Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-20@02:26:09 GMT

عقب گرد دلار

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۸۴۲۹

عقب گرد دلار

با وجود آن که با بازگشایی تدریجی اقتصاد، شاخص‌های کلان اقتصادی وضعیت بهتری پیدا کرده‌اند اما رئیس بانک مرکزی آمریکا گفته است چالش‌های کاملا محسوسی بر سر راه اقتصاد وجود دارد. جروم پاول چشم‌انداز اقتصاد آمریکا را کاملا نامطمئن دانست و افزود: همه چیز به این بستگی دارد که سرعت شیوع کرونا تا چه حد مهار شود و تلاش‌های دولت برای حمایت از بخش‌های مختلف اقتصادی تا چه حد موفق باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده های منتشرشده توسط وزارت بازرگانی آمریکا نشان می‌دهد فعالیت‌های صنعتی این کشور در ماه ژوئن به میزان کاملا محسوسی تقویت شده و در حال بازگشت به سطوح قبل از بحران کرونا است. روند اشتغال زایی در بازار کار نیز کماکان مثبت باقی مانده و نرخ بیکاری رو به کاهش است.

از سوی دیگر با بازگشایی مجدد کسب و کارها شاهد اوج‌گیری شیوع کرونا بوده‌ایم و در برخی از نقاط چین محدودیت‌های رفت و آمدی مجددا به اجرا درآمده‌اند تا جلوی شیوع بیشتر ویروس کرونا که طبق اعلام مقامات بهداشتی چین دارای برخی رفتارهای متفاوت از ویروس اولیه آن است گرفته شود. طبق اعلام مقامات چینی ویروس کرونای جدید از طریق اروپا وارد چین شده است. در برخی از نقاط انگلیس و استرالیا نیز محدودیت‌هایی برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا در نظر گرفته شده است.

تاکنون بیش از ۱۱ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۱۰۰ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین ۵۴۰ هزار و ۶۷۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۱۳۲ هزار و ۹۷۹ نفر، برزیل با ۶۵ هزار و ۵۵۶ نفر، انگلیس با ۴۴ هزار و ۲۳۶ نفر، ایتالیا با ۳۴ هزار و ۸۶۹ نفر و مکزیک با ۳۱ هزار و ۱۱۹ نفر بوده است.

رودریگو کارتیل، استراتژیست مسائل ارزی در "بانک ملی استرالیا" گفت: افزایش مجدد شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان ممکن است سیاستگذاران را به تغییر ریل سیاست بازگشایی اقتصادها سوق دهد و این مساله برای بازارها بسیار تلخ خواهد بود. لازم است بدانیم تاثیر قرنطینه فاز نخست بر روی اقتصادها به ویژه روی اقتصاد آمریکا چه قدر بوده است.

با توجه به افزایش مخارج دولت، روند صعودی بدهی و کسری بودجه در آمریکا ادامه دارد: میزان بدهی‌های آمریکا  تا پایان ماه ژوئن ۲۰۲۰ به ۲۶ تریلیون و ۳۲۳  میلیارد و ۸۹۴ میلیون دلار رسیده است. کسری بودجه دولت آمریکا نیز تا پایان ماه ژوئن به شش تریلیون و ۲۵۱ میلیارد و ۸۳ میلیون دلار رسیده است.

کارل شاموتا - استراتژیست ارشد بازارهای ارز در موسسه " کمبریج گلوبال پیمنتس" - گفت: به طور واضحی شاهد بهبود اطمینان معامله گران نسبت به ریسک های موجود بر سر راه اقتصاد جهانی بوده ایم و مقامات آمریکا و چین حمایت های خوبی از بازارهای مالی خود کرده اند با این حال به ویژه در حوزه پولی سیاست گذاری ها با آنچه در طول بحران مالی ۲۰۰۹ اتفاق افتاد، تفاوت دارد.

در قاره سبز، شاخص‌های کلان اقتصادی منتشره درباره کشورهای اروپایی نشان دهنده این است که شرایط کماکان تا حد زیادی بد باقی مانده است؛ هر چند که بانک مرکزی اروپا اعلام کرده است برنامه خرید اوراق قرضه خود را با ۶۰۰ میلیارد یورو افزایش به ۱.۳۵ تریلیون یورو خواهد رساند و این برنامه را تا سال ۲۰۲۱ ادامه خواهد داد.  

