Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید حاجی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره افتتاح سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب اظهار کرد: پروژه بهسازی دانشکده علوم پایه این واحد دانشگاهی به‌منظور استقرار سرای نوآوری از اسفند ماه سال 97 آغاز شده و تا بهمن ماه سال گذشته این پروژه به پیشرفت 80 درصدی خود رسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با شیوع ویروس کرونا در کشور و درگیری بسیاری از مشاغل با این بحران، روند تکمیل بخش نهایی بهسازی با کندی و بعضاً با توقف مواجه شد. تأمین تجهیزات، مواد و مصالح بهسازی نیز در این مدت به سختی یافت شده و با مشکلاتی مواجه بودیم.

سرپرست سرای نوآوری «فناوری‌های آموزشی» دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب بیان کرد: پیش از وقوع بحران کرونا، افتتاح این سرا در فروردین ماه سال جاری پیش‌بینی می‌شد ولی با ایجاد چندین مرحله وقفه در روند امور، پیش‌بینی می‌کنیم تا انتهای فصل تابستان سرای نوآوری «فناوری‌های آموزشی» کار خود را شروع کند.

حاجی‌پور با اشاره به حمایت‌های مالی و تأمینی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بهسازی و تجهیز سختمان فیزیکی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب عنوان کرد: پیمانکاران طرح سرای نوآوری از خرداد ماه سال جاری با جدیت بیشتری به کار خود ادامه می‌دهند. اکنون طبقات نخست تا سوم سرای نوآوری به‌صورت کامل آماده بهره‌برداری شده است.

وی ادامه داد: پروژه ارزیابی استارت‌آپ‌های مرتبط با فناوری‌های آموزشی آغاز شده و استقرار و جذب گروه‌ها و واحدهای فناور در پنل‌های تخصصی جلسات ارزیابی مورد بررسی قرار می‌گیرد. تاکنون دو نشست با حضور داوران تخصصی تشکیل شده و تیم‌ها کارهای خود را ارائه و درخواست‌های استقرار خود را وصول کرده‌اند.

سرپرست سرای نوآوری «فناوری‌های آموزشی» دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب خاطرنشان کرد: جلسات ارزیابی‌ استارت‌آپ‌ها تا انتهای مرداد به‌پایان می‌رسد و تیم‌های فناور بلافاصله مجوز حضور و استقرار در سرای نوآوری واحد تهران غرب دریافت می‌کنند. یکی از چالش‌هایی که اکنون به‌صورت جدی درحال پیگیری است ارتقای برق دریافتی از شرکت توزیع برق است.

حاجی‌پور عنوان کرد: باتوجه به اینکه سرورهای دیتا در این مرکز نوآوری نصب و ارائه سرویس خواهند کرد، نیازمند جریان برق با توان بالا هستیم و باید به‌زودی برای افتتاح ساختمان تقویت شود. معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت درحال پیگیری خاتمه امور عمرانی است که امید است به‌زودی چالش‌های موجود با همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان به پایان برسد.

وی بیان کرد: سطح بهره‌برداری سرای نوآوری «فناوری آموزشی» در دو هزار 600 مترمربع تجهیز و بهسازی شده است.

انتهای پبام/

358 / 167 سرای نوآوری فناوری های آموزشی دانشگاه آزاد تهران غرب وحید حاجی‌پور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سرای نوآوری فناوری های آموزشی دانشگاه آزاد تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی فناوری های آموزشی سرای نوآوری تهران غرب حاجی پور ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی باید تولید شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی فیلمنامه نویسی و هماهنگی برگزاری رویداد استارت آپی فیلمنامه نویسی با حضور رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، مدیران این رویداد و جمعی از مدیران، فیلمنامه نویسان و کارگردان‌های مطرح کشور برگزار شد.

در این نشست که عصر روز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی برگزار شد، دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو رئیس این پارک، مهدی سجاده چی رئیس کانون فیلمنامه نویسان سینما، پوران درخشنده نویسنده و کارگردان، دکتر محمود اربابی نویسنده و عضو هیات علمی دانشگاه، هومان فاضل عضو هیات مدیره کانون فیلمنامه نویسان، مهدی احمدی فیلمنامه نویس و تهیه کننده، حجت الاسلام حسین رحیم‌زاده عضو شورای پروانه ساخت و پروانه نمایش و همچنین مدیران بخش‌های مختلف این رویداد حضور داشتند و در مورد مسائل مختلف فیلمنامه نویسی در سینمای ایران و فرایند برگزاری این رویداد سینمایی، هم اندیشی کردند.

رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی با تشریح نحوه شکل‌گیری این پارک و ضرورت و اهمیتِ اقتصادِ فرهنگ، گفت: رشته‌های علوم انسانی و هنر ظرفیت بسیار بالایی در کمک به تمدن سازی و توسعه اقتصاد فرهنگ در کشور دارند، اما کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. خوشبختانه امروز پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به محل رجوع دستگاه‌های مرتبط و صنوف مختلف تبدیل شده ست.

