Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمدرضا کلامی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: با بررسی حدود ۱۰۰ قلم کالا در سامانه ۱۲۹ سازمان حمایت، حدود ۱۱ قلم از این اقلام شامل کالاهای مصرفی و سرمایه‌ای فاقد افزایش قیمت بوده است.

وی ادامه داد: طبق آخرین بررسی‌ها حدود ۳۶ قلم کالا با افزایش ۰ تا ۵ درصد و ۵۳ قلم هم بیش از پنج درصد افزایش را تجربه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنج خارجی ۱۰۰ درصد گران شد

قاسمعلی حسنی دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: در همه اقلام مصرفی شاهد افزایش قیمت‌هایی بوده ایم که از آن میان می‌توان به رشد ۱۵ درصدی قیمت روغن و رشد ۱۰۰ درصدی نرخ برنج خارجی اشاره کرد در خصوص چای هم کماکان با افزایش قیمت‌های سود جویانه ای روبرو هستیم این در حالی است که هیچ گونه کمبود کالایی و اقلام مصرفی در کشور وجود ندارد و دلالان با احتکار کالا قصد سودجویی دارند.

وی ادامه داد: برای ۶ ماه آینده کمبود هیچ گونه کالایی در کشور وجود ندارد.

کلامی در استودیو گفت: با توجه به تغییر ارز تخصیصی واردات کالا از دلار چهار هزار و ۲۰۰ تومان به ارز نیمایی ۱۲ هزار تومان و همچنین افزایش نرخ ارز نیمایی از ۱۲ به ۱۶ هزار تومان در حال حاضر نرخ هر کیلو برنج هندی به طور میانگین کشوری حدود ۱۵ هزار و سیصد تومان است.

حسنی در ادامه ارتباط تلفنی با این برنامه در خصوص نرخ شکر گفت: در حال حاضر نرخ شکر در کشور حدود هر کیلو ۸ هزار تومان است در حالی که اگر با دلار ۲۲ هزار تومانی هم شکر وارد کنیم، ارزان‌تر از ۸ هزار تومان دست مردم می‌رسد.

کلامی در استودیو با رد گفته‌های حسنی تصریح کرد: با اینکه قیمت جهانی شکر سفید کاهش یافته اما افزایش نرخ دلار در کشورمان این امکان را فراهم نمی‌کند که نرخ شکر کمتر از ۸ هزار و خرده‌ای باشد.

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در دیگر ارتباط تلفنی با این برنامه افزایش ۱۰ هزار تومانی نرخ گوشت گوسفندی را کمبود دام در میادین عنوان کرد و افزود: کمبود دام در میادین می‌تواند متأثر از نزدیک بودن عید قربان و ذخیره سازی دامداران برای ایام عید باشد البته بخشی از دلایل کمبود دام در میادین هم به فروش دام زنده در مرزهای غربی کشور مربوط می‌شود زیرا دام زنده غیر مجاز در داخل کشور حدوداً ۴۵ هزار تومان و در مرزهای غربی با ارز عراق حدوداً ۹۰ هزار تومان معامله می‌شود.

منصور پوریان رئیس شورای تأمین کنندگان دام کشور در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: در حال حاضر با انباشت دام در کشور مواجه هستیم به طوری که وزن هر جفت گوسفند پرواری به ۱۳۰ کیلو می‌رسد اما تقاضایی برای آن وجود ندارد اگر خریدی هم باشد خرید مدت دار است.

وی با بیان اینکه حدود سه میلیون رأس دام در کشور بدون تقاضا هستند تصریح کرد: امسال با افزایش تولید ۵۰ درصدی گوسفند پرواری مواجه هستیم در حالی که این گوسفندها مناسب بازار داخلی نیست و در خارج از کشور خواهان بهتری دارد.

خروج نرخ گوشت و مرغ از مسیر تعادل

سرپرست معاونت بازرگانی وزارت صمت گفت: قیمت گوشت گوسفند فقط دو و نیم درصد افزایش یافته است.

