Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

اگر گرمازدگی در کمتر از ۳۰ دقیقه برطرف شده و پس از آن دمای بدن به حالت طبیعی بازگشته و علائم آن رفع شود، معمولاً وضعیت فرد گرمازده جدی نیست اما اگر این علائم بیش از ۳۰ دقیقه طول بکشد، بهتر است اقدام اورژانسی صورت گیرد.

اخبار اجتماعی- از علائم گرمازدگی می‌توان به سردرد ، سرگیجه و گیجی، از دست دادن اشتها و احساس بیماری، تعریق شدید، رنگ پریدگی، گرفتگی پاها و دست‌ها و معده، افزایش تعداد تنفس و ضربان نبض، تشنگی بیش از حد و افزایش دمای بدن به بیش از ۳۸ درجه سانتی‌گراد اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این علائم‌ به طور معمول در کودکان و بزرگسالان یکسان است اما در کودکان گاهی علائمی از جمله بی‌حالی و خواب‌آلودگی نیز دیده می‌شود.

اگر چنین علائمی در فردی مشاهده شد باید با روش‌های زیر دمای بدنش را کاهش دهید:

۱- او را به مکانی خنک و در سایه ببرید.

۲- او را در وضعیت طاق باز بخوابانید و پاهایش را به آرامی دراز کنید.

۳- به فرد مقدار زیادی آب برای نوشیدن بدهید. نوشیدنی‌های ورزشی نیز می‌تواند به جای آب استفاده شود.

۴- پوست او را خنک کنید. از یک اسپری آب یا اسفنج خیس برای خنک کردن پوست فرد استفاده کنید. قرار دادن دستمالی خیس‌ پشت گردن فرد نیز می‌تواند مفید باشد. در صورت امکان پنکه و کولر را روشن کنید.

تا زمانی که وضعیت فرد به حالت عادی بازگردد، پیش‌ او بمانید. طی مدت ۳۰ دقیقه با انجام این اقدامات دمای بدن فرد باید کاهش یافته و علائم او برطرف شود. در غیر این صورت بلافاصله با اورژانس تماس بگیرید.

در طول فصل گرما و به هنگام ورزش کردن احتمال گرمازدگی بالا است. برای جلوگیری از گرمازدگی پایگاه اطلاع رسانی سرویس سلامت همگانی انگلیس رعایت نکات زیر را توصیه کرده است:

 - در طول روز به ویژه هنگام ورزش کردن، مقادیری آب خنک بنوشید.

- دوش‌ آب سرد بگیرید.

- لباس‌های‌ خنک، گشاد و رنگ روشن بپوشید.

- با اسپری آب، لباس‌ها و پوست خود را مرطوب کنید.

- بین ساعات ۱۱ ظهر تا ۳ بعدازظهر از قرار گرفتن در معرض آفتاب اجتناب کنید.

- از ورزش بیش از حد پزهیز کنید.

در فصل گرما به ویژه مراقب کودکان و سالمندان باشید چرا که جزو گروه‌های‌ آسیب‌پذیر بوده و احتمال گرمازدگی در آن‌ها بیشتر است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سردرد تنفس سردرد گرمازدگی فرد گرمازده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۶۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

اگرچه اضطراب نوعی اختلال مربوط به سلامت روان است اما می‌تواند باعث بروز علائم جسمانی نیز در افراد بشود؛ شناختن این علائم می‌تواند به درمان اختلالات اضطرابی کمک کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هر فردی در مقطعی از زندگی خود اضطراب را تجربه می‌کند. این اضطراب ممکن است بابت سخنرانی در یک جمع یا انجام یک کار باشد یا اینکه از نگرانی‌های مالی و بیماری عزیزان نشئت بگیرد. علائم اضطراب شامل احساس نگرانی، بی قراری و مشکل تمرکز است اما علائم فیزیکی آن خستگی، سردرد، ضربان قلب سریع و تعریق را نیز شامل می‌شود.

