Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بامداد سه شنبه خبرگزاری رویترز، «اگنس کالامار» کارشناس ویژه سازمان ملل متحد درباره اعدام‌های فراقانونی، سریع یا خودسرانه گفت که آمریکا نتوانسته است شواهد کافی برای ادعایش درباره سردار شهید قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه او تهدیدی قریب‌الوقوع بوده است، ارایه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کالامار در گزارشی که در آن خواستار پاسخگویی برای ترور‌های هدفمند با پهپاد‌های نظامی و وضع مقررات برای تسلیحاتی شده بود، گفت که حمله پهپادی آمریکا که منجر به ترور سردار سلیمانی شد، نقض منشور ملل متحد بود.

وی در گفتگو با رویترز نیز گفت که جهان در زمانی حساس و یک نقطه عطف احتمالی در ارتباط با استفاده از پهپاد‌ها قرار دارد و این در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل متحد اقدامی نمی‌کند و جامعه بین‌الملل، آگاهانه یا ناآگاهانه، سکوت پیشه کرده است.

کالامار قرار است روز پنجشنبه گزارش خود را به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد ارایه کند تا کشور‌های عضو درباره اینکه چه اقدامی در این رابطه صورت بگیرد، بحث کنند. آمریکا دو سال پیش این شورا را ترک کرد.

واشنگتن به بهانه اینکه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد که بار‌ها علیه اشغالگری و نقض حقوق بشر از سوی رژیم صهیونیستی موضع‌گیری کرده، رویکرد ضدیهودی و ضداسرائیلی دارد، از این شورا خارج شد.

کالامار در گزارش خود تاکید کرد که در ترور سردار سلیمانی برای اولین بار یک دولت (آمریکا) از اصل دفاع از خود برای توجیه حمله به یک شخصیت دولتی در خاک یک کشور ثالث استفاده کرد که غیرقانونی بود.

سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس»، معاون نیرو‌های بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) به همراه هشت تن دیگر از نیرو‌های مقاومت بامداد جمعه ۱۳ دی ۹۸ به دستور «دونالد ترامپ» در حمله پهپادی نیرو‌های متجاوز و تروریست آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سازمان ملل متحد شهادت سردار سلیمانی پارسی خبر سازمان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران هرگونه تعرض به منافعش را پاسخ خواهد داد/ تشکیل پرونده قضایی علیه مقامات رژیم صهیونیستی

کاظم غریب آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر در جریان بازدید از ساختمان بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران که در اثر حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی تخریب شد، اظهار داشت: در این سفر و در گفت‌وگو با مقامات سوری، مسئله تشکیل پرونده قضایی علیه جنایتکاران صهیونیستی را در چارچوب نظام قضایی به طور مشترک از طریق سازمان‌های بین المللی و مجامع حقوق بشری پیگیری خواهیم کرد.

غریب آبادی در ادامه، حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ایران در دمشق را کاملا مغایر تعهدات و حقوق بین الملل و همچنین مفاد منشور ملل متحد برشمرد و گفت: این رژیم حتی به تعهداتی که تحت کنوانسیون ۱۹۶۱ ناظر بر حفظ و مصونیت اماکن دیپلماتیک و دیپلمات‌ها و کنوانسیون سال ۱۹۷۳ در خصوص افراد تحت حمایت بین المللی پذیرفته، پایبند نیست.

وی ضمن انتقاد از رویکرد ضعیف شورای امنیت سازمان ملل متحد در قبال جنایت صهیونیست‌ها، تاکید کرد: این شورا تحت مفاد منشور ملل متحد یک مسئولیت آشکار و بارز در حفظ صلح و امنیت بین المللی دارد و می‌بایست اقدامات لازم برای برخورد با رژیم غاصب صهیونیستی انجام می‌داد، اما متاسفانه شاهد برگزاری یک جلسه شورای امنیت بودیم که برخی کشور‌های مدعی مانند انگلیس، فرانسه و آمریکا حتی اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی را هم محکوم نکردند.

دبیر ستاد حقوق بشر افزود: از نظر ما شورای امنیت در حفظ صلح و امنیت بین المللی و در ایفای وظایف و مسئولیت‌هایش تحت منشور ملل متحد بسیار ناتوان بوده و جمهوری اسلامی ایران هم در همین راستا و براساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد، حق دفاع مشروع داشت و به خوبی این حق را استیفا نمود. 

وی در خصوص پاسخ به جنگ افروزی رژیم صهیونیستی و عملیات وعده صادق نیز گفت: نیرو‌های مسلح کشورمان با این پاسخ قاطع هم به فرمایشات مقام معظم رهبری جامه عمل پوشاندند و هم انتظارات مردم را برآورده ساختند.

معاون امور بین الملل قوه قضائیه افزود: ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی فقط برخی اماکن نظامی را هدف قرارداد و اماکن تجمع غیر نظامیان و تاسیسات اقتصادی در دامنه اهداف تعریف شده ما قرار نداشت.

غریب آبادی در پایان یادآور شد: پاسخ جمهوری اسلامی ایران اقدامی تحت حقوق بین الملل بوده و برابر مبانی اصول انسانی و اسلامی صورت گرفت. جمهوری اسلامی ایران اقدامات سیاسی و حقوقی خود را نیز در این قضیه آغاز کرده و با جدیت آن را پیگیری خواهد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: رسانه قوه قضائیه

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • آمریکا و تجاوز به حق وتو !
  • خواب سنگین طرفداران گفتمان سازش
  • تبعات وتوی قطعنامه عضویت دائمی فلسطین در سازمان ملل متحد توسط آمریکا
  • دیدار حسین امیرعبداللهیان با دستیار ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد
  • واکنش حکیم به اقدام خصمانه آمریکا در شورای امنیت علیه فلسطین
  • انتقاد اردوغان از آمریکا
  • واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد
  • سازمان همکاری اسلامی: حق وتو آمریکا، ناقض مفاد سازمان ملل متحد است
  • موافقت 12 عضو شورای امنیت با شناسایی کشور فلسطین/ آمریکا وتو کرد
  • ایران هرگونه تعرض به منافعش را پاسخ خواهد داد/ تشکیل پرونده قضایی علیه مقامات رژیم صهیونیستی