ایمانی خوشخو با اشاره به نقش و اهمیت ایده و فیلمنامه در صنعت سینما، گفت: رویداد استارت آپی فیلمنامه نویسی با شناسایی استعداد‌های جدید و جوان و پرورش ایده‌ها تا رسیدن به فیلمنامه، به دنبال کمک به هنر - صنعت سینما است و انشالله این رویداد تا رسیدن به اهداف خود تداوم خواهد یافت.

در ادامه نشست محمود اربابی گفت: رویداد استارت‌آپی فیلم نامه نویسی کار مهم و مبارکی است و در صورتی موفق خواهد شد که بتواند مراکزی همچون سازمان سینمایی، رسانه ملی، حوزه هنری و سرمایه گذاران بخش خصوصی را پای کار بیاورد تا آثار برگزیده این رویداد به تولید برسند و یا حداقل طرح‌های برگزیده توسط آن‌ها خریداری شود.

در ادامه این نشست پوران درخشنده نویسنده و کارگردان سینما با اشاره به سوابق و اعتبار جهاد دانشگاهی، این سوابق را پشتیبان رویداد فیلمنامه نویسی قلمداد کرد و آنرا دلگرم کننده خواند و تاکید کرد: تجربه‌های قبلی در مورد جشنواره‌های فیلم نامه نویسی نشان می‌دهد همیشه در مرحله تولید آثار برتر، سرمایه‌گذاران حضور نداشته‌اند و کار به نتیجه نرسیده است.

وی ابراز امیدواری کرد با وجود روحیه پیگیری و جدیتی که در مدیران جهاد دانشگاهی وجود دارد این رویداد بتواند مدیران سینمایی، سازمان‌ها، افراد سرمایه گذار و صاحبان آثار برگزیده را کنار هم جمع کند تا آثار برگزیده به تولید برسند.

این فیلم ساز مطرح کشور با اشاره به نگاه حاکم بر رسانه ملی، افزود: متاسفانه پژوهش و فیلمنامه ارزش چندانی در تلویزیون ندارد و این رسانه ملی تعامل و همکاری مطلوبی با سینما گران ندارد. امیدوارم پارک فناوری‌های نرم بتواند مشارکت مدیران سینما و سایر سرمایه گذاران را جلب کند.

مهدی سجاده چی در ادامه این نشست سخن گفت. رئیس کانون فیلمنامه نویسان سینما با اشاره به تجربه‌های ناموفق قبلی در زمینه رویداد‌های فیلمنامه نویسی، گفت: صرف وجود ایده لزوماً کافی نیست و ما باید همیشه به یک داستان قانع کننده و جذاب هم برسیم.

وی حلقه مفقوده این رویداد‌ها را حضور و مشارکت جدی سرمایه‌گذارانی مثل فارابی، سازمان سینمایی، اوج و حوزه هنری و همچنین سرمایه‌گذاران حقیقی و بخش خصوص دانست و گفت: امروز دیگر ماموریت‌ها و رویکرد‌های این سازمان‌ها شفاف و مشخص است و این دستگاه‌ها می‌توانند درست در راستا و چارچوب ماموریتشان بیایند و آثار برگزیده‌ای که با آنها همسو و هماهنگ است را تولید کرده و یا مورد حمایت قرار دهند.

در ادامه نشست مهدی احمدی فیلمنامه نویس و تهیه کننده سینما رویداد فیلمنامه نویسی را مهم خواند و گفت: چنین رویداد‌هایی می‌توانند سینمای ایران را نجات بدهند به شرط اینکه سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی همراه آن باشند.

در ادامه هومان فاضل عضو هیئت مدیره کانون فیلمنامه نویسان سینما موفقیت رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را مستلزم دائمی شدن دبیرخانه و تداوم آن دانست و گفت: اگر مخاطبان ببینند دوره‌های قبلی، به ثمر رسیده و آثقاری به تولید رسیده، حتماً حضور و مشارکتشان روز به روز بیشتر خواهد شد.

حجت الاسلام حسین رحیم‌زاده نیز در این رویداد گفت این رویداد مسیر زایش، پرورش و گسترش ایده‌ها را هموار می‌کند و پیشنهاد داد: پارک فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی بازار ایده تا تولید را در سینما شکل دهد.

این کارشناس فرهنگی و سینمایی با اشاره به مشکلات جوانان و هنرمندان حاضر در صنعت سینما، گفت: اگر چنین رویداد‌هایی بتوانند به این قشر کمک کنند آثار و برکات زیادی برای سینمای ایران خواهد داشت.

در ابتدای این نشست نیز برزین ضرغامی مدیر برگزاری رویداد، سید جلال چاوشیان دبیر هنری رویداد و بهزاد رشیدی مدیر روابط عمومی پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی هریک گزارش‌هایی در مورد فعالیت‌های دبیرخانه و فرایند ارزیابی آثار و نحوه برگزاری آن ارائه کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی نقش هولدینگ های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • توسعه اشتغالزایی در اقتصاد گیاهان زینتی با هدایت استارت‌آپ‌ها
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • نقش هولدینگ‌های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری بررسی می‌شود
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • اختصاص شعب ویژه برای رسیدگی تخصصی به پرونده‌های حوزه میراث فرهنگی در گلستان
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی باید تولید شود