انواع مختلفی از اضطراب‌ وجود دارد که می‌تواند علائم فیزیکی مختلفی را ایجاد کند؛ در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

علائم جسمانی اختلال اضطراب فراگیر

یکی از شایع‌ترین اختلالات اضطرابی، اختلال اضطراب فراگیر است که تا 20 درصد از بزرگسالان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این نوع اضطراب می تواند باعث انواع علائم عاطفی مانند احساس ترس و نگرانی و ترس مداوم در مورد امور روزمره شود.

ناتوانی در حفظ آرامشمشکل در به خواب رفتن یا خواب بیش از حدسردرددل درددرد عضلانیمشکل در بلعخستگیلرزش بدنعرق کردنتنگی نفساسهال

علائم جسمانی اختلال اضطراب اجتماعی

اختلال اضطراب اجتماعی نیز یکی دیگر از اضطراب‌های شایع‌ است. اگر اضطراب اجتماعی دارید، ممکن است افکار استرسی و منفی را در موقعیت‌های اجتماعی تجربه کنید به خصوص اگر فکر می‌کنید مورد قضاوت، تحقیر، طرد شدن یا ارزیابی قرار خواهید گرفت. این نوع از اضطراب ممکن است هنگام ملاقات با افراد جدید، شرکت در یک مصاحبه شغلی، پاسخ دادن به سوالات در کلاس یا حتی صحبت با شخصی در یک فروشگاه رخ دهد. بسیاری از افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی ممکن است از انجام کارهایی که آنها را در این موقعیت‌های اجتماعی قرار می‌دهد اجتناب کنند.

خجالت زدگیتعریقلرزیدنضربان قلب سریععدم ارتباط چشمی با دیگرانحالت تهوع یا استفراغتوصیه‌های طب سنتی برای کاهش "استرس و اضطراب" + اینفوگرافیک

علائم جسمانی اختلال پانیک

اختلال پانیک نوعی اختلال اضطرابی است که باعث ایجاد امواج ناگهانی ترس و احساس وحشت می‌شود. در این وضعیت، ممکن است احساس کنید که کنترل افکار و بدن خود را از دست داده‌اید، حتی اگر در خطر و موقعیت اضطراری نباشید. گذشته از افکار شدید ترس و نگرانی، بسیاری از افراد مبتلا به اختلال پانیک یا کسانی که حملات پانیک را تجربه می‌کنند علائم فیزیکی را تجربه می‌کنند. اغلب، این علائم شبیه حمله قلبی است.

اگر دچار اختلال پانیک یا حملات پانیک هستید، ممکن است علائم فیزیکی زیر را تجربه کنید:

ضربان قلبتعریقلرزتنگی نفسسرگیجهحالت تهوعبی حسی دست و پادرد شکمدرد قفسه سینه

علامت‌های جسمی اختلال اضطراب جدایی

اختلال اضطراب جدایی به عنوان نگرانی و ترس بیش از حد در مورد جدا بودن از اعضای خانواده تعریف می‌شود. اگرچه اکثر مردم تصور می‌کنند که اضطراب جدایی فقط در کودکان رخ می‌دهد، اما می‌تواند بزرگسالان را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

بزرگسالانی که اضطراب جدایی دارند از دوری از عزیزان خود می‌ترسند. با اضطراب جدایی، ممکن است نگران باشید که در حین جدایی برای عزیزانتان اتفاقی بیفتد. این شرایط همچنین ممکن است باعث شود تا از گذراندن وقت به تنهایی یا سفر بدون عزیزان خودداری کنید. شایع‌ترین علائم این نوع از اضطراب شامل موارد زیر است:

کابوسسردرددل دردحالت تهوع یا استفراغتنگی نفس

اگر متوجه تغییراتی در سلامت جسمانی خود شدید به پزشک متخصص یا روانشناس مراجعه کنید تا آنها بتوانند ارزیابی‌کنند که آیا علائم شما به دلیل یک بیماری زمینه‌ای است یا خیر. متخصصان همچنین توصیه می‌کنند در صورت بروز تپش قلب، مشکلات تنفسی و مشکلات خواب، به روانپزشک نیز مراجعه کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • تغییراتی در چشم که باید نگران تان کند!
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • بستری شدن اورژانسی کارلوس ته‌وز
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • نصب ۳۶۰ تابلو و علائم هشداردهنده جاده‌ای در جاده های تکاب
  • علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟
  • کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد