Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تقسیمات کشوری چهارمحال و بختیاری در خصوص تداخلات مرزی دو شهرستان بن و سامان گفت: درحال حاضر کل مغایرت‌هایی که بین شهرستان‌های بن و سامان است طبق همین اسناد و منابع شناسایی شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به‌دنبال ثبت سوژه «اصلاح خط مرزی بین شهرستان‌های بن و سامان» در سامانه فارس من و مشکلاتی که به دنبال آن برای کشاورزان ایجاد شده است، خبرنگار فارس این موضوع را از مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری چهارمحال و بختیاری پیگیری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید صالحی در گفت‌وگو‌ با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: طی سه  سال گذشته پروژه‌ای تحت عنوان شناسایی و رفع مغایرت‌های مرزی در سازمان تقسیمات کشوری در حال پیگیری است  که یکی از مناطقی که در آن مغایرت مشاهده شده خط مرزی بین شهرستان‌های بن و سامان است.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تا زمانی که این دو شهرستان تحت پوشش شهرستان شهرکرد  بوده‌اند مدیریت یکسان بوده و مغایرت‌ها مشکلی را ایجاد نکرده بود اما از زمانی که هر کدام به شهرستانی مجزا تبدیل شدند مشکلاتی ایجاد شد.

وی خاطرنشان کرد: تقسیمات کشوری بر اساس حدودات ثبتی و عرفی و طبق منابع ثبت اسناد، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی مرزبندی صورت می‌دهد و در حال حاضر کل مغایرت‌هایی که بین شهرستان‌های بن و سامان است طبق همین اسناد و منابع شناسایی شده است.

صالحی اضافه کرد: طبق دستوری که معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری داد آن دسته از مزارعی که قطعی دارای محدوده ثبتی مشخص و بدون تداخل ار نظر ثبت اسناد، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی  هستند مرزبندی‌ها صورت گرفت و رعایت آن به تمامی ادارات دو شهرستان ابلاغ شد.

وی تصریح کرد: در محدوده مزارع ملاس‌جان که هم‌مرز چم‌خلیفه است اطلاعات اولیه نوعی تداخل را نشان می‌دهد که در حال حاضر با مشورت دستگاه‌هایی از جمله ثبت اسناد و جهاد کشاورزی برای شناسایی میزان وسعت مغایرت بنا شد با رقومی‌سازی دو پلاک چم‌خلیفه و ملاس‌جان تعیین تکلیف کلی از طریق جهاد کشاورزی صورت پذیرد و خط جداکننده این دو پلاک مشخص شود.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: تعیین تکلیف این محدوده مغایرتی در یک ریل قانونی قرار گرفته است و ماه قبل جلسه‌ای در این خصوص برگزار شد و بناست در این ماه نیز برای پیگیری و تسریع روند کار جلسه دیگری با حضور دستگاه‌های مسؤول برگزار شود و این موضوع یکی از اولویت‌های سازمان تقسیمات کشوری در استان است.

انتهای پیام/68033/م

منبع: فارس

کلیدواژه: تقسیمات کشوری چهارمحال و بختیاری کشاورزی مرز سعید صالحی چهارمحال و بختیاری تقسیمات کشوری جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفن غیراصولی پسماند در ۱۰۱ نقطه چهارمحال و بختیاری

رئیس شورای اسلامی شهرستان فارسان گفت: ۱۰۱ نقطه دفن پسماند غیر اصولی در استان است که منابع آب و خاک استان را به خطر می‌اندازد، در برخی نقاط محل دفن زباله بالای منابع آب شرب هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه با اشاره به اینکه شورای اسلامی در موارد مختلف پاسخگو هست اما اختیار و قدرت ندارد، اظهار داشت: ما طی2تا 3سال گذشته در شورای استان پیگیری کردیم تا نماینده و مسئولان را مجاب کنیم که نماینده شورا شهرستان‌ها در جلسات مختلف حضور یابند.

رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: شورای اسلامی جای نخبگان است، اگر نخبگان در شورا بودند این همه مشکلات نبود، جایگاهی برای تأیید نخبگان باید باشد.

وی گفت: موضع شورای استان در دوره ششم در مورد طرح‌های انتقال غیر قانونی آب در کنار مردم بودن است و تقریبا در تمام جلسات آبی حضور پیدا می‌کنند.

