری‌ها و هم افزایی‌های معاونت بین الملل و معاونت فرهنگی در زمان آیت الله اختری تشکیل می‌شد. این جلسات دو هفته یکبار تشکیل می شد. هیچوقت به جلسه سوم و چهارم نکشید. این باید آسیب شناسی شود. چرا ارتباطات قبلی هیچوقت ادامه پیدا نمی کرد تا به هم افزایی و همکاری برسد؟ به نظرم چون کار تعریف نشده بود که بخواهیم در آن زمینه همکاری کنیم.

وی افزود: مسئولیت مجله گنجینه و بعد ابنا را عهده دار شدم خیلی تلاش می‌کردم که زمینه همکاری پیدا کنم اما پس از مدتی این کار دافعه ایجاد کرده بود و استقبال نمی‌کردند. شاید فرمت کارها مثل هم نیست. ابنا با شبکه ثقلین شباهت دارد اما ثقلین با معاونت بین الملل شباهت ندارد چون زمینه عملیات مشترک ندارد و باید این زمینه تعریف شود.  مساله مهم دیگر نبود نیروی انسانی است که برای هم افزایی باید اینگونه آسیب‌ها شناسایی و رفع شوند.طی ۱۵ سال حضور در مجمع به غیر از حراست با هیچ مجموعه  دیگری مواجه نشدم که اطلاعات خود را ناموس خود بداند. مساله این است که زمینه همکاری مشترک نداریم. در ابنا وظیفه ذاتی خود می‌دانیم با همه همکاری داشته باشیم.

سپس میراحمدی، رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) گفت: اگر صرف همکاری و هم افزایی باشد فایده خوبی دارد اما اگر بهتر و اثربخش باشد از اول افزون بر همکاری و هم افزایی بحث تحول را هم وارد کنیم و پیشنهاد می شود که شورای هماهنگی و هم افزایی و تحول نامگذاری شود.اگر می‌خواهیم این شورا اثربخش باشد در هر جلسه ای یکی از واحدها به عنوان موضوع دستور جلسه قرار بگیرد و آن واحد فعالیت های کلان، برنامه‌ها و جهت گیری‌ها و نهایتا نیازمندی‌های خود را ارائه دهد.

شریفی، مدیرکل حوزه ریاست مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: طبیعتا نباید به سمت اتاق فکر نلغزیم، وارد حیطه وظایف شورای معاونین و وظایف ذاتی مجموعه ها نباید شویم. بحث نظارت بر عملکرد مطرح شد که این حیطه از آیین نامه استخراج نمی شود.بعضی از قسمت ها نیاز به کشف و پس از آن خلاقیت دارد. خیلی به کارگروه ها اعتقادی ندارم چون معمولا این کارگروه ها خروجی خاصی ندارند. مجموعه ها می توانند فکر کنند و با ایده بیایند و از ظرفیت های مجموعه های دیگر استفاده کنند.  جلسات را اگر به صورت دولایه ای ترتیب دهیم بهتر است تا خروجی ها مشخص شود.

محمدکاظم کاظمی، مدیر شبکه ثقلین گفت: در مجمع جهانی اهل بیت(ع) نیازمند حلقه مفقوده‌ای مانند شورای هماهنگی و هم افزایی بودیم. تجربه‌ای که در صداوسیما دیدم که خیلی موفق بود همین مورد بود. در معاونت سیما جایی است که شبکه ها را به هم ربط می دهد که باعث می شود برنامه‌های موازی باهم تولید نکنند و اگر قرار است برنامه ای تولید شود هم افزایی و هماهنگی انجام شود. این شورا اتفاق مبارکی است. تولیدات معاونت‌ها باید در معرض دید دیگر معاونت‌ها قرار بگیرد و آنها برحسب نوع کاربری خود از آنها استفاده کنند. نیازمند دفاتر خارج از کشور معاونت بین الملل و همکاری با ابنا و دانشگاه هستیم که می‌توانیم از آنها بهره مند شویم.