ینس ویدمان - رئیس بانک مرکزی آلمان - در مصاحبه با روزنامه " آلگماینه تسایتونگ" با اشاره به بازگشت تدریجی میزان تولیدات به سطوح پیش از زمان بحران کرونا گفته است: در ماه‌های اخیر شاید با یکی از حادترین شرایط اقتصادی تاریخ خود مواجه شده بودیم اما فکر می کنم به احتمال زیاد از سخت ترین شرایط موجود عبور کرده‌ایم. خبر خوب این است که اکنون در جایی قرار داریم که شرایط رفته رفته رو به بهبود رفته است.

تحلیل‌گران بانک "آی ان جی" در یادداشتی نوشتند: در روزهای اخیر شاهد نوسان آرام در بازار ارز بوده‌ایم و این می‌تواند باعث آسودگی بیشتر خاطر معامله‌گران شود. در کوتاه مدت ریسک‌های کرونایی باقی خواهد ماند و باید آن ها را در محاسبات لحاظ کرد.

شاخص دلار

شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۲۱ درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح ۹۶.۷۳ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس معادل ۱.۰۶۰ دلار اعلام شد.  

ارزهای اروپایی

 مخالفت برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا نظیر هلند، دانمارک، سوئد و اتریش با طرح پیشنهادی فرانسه و آلمان تاکنون مانع از آن شده است تا بسته یک تریلیون یورویی حمایتی از اقتصادهای اروپایی در برابر ویروس کرونا به مرحله اجرا درآید. از سوی دیگر مرزهای اتحادیه اروپا هنوز به روی شمار زیادی از کشورها بسته باقی خواهد ماند که این مساله روی تجارت خارجی و جریانات سرمایه ای موثر خواهد بود.

در انگلیس نیز به دنبال کاهش شدید رشد اقتصادی این کشور، بوریس جانسون- نخست وزیر - از ارائه یک بسته حمایتی جدید از اقتصاد در برابر پیامدهای کرونا خبر داده است. جانسون هم چنین از اعمال تغییرات ساختاری در شیوه مدیریت و بودجه بندی دولت خبر داده است.

از طرف دیگر اگر چه پیشنهاد انگلیس برای محدودیت‌های زمانی معاملات بازارهای ارزی دو طرف کانال مانس با مخالفت برخی از طرف های اروپایی مواجه شده است اما مقامات انگلیسی از توافق با سوئیس بر سر تقویت همکاری در حوزه بازارهای مالی و ارزی خبر داده اند.

در تازه‌ترین دور از معاملات، پوند با ۰.۰۸ درصد صعود نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۲۴۹ دلار مبادله شد. یورو ۰.۲۸ درصد بالا رفت و با عبور از کانال ۱.۱۲  به ۱.۱۳۱ دلار رسید.

مینوری اوچیدا - تحلیلگر بازار ارز در بانک "میتسوبیشی"- گفت: به صورت کلی بازار با توجه به تحولات اخیر محتاط شده است. کاهش روابط تجاری و تعطیلی کسب و کارها تقاضا برای ارز را کاهش داده است و انتظار می رود این روند دست کم تا دو ماه آینده نیز ادامه داشته باشد.

ارزهای آسیایی

در آسیا نرخ برابری ارز کماکان تحت تاثیر سیاست‌های بانک‌های مرکزی قرار دارد. کره جنوبی اعلام کرده است سومین و احتمالا آخرین بسته محرک را رونمایی خواهد کرد که ارزش آن ۲۷۰ تریلیون وون ( ۲۲۵ میلیارد دلار) خواهد بود. این بسته محرک هم صرف حمایت از کسب و کارها و هم صرف پرداخت یارانه های نقدی مستقیم به خانوارها خواهد شد.

برای پنجمین بار در طول سال جاری نرخ بیکاری در سومین اقتصاد بزرگ جهان افزایشی شده است؛ به گونه‌ای که طبق اعلام وزارت ارتباطات و امور داخلی، نرخ بیکاری در ژاپن تا پایان ماه می با ۰.۳ درصد افزایش نسبت به ماه قبل به ۲.۹ درصد رسیده است.

در معاملات بازارهای ارزی جهانی، همچنین هر دلار با ۰.۲۷ درصد کاهش به ۱۰۷.۳۸۱ ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۴۳۶ دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل ۷.۰۱۵ یوان چین اعلام شد.

