Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-16@23:49:24 GMT

دلیل نشت گاز کلر در پتروشیمی کارون چه بود؟

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۰۱۳۵

دلیل نشت گاز کلر در پتروشیمی کارون چه بود؟

خبرگزاری آریا - مدیرعامل "پتروشیمی کارون" نشت گاز کلر در این مجتمع را ناشی از خطای انسانی اعلام کرد و گفت: با واکنش سریع آتش‌نشانی و ستاد مدیریت بحران، این حادثه سریعا و بدون خسارت جانی و مالی مهار شده و تولید این مجتمع نیز دچار وقفه نشده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از تسنیم؛ علیرضا صدیقی‌زاده با اشاره به اینکه حادثه نشت گاز کلر در پتروشیمی کارون خوشبختانه هیچ خسارت جانی و مالی در پی نداشته است اظهار داشت: علت این حادثه نشت گاز کلر از اتصالات تخلیه تانکر کلر بوده که در این حادثه تنها یک دقیقه گاز کلر در محوطه منتشر شده و با واکنش سریع آتش‌نشان‌های حاضر در محل شیرصنعتی بالا دست در کمتر از یک دقیقه بسته و نشتی گاز به‌طور کامل قطع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اقدامات لازم و ایمن سازی مجتمع در این حادثه در کمتر از نیم‌ساعت توسط تیم عملیات واکنش شرایط اضطراری مجتمع که تخصص مواجهه با این قبیل حوادث را دارند انجام شد و کمیته مدیریت شرایط اضطراری پتروشیمی کارون بلافاصله تشکیل جلسه دادند؛ در این حادثه به‌دستور فرماندهی صحنه، ساختمان‌های در معرض نشت کلر از کارکنان تخلیه و با توجه به گرمای شدید هوا، رطوبت بالا، استرس ناشی از شتابزدگی و وجود مقداری گاز کلر در محیط متاسفانه 70 نفر از کارکنان و پرسنل پتروشیمی کارون دچار عوارض تنفسی شدند.
مدیرعامل پتروشیمی کارون بیان کرد: مصدومان با پشتیبانی و امداد رسانی سازمان منطقه ویژه و مجتمع‌های همجوار به مراکز درمانی اعزام و تعداد زیاد از آنها سرپایی معالجه شده و به محل کار خود بازگشتند؛ با توجه به رعایت دستورالعمل‌های درمانی مرتبط با کلر 2 نفر از پرسنل ما کماکان در بیمارستان بوده که حال عمومی آنها خوب گزارش شده و منتظر نظر پزشک برای ترخیص هستند.
وی با اشاره به اینکه تولید پتروشیمی کارون متوقف نشده و خط تولید ما همچنان فعال است، بیان کرد: با توجه به نام‌گذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری به سال جهش تولید ما تمام پتانسیل و ظرفیت‌های خود را برای افزایش تولید مجتمع به کارگیری کرده بودیم؛ با بررسی‌های کارشناسی انجام شده مشخص شد که علت این حادثه خطای انسانی بوده است.
دکتر صدیق زاده با تاکید بر برگزاری مداوم مانورها در شرکت پتروشیمی کارون گفت: تمامی تجهیزات و دستگاه‌ها پیش از به کارگیری تست‌شده بوده و دارای کلیه استاندارهای فنی نیز هستند؛ با بررسی مدیران ارشد شرکت پتروشیمی کارون مشخص شد که در هنگام تخلیه گاز کلر تمامی استانداردهای ایمنی رعایت شده بود.
وی با تاکید بر اینکه نباید به هر قیمتی تولیدمان را افزایش دهیم، ادامه داد: با برگزاری جلساتی تصمیم گرفتیم که تا زمانی که تمام تمهیدات ایمنی و سایر مسائل مرتبط به این امر در نظر گرفته نشود دریافت کلر با تانکر را متوقف کنیم و با اجرای تمهیداتی جدی‌تر این فعالیت را بعدا ادامه دهیم؛ کلر نوعی کاتالیزور در فرایند تولید محصولات MDI و TDI ما بوده که همواره توسط خطوط ارتباطی از پتروشیمی اروند تامین می‌شده است.
مدیرعامل پتروشیمی کارون با اشاره به اینکه پتروشیمی اروند تمام نیاز ما به کلر را تامین می‌کند افزود: در حال حاضر پتروشیمی اروند از تامین کنندگان کلر ما بوده که آن را با استفاده لوله‌ها به مجتمع ما می رساند؛ ما با برقراری مجدد استاندارهای مرتبط شرایط را برای دریافت مجدد کلر از طریق تانکر برای موارد احتمالی مورد نیاز فراهم خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پتروشیمی کارون نشت گاز کلر گاز کلر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه نخلستان ها در شهرستان کارون 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، جبار حمادی با اشاره به کشت ۴۷ هکتار باغ نخل رقم برحی در روستای عرب عباس شهرستان کارون گفت:این نخیلات که بصورت ردیف‌های ۸*۸ متر کشت شده و به روش جویچه‌ای آبیاری می‌شوند.

وی افزود: همه این کار‌ها با هزینه شخصی کشاورزان انجام می‌دهند و نیاز به حمایت‌های مالی دارند.


حمادی ادامه داد: خرما یکی از مهم‌ترین محصولات کشاورزی کشور است و اقتصادی بودن فعالیت در حوزه نخیلات نیازمند همواره کردن راه خرما برای حضور در بازار‌های جهانی و توسعه صادرات این محصول است.

مدیر جهاد کشاورزی کارون اضافه کرد: ایجاد زنجیره پیوسته تولید تا صادرات یکی از نکات مهمی است که می‌تواند بیشترین تاثیرگذاری را در بهبود وضعیت اقتصاد نخیلات داشته باشد.


وی می‌گوید: یکی از مهمترین اقداماتی که باید در این زمینه انجام شود، تقویت نهاد‌ها و انجمن‌های محلی نخل و خرما است که با ایجاد همبستگی بین نخل‌داران، بازار از دست دلالان خارج شده و نخل‌داران بر بازار خرما حاکم می‌شوند.

دیگر خبرها

  • کشت نخیلات در ۴۷ هکتار از باغات کارون
  • فجر انرژی خلیج‌فارس، ضامن تولید پایدار شرکت‌های پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی
  • افزایش عملکرد زنجیره تولید سرب نخلک
  • توسعه نخلستان ها در شهرستان کارون 
  • تحول ساختار تولید ذوب‌آهن اصفهان در راستای تحقق شعار سال
  • تولید شمش طلا در معدن طلای هیرد ۴۳ درصد افزایش یافت
  • عزم جدی دولت سیزدهم در کاهش ظرفیت خالی پتروشیمی‌ها/ ۶ درصد از ظرفیت خالی تولید فعال شد
  • ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۳ به بهره برداری می‌رسد
  • ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۳