کلامی در خصوص رشد دو و نیم درصدی نرخ گوشت گوسفندی مخلوط در یک ماه اخیر و رسیدن آن از ۹۲ هزار و پانصد تومان به ۹۴ هزار و پانصد تومان هم گفت: از آنجا که درآمد مصرف کنندگان با افزایش و رشد همراه نبود، گوشت گوسفندی کشش افزایش بیش از این قیمت را ندارد، از سوی دیگر، کرونا سبب شده تا دام زنده با اقبال خوبی در میادین و دامداری‌ها همراه نباشد.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی اگر مجوز خروج دام زنده از کشور را صادر کنیم با افزایش نرخ گوشت در داخل مواجه خواهیم شد زیرا در دراز مدت ممکن است نتوانیم پاسخگوی نیاز داخل باشیم.

کلامی در خصوص افزایش گوشت مرغ گفت: به دلیل شیوع کرونا، تقاضا از سوی مصرف کنندگان کاهش یافت و این اتفاق، ضرر قابل توجهی به تولید کنندگان وارد کرد از سوی دیگر تولیدکنندگان طیور، نهاده‌های دامی را با نرخ متعادل و مناسب از وزارت جهاد دریافت نکردند این امر سبب شد تا نرخ گوشت سفید (مرغ) در بازار با افزایش همراه شد.

وی تصریح کرد: در هفته جاری مقدار ورودی مرغ به میادین بهمن و پیروزی در تهران از مرز ۴۵۰ تن گذشت این در حالی است که افت این میزان مرغ به زیر ۳۵۰ تن در هفته گذشته سبب افزایش نرخ مرغ شده بود.

مجبور به کنترل خروج تخم مرغ از کشور شدیم

رضا ترکاشوند مدیر عامل اتحادیه مرکزی مرغداران تخم گذار در ارتباط زنده تصویری با این برنامه در خصوص نوسانات نرخ تخم مرغ گفت: متوسط قیمت تخم مرغ در سه ماه گذشته حدود هشت هزار تومان بوده است و دلیل این افزایش قیمت را می‌توان تا اندازه‌ای کاهش تقاضا در فصل بهار عنوان کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر قیمت مصوب تنظیم بازار برای تخم مرغ حدوداً ۱۰ هزار تومان برای ۶ ماهه اول سال است که البته این رقم بر اساس تعرفه‌های دولتی و ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومان محاسبه شده است.

کلامی در استودیو گفت: با افزایش نا متعارف نرخ ارز در کشور، خروج تخم مرغ از کشور شدت گرفت و ما مجبور به کنترل خروج کالا از کشور شدیم از این رو نرخ تخم مرغ دوباره روند کاهشی یافته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر نرخ تخم مرغ درب مرغداری حدوداً ۹ هزار و پانصد تومان و قیمت مصرف کننده برای هر شانه تخم مرغ زیر ۲۰ هزار تومان است.

کد خبر 4967842

منبع: مهر

کلیدواژه: اتحادیه گوشت گوسفندی ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت کالاهای اساسی ویروس کرونا قیمت دلار بورس بانک مرکزی ایران قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی قیمت یورو وزارت راه و شهرسازی وزارت صنعت معدن و تجارت اجاره بها مصرف برق شاخص کل بورس قیمت طلا قیمت سکه بهار آزادی ارتباط تلفنی با این برنامه گوشت گوسفندی افزایش قیمت حال حاضر افزایش نرخ هزار تومان دام زنده نرخ گوشت تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۸۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران شدن کرایه‌های مترو، اتوبوس و تاکسی از شنبه؛ از ۱۶ تا ۴۵ درصد!

از شنبه، اول اردیبهشت ماه، مصوبه افزایش کرایه وسایل حمل و نقل عمومی اعمال خواهد شد؛ مصوبه که بر اساس آن نرخ کرایه از ۱۶ تا ۴۵ درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش «تابناک»، از جمله تصمیماتی که در انتهای هر سال اتخاذ می‌شود، افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی است که در پایتخت پرجمعیت کشورمان در ۲۲ اسفندماه سال گذشته رقم خورد و به تصویب اعدادی قابل توجه منجر گردید؛ افزایشی که در برخی نرخ‌ها حتی بیش از نرخ تورم سالانه بوده و از آنجایی که تجربه نشان داده که تصمیمات اتخاذ شده در پایتخت بازتاب وسیعی در کشور دارد و ملاک عمل قرار می‌گیرد، قابل تامل بود.

