Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان باشگاه فولاد خوزستان از اینکه سازمان لیگ با قاطعیت درباره روشن شدن تکلیف بازی تیم‌شان تصمیم‌گیری نکرده‌اند گلایه‌مند هستند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

با مثبت اعلام شدن تست کرونای ۱۶ عضو تیم فوتبال فولاد و ۱۳ عضو تیم استقلال، فضای فوتبال کشور حسابی تحت‌الشعاع شیوع این بیماری قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع در حالی بود که این دو تیم روز گذشته بازی‌‌هایشان به ترتیب مقابل نساجی و پارس جنوبی به همین دلیل برگزار نشد تا ابهام و بلاتکلیفی به بالاترین سطح خود در لیگ برتر برسد. سهیل مهدی سرپرست کمیته برگزاری مسابقات اما اعلام کرد درباره این دو بازی و نتیجه آنها کمیته انضباطی فدراسیون تصمیم خواهد گرفت، همچنین قرار شد تست‌های مثبت بازیکنان دو باشگاه برای اطمینان مورد راستی آزمایی قرار بگیرد.

مسئله تست‌های کرونا از همان زمانی که قرار شد تمرینات تیم‌ها برای از سرگیری مسابقات آغاز شود، حاشیه ساز بود. در ابتدا هیچ آزمایشگاه یا آزمایشگاه‌هایی برای انجام تست که در چارچوب پروتکل‌های اعلامی باشد به باشگاه‌ها معرفی نشد تا چالش و حرف و حدیث در نتیجه تست‌ها از ابتدا جای خود را پیدا کند، تداوم این روند حالا با حواشی تست‌های استقلال و فولاد نشان می‌دهد هنوز این نقطه ضعف در اجرای سازوکارهای تست‌گیری و عدم نظارت لازم هنوز وجود دارد.

با این شرایط فولادی‌ها که در اولین بازی بعد از شروع دوباره مسابقات میزبان استقلال بودند، طبق نظر و برآورد سازمان لیگ پروتکل‌های مدنظر را ۱۰۰ درصد رعایت کردند. مسئولان فولاد برای نصب سیستم‌های نرم‌افزاری و سخت افزاری در جهت رعایت پروتکل‌ها میلیاردی هزینه کرده‌اند. آنها اعتقاد دارند از همان ابتدا همه تست‌های PCR و IGG اعضا در مراکزی که مورد تایید وزارت بهداشت بوده انجام شده است و بابت اصلالت آزمایش‌ها شکی وجود ندارد. دستور راستی‌آزمایی تست‌های مثبت باشگاه‌های استقلال و فولاد در حالی است که تاکنون برای هیچکدام از آزمایش‌های صورت گرفته در باشگاه‌های دیگر این اتفاق رخ نداده است.

در این بین سعید آذری مدیرعامل باشگاه فولاد بعد از انجام مرحله اول راستی‌آزمایی اعلام کرده که حاضر است تیمش را برای انجام تست به هر آزمایشگاهی که مورد نظر است ببرد. فولادی‌ها از آنچه در ۴۸ ساعت گذشته بر آنها گذشته، شاکی و گلایه مند هستند. طبق پروتکل‌ اعلامی زمانی که ۲۵ درصد از اعضای یک تیم تست کرونای‌شان مثبت باشد، بازی‌های تیم لغو و نفرات باید به قرنطینه بروند اما در حالی که این اتفاق با ابتلای ۱۶ فرد برای فولاد رخ داده بود سازمان لیگ تا همین الان هیچ تصمیمی برای تعلیق بازی‌ها گرفته است.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: لیگ برتر کرونا فولاد خوزستان کرونا لیگ برتر سازمان لیگ تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۶۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه رانندگان از وضعیت بد آزادراه زنجان - تبریز + فیلم

رانندگان و مسافران نوروزی از وضعیت بد آزادراه زنجان - تبریز گلایه داشتند و معتقد بودند که آسیب‌های جدی این دست‌اندازها به خودروهایشان می‌زند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، آزادراه زنجان  - تبریز که یکی از اصلی‌ترین محورهای کشور محسوب می‌شود و شمالغرب کشور را به پایتخت متصل می‌کند، ولی سال‌هاست که از وضعیت خوبی برخوردار نیست و بارها مسئولان دولت قبل و دولت فعلی در زمینه حل این مشکل وعده‌هایی داده‌اند.