کد خبر 4967564

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا رمضانی مجمع جهانی اهل بیت ع معرفی کتاب دهه کرامت امام رضا ع ویروس کرونا کنفرانس بین المللی فلسفه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی معرفی نشریات سازمان اوقاف و امور خیریه مجمع عالی حکمت اسلامی قرآن حقوق بشر فعالیت های قرآنی شورای هماهنگی و هم افزایی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت ع حجت الاسلام والمسلمین هم افزایی تبادل اطلاعات چقدر می تواند شبکه ثقلین ظرفیت هایی اتفاق بیفتد ظرفیت ها معاون امور بین المللی صورت بگیرد احمدی تبار مجموعه ها بین الملل معاونت ها ارائه دهد آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۳۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های نو برای ذائقه نسل جوان در برنامه‌ها، گفت: توجه به نسل جوان در اجرای تمام برنامه‌ها باید در اولویت باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور امروز در دیدار با اعضا و مدیران مجمع نمایندگان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و فعالین مردمی در استان کرمان با اشاره به اهمیت تعظیم شعائرالله در آیات قرآن، اظهار داشت: تردید نکنید که فعالیت در مراسم ملی و مذهبی مصداق بارز آیات قرآن کریم است.

وی با بیان اینکه از نشانه‌های تقوای قلب تعظیم شعائر الهی است، گفت: از اذان، اقامه، نماز جماعت و مسجد گرفته تا بزرگداشت مناسبت‌ها همه شعائر الهی است و فردی که در این مسیر کاری انجام بدهد هم نشانه تقوای الهی است و هم موجب تقوای الهی می‌شود که در نتیجه به تقویت نظام الهی منجر می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه خداوند مدال افتخاری را بر گردن ما آویخته که در مسیر تعظیم شعائر الهی گام برداریم، افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دوران جدید مدیریتی رویکردهایی را اعلام کرده و از مدیران استان‌ها خواسته‌ایم که به آن عمل کنند.

وی با بیان اینکه مردمی‌سازی مراسم مورد تاکید ما است که اعلام شده است و تاکید کردیم که مردم در تمام شئونات مراسم از آغاز تا پایان و تا آماده سازی و تبلیغات آن به کار گرفته شوند، ادامه داد: رویکرد دوم تحول، نوآوری و تنوع مراسم است.

موسی‌پور با اشاره به اینکه مراسم باید از شکل سنتی بیرون آمده و از ظرفیت‌های نو برای ذائقه نسل جوان استفاده شود، گفت: عرصه رسانه و فضای مجازی یک عرصه جدید است که باید با برنامه‌ریزی از آن استفاده کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور ادامه داد: به‌عنوان مثال یک حرکت جدید در حوزه قرآن در صدا و سیما انجام شد که باعث یک تحول در سطح کشور شد و این نوع نگاه را در سطوح مختلف نیاز داریم.

وی با بیان اینکه توجه به نسل جوان در اجرای تمام برنامه‌ها باید در اولویت باشد، افزود: توجه به بانوان ضرورت دارد، چرا که نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند و در تمام عرصه‌های انقلاب و در دفاع از نظام اسلامی نیز قوی‌تر از مردان پای کار آمدند.

موسی‌پور با اشاره به اینکه شاهد یک جهش در فعالیت‌های تبلیغی در زمینه‌های مختلف هستیم و در جلسات مختلف هم گزارش آن به مقام معظم رهبری داده شده است و امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی بیشتر رضایتمندی ایشان را جلب کنیم، گفت: ارتباط با نخبگان در برنامه‌ریزی برنامه‌های ملی و مذهبی لازم است و حتماً باید این ارتباط بیشتر شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • عزت نظام اسلامی مدیون ایثارگری‌های شهدا وخانواده‌های معظم آنان
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • کارگاه "راهبرد حقوقی و هماهنگی برای آزادی فلسطین" در استانبول برگزار شد
  • بیش از ۴۰ راهپیمایی حمایت از مردم غزه در کرمان برگزار شد
  • رونمایی از مجمع پارلمانی جهانی شهید سلیمانی (ره)
  • توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد
  • عقلانیت، معنویت و عدالت، سه ضلع تفکر شیعی هستند
  • برگزاری اجلاس ACD فضای ملتهب رسانه‌ای علیه اصفهان را خنثی می‌کند
  • بودجه ستاد امر به معروف در سال گذشته چقدر بود؟