Web Analytics Made Easy - Statcounter

قربانی گفت: بیش از ۴۲۵ تیم دانش‌آموز از استان خوزستان برای شرکت در رقابت‌های لیگ علمی پایا ثبت‌نام کرده‌اند اما به دلیل شیوع ویروس کرونا بسیاری از آنها از شرکت در این مسابقات انصراف دادند.

«غلامرضا قربانی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: با توجه به گسترش ویروس کرونا و شرایط حاد خوزستان، طرح‌های یاران ولایت و بهنام محمدی که از مهم‌ترین طرح‌های تربیتی بسیج دانش‌آموزی هستند امسال برگزار نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان بسیج دانش آموزی خوزستان ادامه داد: این طرح همه ساله به صورت یک روزه، دو روزه، هفتگی و ماهانه برگزار و بخش‌های مختلف تربیتی و آموزشی را شامل می‌شد اما امسال به دلیل شیوع این ویروس و درخواست بسیاری از خانواده‌ها این دوره‌ها برگزار نمی‌شود.

 

وی در خصوص لیگ علمی پایا عنوان کرد: این لیگ همه ساله در سراسر کشور به‌صورت همزمان برگزار می‌شود که استان خوزستان همیشه رتبه‌های بالایی را کسب کرده اما به دلیل اینکه باید دانش‌آموزان به‌صورت گروهی وارد این مسابقات شوند بسیاری از خانواده به دلیل ترس از ابتلای فرزندانشان به ویروس اجازه شرکت به دانش‌آموزان را نداده‌اند و همین امر سبب کاهش چشمگیر تیم‌های خوزستانی در این مسابقات شده است.

 

قربانی با بیان اینکه خوزستان یکی از سه استان پیشتاز در این لیگ علمی است یاد آور شد: بیش از 425 تیم دانش‌آموزی از استان خوزستان برای شرکت در این رقابت‌ها ثبت‌نام کردند اما به دلیل شیوع ویروس کرونا بسیاری از  آنها از شرکت در این دوره از مسابقات انصراف دادند.

 

پایان پیام/690

منبع: شبستان

کلیدواژه: سرهنگ قربانی لیگ علمی پایا ویروس کرونا بسیج دانش آموزی دانش آموزی لیگ علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۷۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از تاسیس شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان خارج از کشور

سید علی حسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر به جزییات مدل حمایتی سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه از فناوران و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه و پلتفرم کانکت پلاس اشاره کرد و گفت: هدف از کانکت پلاس طراحی سامانه‌ای برای همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور است‌ و برنامه و تسهیلاتی برای نخبگانی که به کشور باز می‌گردند، در نظر گرفته شده است. براساس این پروژه نخبگان و فارغ التحصیلانی که قبلا در خارج از کشور شرکت تاسیس و یا محصولی تولید کردند و می خواهند مشابه آن را در ایران تولید و یا شرکت دانش بنیان در ایران تاسیس کنند، مورد حمایت اولیه و فناورانه ما قرار خواهند گرفت.

معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی با اشاره به اینکه با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، یک گرنت ۵۰۰ میلیون تومانی بلاعوض به افرادی که به دنبال تاسیس شرکت دانش بنیان هستند، اعطا می شود، گفت: همچنین یک سری امکانات زیرساختی و فضاهای مازاد در پارک های علم و فناوری پردیس، دانشگاه شریف، تهران، اصفهان، شیراز و ... در اختیار این افراد قرار داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه طی ۲ ماه و نیم ۳۸۰ پروپوزال به دست ما رسید، گفت: از این تعداد ۱۰۰ پروپوزال به شرکت دانش بنیان تبدیل شد و باقی طرح ها در حال داوری و ارزیابی است. همچنین ما پروژه های این افراد را به سرمایه گذاران معرفی خواهیم کرد چرا که بعضا برخی از طرح ها به حمایت بالای چند میلیارد تومان نیاز دارند و از آنجا که این پروژه ها پیش از آن اجرایی شده، ریسک سرمایه گذاری شان کمتر است.

حسینی دومین حمایت در قالب پروژه کانکت پلاس را حمایت از محققان پسادکتری عنوان کرد و گفت: در همین راستا از ۱۷۰۰ محقق پست داک در سال ۱۴۰۲ حمایت کردیم. فرد ابتدا باید پروپوزال خود را در پلتفرم کانکت پلاس بازگذاری کند و ما قبل از اپلای کردن، او را به دانشگاه یا پژوهشگاه معرفی می‌کنیم و اگر پروپوزال فرد تایید شود، در دانشگاه جذب و علاوه بر اعطای حقوق استادیار پایه و یک گرنت حدود ۳۰۰ میلیون تومانی، به مدت یکسال بیمه خواهد شد.

کد خبر 6079034 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • حمایت از تاسیس شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان خارج از کشور
  • مسابقات دانش آموزی نجات تخم مرغ در بابل
  • رقابت بیش از ۴۰۰ تیم در مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
  • اعطای ۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل اعتبار مالیاتی
  • مسابقات قرآن و عترت دانش آموزی
  • برگزاری مسابقات قرآن دانش آموزی با حضور ۸۰۰ منتخب در همدان
  • آغاز ثبت نام در پنجمین دوره جشنواره علمی-پژوهشی پژوهش سرا‌های دانش آموزی
  • مسابقه دانش‌آموزی مسطورا تا پایان فروردین تمدید شد/شرکت بیش از ۵ هزار دانش‌آموز اصفهانی
  • آغاز مرحله دوم المپیاد‌های علمی دانش آموزی کشوری در ایلام
  • آغاز آزمون‌های المپیاد‌های علمی دانش‌آموزی کشور