بر اساس تصمیم اتخاذ شده در پارلمان شهری در پایتخت، نرخ ورودیه در مترو در محدوده داخل شهر ۱۶ درصد افزایش یافت به این صورت که این افزایش به ازای هر کیلومتر فقط تا سقف ۳۰ کیلومتر محاسبه خواهد شد و از ۳۰ کیلومتر بیشتر را شامل نمی‌شود. بر این اساس نرخ بلیت تک سفره از ۳۳ هزار ریال به ۴۳ هزار ریال افزایش یافت و کرایه مترو در خطوط حومه (پرند و هشتگرد) با تصمیمی دیگر مشومل افزایش ۳۰ درصدی نرخ شد.

همچنین در خصوص بلیت اتوبوس مبلغ ورودیه در اتوبوس تندرو و عادی ۲۲ درصد افزایش یافت و افزون بر آن، به ازای هر کیلومتر پیمایش برای اتوبوس‌های تندرو ۲۰ درصد و برای اتوبوس‌های عادی ۴۰ درصد افزایش در نظر گرفته و تصویب شد؛ به عبارتی به طور میانگین قیمت تمام شده در اتوبوس تندرو ۲۱ درصد و اتوبوس عادی ۳۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۲ رشد یافت. همچنین در تصمیمی دیگر، نرخ ارائه خدمات دربستی ۴۰ درصد رشد یافت که تقریبا همتراز با نرخ تورم سالانه است.
 
بالاترین افزایش، اما در مورد نرخ تاکسیرانی اعمال شد که رشد ۴۵ درصد یافت با این ملاحظه که دو متغییر در آن لحاظ شد که بر اساسش، ضریب شیب معابر ۱۵ درصد و ضریب اوج ۵۰ درصد خواهد بود و همچنین اگر رانندگان بخواهند سرویس‌هایی مانند تمدید پروانه دریافت کنند این نرخ حدود ۴۰ درصد افزایش می‌یابد. افزایشی که البته می‌دانیم به شکل مستقیم و غیرمستقیم در نرخ کرایه تاکسی‌های تلفنی و آنلاین هم تاثیر می‌گذارد و حتی با اعمال برخی ضرایب همراه می‌شود.

تصمیماتی که البته هنوز اجرایی نشده اند و تا به امروز نرخ‌های کرایه حمل و نقل عمومی مطابق مصوبه سال گذشته اعمال می‌شود. وضعیتی که با تایید مصوبه شورای شهر در فرمانداری، از چند روز آینده تغییر خواهد کرد و آن گونه که رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران گفته، از شنبه هفته آینده، اول اردیبهشت ماه اعمال خواهد شد. افزایشی که می‌دانیم از گذشته بار روانی اعمال آن بزرگ بوده است و گاه به بالاگرفتن تنش‌ها میان مسافران و رانندگان منجر شده است.

اجرای مصوبه‌ای قانونی که می‌تواند آثار و نتایج نامطولببی نیز به دنبال داشته باشد و از این رو، انتظار می‌رود که نظارت در زمان شروع آن افزایش بیابد تا مبادا شاهد شکل گیری حواشی و اعمال نرخ‌های خارج از مصوبه و حتی تسری افزایش قیمت به دیگر بخش‌ها در جامعه باشیم. انتظاری بجا که زمان برای اعمال آن وجود دارد و در نتیجه امید می‌رود که هفته آتی بی هیچ تنشی آغاز شود و ادامه بیابد.

دیگر خبرها

  • جوجه یک روزه چرا گران شد؟
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • گران شدن کرایه‌های مترو، اتوبوس و تاکسی از شنبه؛ از ۱۶ تا ۴۵ درصد!
  • نفت ایران بار دیگر تحریم خواهد شد؟
  • گران شدن کرایه های مترو ، اتوبوس و تاکسی از شنبه
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • نفت ایران دوباره تحریم می‌شود؟
  • خروج بازار برنج از رکود، با خرید توافقی
  • مسیریابی دلار با خروج احساسات
  • جدیدترین قیمت شکر و برنج خارجی در بازار | برنج هندی و پاکستانی کیلویی چند شد؟