Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مجید امینی مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به بازگشایی زاینده رود در تابستان اظهار داشت: طرح‌ها و روش‌های نوین آبیاری که نقش مهمی در مصرف بهینه آب دارد در سطح ۱۲۳ هزار هکتار معادل نیمی از سطح کشت فعلی استان اجرا شده است که می‌توان از استخر‌های کشاورزی با همین هدف نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: استخر‌های کشاورزی با توجه به کاربرد‌های متنوع در راستای ذخیره مدت دار آب مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته است.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به تنوع استخر‌های کشاورزی گفت: استخر‌های ذخیره آب در قالب‌های بتنی، ژئوممبران و سنگی ساخته می‌شود.

او بیان داشت: سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بالغ بر ۳ هزار باب استخر کشاورزی با امکانات ایمنی نظیر فنس، دیوارکشی، طناب نجات در اختیار کشاورزان قرار داده است، اما پس از آن حفظ و نگهداری موارد ایمنی استخر‌های کشاورزی برعهده بهره بردار است.

امینی با اشاره به اینکه در سال گذشته کمتر از ده نفر در استخر‌های کشاورزی غرق شدند، گفت: شنا کردن در استخر‌های ژئوممبرانی با خطر غرق شدن همراه است. خاصیت استخر‌های ژئوممبران به گونه‌ای است که حتی اگر فرد شناگر ماهر و غواص هم باشد تا کسی به نجاتش نیاید نمی‌تواند از این استخر‌ها سالم بیرون بیاید.

او با تاکید بر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی جامعه درباره شنا در استخر‌های کشاورزی به ویژه از نوع ژئوممبران تصریح کرد: از آنجا که استخر‌های ژئوممبران نسبت به سایر انواع استخر‌ها ارزان‌تر است و دوام بیشتری دارد مورد استقبال بهره برداران قرار دارد و اهمیت اطلاع رسانی از خطر غرق شدگی در این استخر‌ها بسیار مهم و ضروری است.

منبع:مهر

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی روش های نوین آبیاری استخر کشاورزی استخر های کشاورزی استخر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۸۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درختان زیتون در جبالبارز جایگزین درختان جنگلی می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، چنگیز رزاقپور، صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: در پی طرحی نوین، شهرداری جبالبارز در نظر دارد درختان جنگلی موجود در پیاده‌روهای این شهر را با درختان زیتون جایگزین کند.

وی با اشاره به اهداف متعدد این طرح از جمله حفظ و احیای جنگل‌ها، توسعه فضای سبز شهری، و ترویج کشت و آبیاری نوین افزود: درختان جنگلی که در حال حاضر در پیاده‌روهای جبالبارز کاشته شده‌اند، به دلیل عدم تناسب با شرایط اقلیمی شهر، نیاز به مراقبت و آبیاری فراوان دارند و از سوی دیگر، درخت زیتون با شرایط اقلیمی شهر جبالبارز سازگار بوده و نیاز به مراقبت و آبیاری کمتری دارد.

رزاقپور، تصریح کرد: علاوه بر این، درخت زیتون ثمری مفید و ارزشمند دارد و می‌تواند به عنوان منبع درآمدی برای شهروندان و شهرداری محسوب شود.

وی گفت: در این طرح، از شیوه نوین کشت و آبیاری زیر سطحی استفاده خواهد شد که به حفظ رطوبت خاک، کاهش مصرف آب و جلوگیری از هدر رفتن آن کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه در راستای جلب مشارکت مردم، از شهروندان خواسته شده است تا در نگهداری و آبیاری درختانی که در حریم منزلشان کاشته شده است، مشارکت کنند افزود: شهرداری جبالبارز امیدوار است با اجرای این طرح، گامی نوین در راستای توسعه پایدار شهری برداشته و به توسعه فضای سبز شهری و ترویج کشت و آبیاری نوین کمک کند.

کد خبر 6064160

دیگر خبرها

  • درختان زیتون در جبالبارز جایگزین درختان جنگلی می شوند
  • کشت گندم در ۵۹ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری
  • چهارمحال و بختیاری پیشرو در تجهیز اراضی به سامانه نوین آبیاری
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در ۱۸۹ هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی
  • شتاب دراجرای طرح‌های آب و‌خاک آذربایجان غربی با اختصاص اعتبار ویژه
  • اختصاص اعتبار ویژه برای اجرای طرح‌های آب و خاک در آذربایجان غربی
  • تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
  • شوری ۶.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی و چالش بهره‌وری در تولید
  • بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند
  • نزدیک به 576 هکتار اراضی ملی به بیت المال بازگشت