اخیراً احمد اسدیان، معاون سازمان بازرسی در نامه‌­ای خطاب به وزارت راه و شهرسازی با اشاره به وضعیت نامطلوب آزادراه زنجان - تبریز بر لزوم بهسازی و ترمیم سطحی آزادراه مذکور در طرحی کوتاه مدت همراه با سایر اقدامات ایمنی که باید در اولویت آن وزارتخانه قرار گیرد، تأکید کرد.

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به پایان مدت قرارداد مشارکت شرکت آزادراه زنجان - تبریز وابسته به بانک‌­های ملی، صادرات و رفاه کارگران در تیرماه سال 99 و عدم تعیین تکلیف این مشارکت مبنی بر تحویل پروژه به دولت یا تمدید دوره بهره‌­برداری، تأکید کرد: شرکت مذکور همچنان از شهروندان و مسافران در آزادراه زنجان-تبریز عوارض اخذ می­‌کند.

در این نامه همچنین به این موضوع اشاره شده که شرکت آزادراه زنجان- تبریز به تعهدات قانونی مبنی بر نگهداری و بهسازی پروژه در طول دوره بهره‌­برداری شامل حفظ آسفالت مسیر آزادراه مشابه با کیفیت زمان اتمام دوره ساخت، عمل نکرده که این موضوع موجب افت شدید کیفیت آسفالت آزادراه و به تبع آن نارضایتی شدید رانندگان و مسافران شده است.

با تمام آنچه که گفته شد، با اینکه در فروردین 1403 قرار داریم مالکیت آزادراه زنجان - تبریز مشخص نشده و طبق گفته جعفر قزوینیان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان هنوز مالکیت این آزادراه مشخص نشده و همچنان دست سرمایه‌گذار است.

نامه سازمان بازرسی به وزارت راه و شهرسازی در مورد وضعیت نامطلوب آزادراه زنجان - تبریز 

انتقاد بازرس‌کل استان زنجان از وضعیت بد آزادراه زنجان ـ تبریز

قزوینیان گفته است: آزادراه زنجان - تبریز در انحصار شرکت آزادراه‌ها است و هنوز تحویل سازمان راهداری نشده است و عملاً و قانوناً نمی‌توانیم برای بهبود آسفالت این محور هزینه کنیم. خوشبختانه در سفر ریاست جمهور به استان آذربایجان شرقی مصوب شد که آزادراه زنجان - تبریز به دولت تحویل داده شود و در این زمینه پیگیری‌هایی انجام شده و گویا مراحل آخر واگذاری‌ها در حال انجام است ولی فعلاً به طور کامل این انجام نشده است.

ناگفته نماند که در دولت قبل هم، وزیر وقت راه و شهرسازی در سفر به تبریز، در واکنش به گلایه مردم از وضعیت بد آزادراه ، از مردم عذرخواهی کرد.

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فولاد خوزستان با ویسی به دنبال نجات در لیگ برتر
  • برنامه ویسی برای نجات فولاد
  • گلایه رانندگان از وضعیت بد آزادراه زنجان - تبریز
  • گلایه رانندگان از وضعیت بد آزادراه زنجان - تبریز + فیلم
  • کعبی: شک نکنید فولاد به جایگاه اصلی اش برمی گردد/ ویسی می خواهد به تیم شهرش کمک کند
  • شکست شاگردان ویسی در یک بازی تدارکاتی
  • آقای گل سابق لیگ برتر میهمان تمرین امروز فولادی‌ها + عکس
  • جوانگرایی ویسی در مسابقه درون خانوادگی(عکس)
  • محمد آبشک به استقلال خوزستان پیوست؛ رسمی
  • آژیر قرمز برای ۳ تیم خوزستانی/ نابسامانی مدیریتی عامل اصلی ناکامی