۲۲۳۲۲۳

کد خبر 1407413

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دلار ارز یورو نرخ برابری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۸۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ ارز امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ +جزئیات

نرخ ارز در صرافی ملی و نرخ رسمی ۴۶ ارز توسط بانک مرکزی اعلام شد که بعضی با نوسان همراه بود و بعضی ثبات قیمت را تجربه کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، قیمت هر دلار آمریکا امروز _پنجشنبه سی‌ام فروردین ۱۴۰۳_ در مرکز مبادله ایران قیمت هر دلار آمریکا به ۴۳۵,۶۷۷ ریال رسید، همچنین قیمت هر یورو ۴۶۳,۰۵۲ ریال و قیمت هر درهم ۱۱۸,۶۳۲ ریال است.

بر اساس اعلام بانک مرکزی، آخرین نرخ انواع ارز به شرح زیر است:

نرخ ارز ۱۴۰۳/۰۱/۳۰

USD دلار آمریکا ۴۳۵,۶۷۷
GBP پوند انگلیس ۵۲,۲۵۴
CHF فرانک سویس ۴۶,۰۴۷
SEK کرون سوئد ۳,۸۲۱
NOK کرون نروژ ۳,۸۰۶
DKK کرون دانمارک ۵,۹۹۱
INR روپیه هند ۵۰۳
AED درهم امارات متحده عربی ۱۱,۴۳۷
KWD دینار کویت ۱۳۶,۲۳۸
PKR۱۰۰ یکصد روپیه پاکستان ۱۵,۰۹۴
JPY۱۰۰ یکصد ین ژاپن ۲۷,۱۶۵
HKD دلار هنگ‌کنگ ۵,۳۶۴
OMR ریال عمان ۱۰۹,۱۰۵
CAD دلار کانادا ۳۰,۴۲۲
NZD دلار نیوزلند ۲۴,۷۸۶
ZAR راند آفریقای جنوبی ۲,۲۰۴
TRY لیر ترکیه ۱,۲۹۳
RUB روبل روسیه ۴۵۲
QAR ریال قطر ۱۱,۵۳۹
IQD۱۰۰ یکصد دینار عراق ۳,۲۰۹
SYP لیر سوریه ۰۴
AUD دلار استرالیا ۲۶,۹۵۳
SAR ریال سعودی ۱۱,۲۰۰
BHD دینار بحرین ۱۱۱,۷۰۳
SGD دلار سنگاپور ۳۰,۸۲۱
BDT۱۰۰ یکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۲۷۴
LKR۱۰ ده روپیه سریلانکا

۱,۳۹۴

MMK کیات میانمار (برمه) ۲۱
NPR۱۰۰ یکصد روپیه نپال ۳۱,۳۶۹
AMD۱۰۰ یکصد درام ارمنستان

۱۰,۶۱۲

LYD دینار لیبی ۸,۶۸۷
CNY یوان چین ۵,۸۰۲
THB۱۰۰ یکصد بات تایلند ۱۱۴,۱۶۷
MYR رینگیت مالزی ۸,۷۶۷
KRW۱۰۰۰ یک هزار وون کره جنوبی

۳۰,۳۴۲

JOD دینار اردن ۵۹,۲۳۹
EUR یورو ۴۶۳,۰۵۲
KZT۱۰۰ یکصد تنگه قزاقستان ۹,۳۶۸
GEL لاری گرجستان ۱۵,۷۰۳
IDR۱۰۰۰ یک هزار روپیه اندونزی ۲,۵۸۵
AFN افغانی افغانستان ۵۸۶
BYN روبل جدید بلاروس ۱۲,۸۴۵
AZN منات آذربایجان ۲۴,۶۹۱
PHP۱۰۰ یکصد پزوی فیلیپین ۷۳,۳۴۲
TJS سومونی تاجیکستان ۳,۸۴۸
TMT منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۲۳
کد خبر 744654

دیگر خبرها

  • آمریکا بیش از یک میلیارد دلار تسلیحات جدید به اسرائیل می‌دهد
  • آمریکا سلاح‌هایی به ارزش بیش از یک میلیارد دلار به تل آویو می‌دهد
  • برنت ۸۹ دلار و ۴۲ سنت شد
  • آلمان، فرانسه و آمریکا، مقصد اول صادرات قطعات خودرو ترکیه
  • نرخ ارز امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ +جزئیات
  • فروش ۳ میلیارد دلار اوراق خزانه در اسرائیل در پی جنگ غزه
  • قیمت طلا به ۲۳۸۳ دلار رسید
  • آرامش در بازار طلا و ارز | خبری از رشد قیمت نیست
  • قیمت جهانی طلا به ۲۳۸۳ دلار و ۱۴ سنت رسید
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