برگزاری دوره آموزشی برای 8 شهرستان

محمدیعقوب باقری عضو هیات رییسه شورای عالی استان‌ها نیز در این جلسه اظهار داشت: برای اولین بار در هشت شهرستان استان دوره آموزشی برای شوراها برگزار شد، همچنین 130جلسه گرفته شد و با استاندار و مدیران کل استان جلسه برگزار کردیم و طرح‌هایی در شورای عالی استان‌ها بردیم.

وی با بیان اینکه با کارهای خیری طرح‌های خوبی ارایه شده، گفت: برای 8 شهرستان ماشین‌آلات گرفته شد همچنین بحث توزیع عادلانه آب را به تهران بردیم. در بحث حفظ حقوق بین‌المال، اصلاح حفظ حریم رودخانه و طرح حق‌‌آبه طرح‌هایی ارائه شد، اگر حق آبه شرب و صنعت که به استان‌های دیگر می‌رود تخصیص داده شود در بخش‌های عمرانی و غیره شاهد تحول خواهیم بود.

وی گفت: در بحث حفظ حقوق شهروندی مطالبه گر بودیم وظیفه ما انتقال مشکلات مردم به مدیران بالادست است اما برخی مشکلات به اعتبارات و مشکلات کشوری مربوط است.دو هزار جامعه شورا در استان داریم که اکثرا خالصانه و صادقانه کار می‌کنند.

101نقطه دفن پسماند غیر اصولی در استان وجود دارد

مهری امینی، رئیس شورای اسلامی شهرستان فارسان در این نشست با اشاره به اینکه سرانه تولید زباله نفری یک کیلو در استان است اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین مشکلات استان در خصوص زباله‌های شهری است که باعث مرگ خاموش طبیعت و نسل آینده می‌شود.

وی افزود: 101نقطه دفن پسماند غیر اصولی در استان است که منابع آب و خاک استان را به خطر می‌اندازد، در برخی نقاط محل دفن زباله بالای منابع آب شرب هستند.

امینی بیان کرد: به جز پروژه بن-بروجن که آب‌های سطحی را تصفیه و در اختیار مردم قرار می‌دهد بقیه منابع آب استان زیرزمینی است که اگر زباله از مبدا تفکیک شود موجب آلودگی منابع آب زیرزمینی نمی‌شود.

وی گفت: مطالبه گر جدی کارخانه‌های پسماند و تفکیک از مبدا باشیم تا آب و خاک برای نسل آینده آلوده نشود.

سید احمد هاشمی نماینده شهرستان فارسان در شورای اسلامی استان گفت: مهم‌ترین مشکل استان و شهرستان فارسان که ضربه می‌زند موضوع پسماند است که در درون شهرها به مهمترین آیتم سرطان تبدیل شده است.

ضرورت احداث کمربندی غرب فرخشهر

روح‌الله عباسی، نماینده شهرستان فرخشهر در شورای اسلامی استان در این نشست اظهار داشت: فرخشهر به تازگی شهرستان شده و یکی از مطالبات مهم گرفتن فرمانداری برای این شهرستان بود بعد از این موضوع بحث استقرار ادارات و ارایه خدمات مستقیم به مردم را داریم.

عباسی بیان کرد: پروژه 4خطه فرخشهر به خراجی در حال کار است و ما درخواست داریم جاده شهرکرد به پلیس راه که شلوغ است 4خطه شود زیرا روزانه شاهد تصادفات زیاد هستیم و اصلاح دوربرگردان ها که به صورت غیرکارشناسی است نیاز به کار دارد.

وی گفت: یکی دیگر از نیازهای شهرستان فرخشهر کمربندی غرب شهر است، زیرا خودروهای سنگین و نیمه سنگین در این شهرستان زیاد است و شهرداری در حال رایزنی برای این کار است همچنین کنارگذر شمالی و شرقی شهر نیز در دستور کار است تا امسال به بهره‌برداری برسیم ما به دنبال توزیع عادلانه خدمات در نقاط مختلف شهر هستیم.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • شناسایی و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی در سامان
  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • کشف کالاي قاچاق به ارزش ۳ ميليارد ريال در بروجن
  • نخستین مجموعه خبری ۳۰۰ ثانیه
  • اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  •  اجرای طرح «کوله پشتی کتاب» در چهارمحال و بختیاری
  • شناسایی ۱۱۲ ملک مازاد دستگاه‌های اجرایی در چهارمحال و بختیاری
  • دفن غیراصولی پسماند در ۱۰۱ نقطه چهارمحال و بختیاری