Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-20@03:14:16 GMT

10 کشور اول جهان در کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۰۳۳۶

آفتاب‌‌نیوز :

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان به ۵۴۰ هزار و ۶۷۷ نفر رسیده و تاکنون ابتلای ۱۱ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۱۰۵ نفر به این بیماری نیز تأیید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌چنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون شش میلیون و ۷۳۶ هزار و ۳۹۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹بهبود یافته‌اند.

از میان چهار میلیون و ۴۶۳ هزار و ۳۷ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان ، ۹۹ درصد موارد یعنی چهار میلیون و ۴۰۵ هزار و ۵۵ نفر وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۷ هزار و ۹۸۲ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

هم‌چنین از هفت میلیون و ۲۷۷ هزار و ۶۸ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا شش میلیون و ۷۳۶ هزار و ۳۹۱ نفر معادل ۹۳ درصد از موارد بهبود یافته و ۵۴۰ هزار و ۶۷۷ نفر معادل هفت درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا سه میلیون و ۴۰ هزار و ۸۳۳ مبتلا، ۱۳۲ هزار و ۹۷۹ قربانی

۲. برزیل یک میلیون و ۶۲۶ هزار و ۷۱ مبتلا، ۶۵ هزار و ۵۵۶ قربانی

۳. هند ۷۲۰ هزار و ۳۴۶ مبتلا، ۲۰ هزار و ۱۷۴ قربانی

۴. روسیه ۶۸۷ هزار و ۸۶۲ مبتلا، ۱۰ هزار و ۲۹۶ قربانی

۵. پرو ۳۰۵ هزار و ۷۰۳ مبتلا، ۱۰ هزار و ۷۷۲ قربانی

۶. اسپانیا ۲۹۸ هزار و ۸۶۹ مبتلا، ۲۸ هزار و ۳۸۸ قربانی

۷. شیلی ۲۹۸ هزار و ۵۵۷ مبتلا، ۶۳۸۴ قربانی

۸. انگلیس ۲۸۵ هزار و ۷۶۸ مبتلا، ۴۴ هزار و ۲۳۶ قربانی

۹. مکزیک ۲۶۱ هزار و ۷۵۰ مبتلا، ۳۱ هزار و ۱۱۹ قربانی

۱۰. ایران ۲۴۳ هزار و ۵۱ مبتلا، ۱۱ هزار و ۷۳۱ قربانی

پس از آن کشورهای ایتالیا با ۲۴۱ هزار و ۸۱۹ مبتلا، پاکستان با ۲۳۱ هزار و ۸۱۸ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۱۳ هزار و ۷۱۶ مبتلا، ترکیه با ۲۰۶ هزار و ۸۴۴ مبتلا، آفریقای جنوبی با ۲۰۵ هزار و ۷۲۱ مبتلا، آلمان با ۱۹۸ هزار و ۵۷ مبتلا، فرانسه با ۱۶۸ هزار و ۳۳۵ مبتلا، بنگلادش با ۱۶۵ هزار و ۶۱۸ هزار مبتلا، کلمبیا با ۱۲۰ هزار و ۲۸۱ مبتلا، کانادا با ۱۰۵ هزار و ۹۳۵ مبتلا و قطر با ۱۰۰ هزار و ۳۴۵ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

سپس چین با ۸۳ هزار و ۵۶۵ مبتلا، آرژانتین با ۸۰ هزار و ۴۴۷ مبتلا، مصر با ۷۶ هزار و ۲۲۲ مبتلا، سوئد با ۷۳ هزار و ۶۱ مبتلا، اندونزی با ۶۴ هزار و ۹۵۸ مبتلا، بلاروس با ۶۳ هزار و ۸۰۴ مبتلا، اکوادور با ۶۲ هزار و ۳۸۰ مبتلا، عراق با ۶۲ هزار و ۲۷۵ مبتلا، بلژیک با ۶۲ هزار و ۱۶ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۲ هزار و ۶۸ مبتلا، هلند با ۵۰ هزار و ۶۵۷ مبتلا و کویت با ۵۰ هزار و ۶۴۴ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای قزاقستان، اوکراین، عمان، سنگاپور، فیلیپین، پرتغال، بولیوی، پاناما، جمهوری دومینیکن، لهستان، افغانستان، سوئیس، سرزمین‌های اشغالی، بحرین، رومانی، نیجریه، ارمنستان، ایرلند، هندوراس، گواتمالا، آذربایجان و غنا بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۰۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • افزایش شمار قربانیان سیل و رعد و برق در پاکستان به ۶۳ نفر
  • چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس