Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@13:58:04 GMT

چین به انگلیسی‌ها هشدار داد

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۳۲۸۸

چین به انگلیسی‌ها هشدار داد

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، «لئو شیائومینگ» سفیر چین در انگلیس، به لندن در خصوص دشمن ساختن از پکن هشدار داد و گفت انگلیس باید منتظر عواقب کار خود باشد.

لئو با اشاره به هنگ کنگ که بخشی از قلمروی چین است و دیگر تحت حاکمیت استعمار لندن نیست ابراز امیدواری کرد انگلیس در امور داخلی چین دخالت نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه تاکید کرد که چین به هیچ وجه در امور کشور‌های دیگر مداخله نمی‌کند و از سوی دیگر هیچ کسی نیز نباید عزم پکن را برای حفظ حق حاکمیت خود دستکم بگیرد.

پس از تصویب قانون امنیت ملی در پارلمان چین، بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، ضمن محکوم کردن این اقدام آن را متناقض با اعلامیه مشترک چین-انگلیس در خصوص هنگ کنگ که در سال ۱۹۹۷ به دست آمد، دانست. در مقابل، سفیر چین در انگلیس نیز در توئیتر در پیامی نوشت «انگلیس هیچ حاکمیت، صلاحیت و یا حقی برای نظارت بر هنگ کنگ ندارد.» او تاکید کرد که موضوع هنگ کنگ جزء مسائل داخلی چین محسوب می‌شود و به هیچ کشور دیگری در جهان ارتباطی ندارد.

لندن نیز در پاسخ به این توئیت سفیر اعلام کرد برای شهروندان هنگ‌کنگی تسهیلات اقامتی ویژه‌ای در انگلیس در نظر گرفته است. قوانین جدید مهاجرت به شهروندان هنگ‌کنگی واجد شرایط، اجازه می‌دهد تا برای زندگی و کار در انگلیس برای مدت زمان طولانی بیش از پنج سال در این کشور اقامت داشته باشند. این افراد پس از گذراندن این دوران، می‌توانند شهروند انگلیس شوند. این طرح انگلیس می‌تواند ۲.۹ میلیون هنگ‌کنگی را پوشش دهد.

منطقه هنگ‌کنگ برای مدت زمان طولانی و تا سال ۱۹۹۷ تحت سیطره انگلیس بوده است. در حالی که چین تاکید کرده که اعمال قانون امنیت ملی در هنگ‌کنگ موجب قطع دستان خارجی در ناآرامی‌های این منطقه می‌شود، غربی‌ها و مخصوصا آمریکا مدعی هستند که این قانون استقلال هنگ‌کنگ را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنگ کنگ قانون امنیت ملی چین مداخله انگلیس هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۳۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمدعلی خونساریان اظهار کرد: در بحث آموزش زبان انگلیسی آنچه مهم بوده این است که کودکان ظرفیت یادگیری چندین زبان را دارند اما باید به صورت مداوم و مستمر اتفاق بیفتد، یعنی اگر یادگیری زبان از طریق کلاس انجام شود، تاثیر آنچنانی را به همراه ندارد و ممکن است کودک تنها تعدادی کلمه، حرف و اعداد انگلیسی را فرا بگیرد.

وی افزود: توصیه می‌شود خانواده‌هایی که دارای فرزند کمتر از هفت سال هستند، برای یادگیری و حصول نتیجه مطلوب به صورت مستمر تکرار و تمرین صورت گیرد، به طور مثال در خانواده‌هایی که پدر و مادر زبان و گویش متفاوتی دارند کودکان هر دو زبان را فرا می‌گیرند که این امر به دلیل استفاده مداوم از کلمات است.

این مدرس زبان انگلیسی گفت: در حقیقت آموزش رسمی زبان از سن کمتر از ۶ سال توصیه نمی‌شود و بهتر است که فرزند در ابتدا زبان مادری را فرا بگیرد، زیرا آموزش پیش از آن کمی دشوار است و به نوعی آسیب به شمار می‌رود، یعنی فرزند باید به شناخت کامل از یادگیری رسیده باشد و حتی ممکن است یادگیری در سن کمتر از ۶ سال موجب دلزدگی کودک شود، البته این امر در بحث آموزش رسمی حروف و نوشتار است و در آموزش گفتاری و شنیداری مشکل آنچنانی ایجاد نمی‌کند.

خونساریان با اشاره به اینکه در هر سنی یادگرفتن یک زبان در کنار سایر زبان‌ها توصیه می‌شود، بیان کرد: در سنین بالای ۷ سال یادگیری زبان مشکلی ایجاد نمی‌کند بلکه توصیه می‌شود چرا که یادگیری زبان از نظر عصب شناسی کل مغز را درگیر می‌کند، از طرفی یادگیری زبان منتج به افزایش درک دانش‌آموز در دروس دیگر می‌شود، البته این مساله برای هر زبان به جز زبان مادری صادق است و همچون ورزش کاملی برای مغز به شمار می‌رود.

وی در خصوص مهمترین مشکل یادگیری زبان انگلیسی در مدارس، تصریح کرد: باتوجه به روش‌های آموزش و سیستم آموزشی، دانش‌آموز بعد از اتمام دوران مدرسه نمی‌تواند به خوبی آنچه را فرا گرفته پیاده‌سازی و به صورت روان صحبت کند که این امر به دلیل کم بودن ساعت‌های یادگیری زبان در مدارس و مطلوب نبودن روش تدریس است، البته در زبان عربی هم این مساله دیده می‌شود که می‌توان گفت مشکل از سیستم آموزشی و روش و کتب آموزشی است، البته سیستم آموزشی اندکی تغییر و ایرادات اندکی رفع شده اما به طور کامل تحولی اتفاق نیفتاده است.

این مترجم زبان انگلیسی در پایان در خصوص یادگیری مجازی زبان، خاطرنشان کرد: اگر روش کاملاً درست انجام شود یادگیری مجازی مشکلی ندارد، اما به نظر می‌رسد این موضوع در کشور به خوبی نهادینه نشده است، یعنی اگر تصور کنیم که تنها از طریق گوشی و تنها با یک صوت یادگیری انجام شود قطعاً تاثیر آن از کلاس حضوری بسیار کمتر است، باید مدرس در بحث تدریس مجازی کار کرده باشد یعنی آموزش در قالب مطالب کمک آموزشی و فیلم باشد، بنابراین مدرسی که به صورت مجازی تدریس می‌کند باید کاملاً با روش‌ها آشنا باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ژنرال انگلیسی: برای کی‌یف سخت است جلوی حمله مسکو را بگیرد
  • ژنرال انگلیسی: اوکراین با جنگ دشواری مواجه است
  • استقرار هزاران نظامی و یک جنگنده یوروفایتر تایفون انگلیسی در لهستان
  • درگیری عوامل جناح راست افراطی در لندن با پلیس
  • ماجرای رابطه جنسی یک مرد انگلیسی با اجساد
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • هشدار به ساوتگیت: برای موفقیت این ستاره را حذف کن