Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران از ورود ۲۵۰ اتوبوس و مینی‌بوس با مشارکت خودروسازان داخلی به ناوگان عمومی شهر تهران خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پیروز حناچی در حاشیه برگزاری دویست و بیست و پنجمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگارن اظهار کرد: پیرو توافق صورت گرفته با خودروسازان داخلی قرار است 250 دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس در اختیار شهرداری تهران برای توسعه حمل و نقل عمومی در پایتخت قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از 250 دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس اشاره شده 120 دستگاه اتوبوس و 130 دستگاه مینی‌بوس با توافق و تأمین اعتبار از سوی شهرداری تهران وارد ناوگان عمومی حمل و نقل خواهد شد.

شهردار تهران افزود: توجه به محدودیت اختیارات مجمع شرکت واحد اتوبوسرانی و همچنین شهردار تهران بر همین اساس امروز لایحه دو فوریتی اعطای مجوز به شهرداری تهران برای انجام معاملات مربوط به تکمیل، توسعه و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران تقدیم شورای شهر تهران قرار گرفت که خوشبختانه دو فوریت این لایحه به تأیید اعضای شورای شهر تهران رسید.

حناچی با اشاره به ماده واحده این لایحه خاطرنشان کرد: براساس آن به شهرداری تهران (شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه) اجازه داده می‌شود برای تکمیل، توسعه و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران (اتوبوس، مینی‌بوس و میدل‌باس) نسبت به انجام معاملات تا سقف 15 هزار میلیارد ریال از طریق انعقاد قرارداد با تولیدکنندگان و تامین کنندگان داخلی خودرو از محل اوراق مالی اسلامی و همچنین ردیف‌های اعتباری ابلاغی، براساس آئین‌نامه معاملاتی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و با رعایت قوانین و مقررات موضوع اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه 5 هزار و 800 اتوبوس فعال در تهران وجود دارد گفت: از این تعداد 60 درصد عمر بالای 10 سال دارند که البته این به معنای این نیست که این اتوبوسها نتوانند خدمات دهند اما به هر ترتیب باید نوسازی آنها مورد توجه قرار بگیرد.

وی همچنین به لایحه یک فوریت طرح تفصیلی منطقه 22 اشاره کرد و گفت: همزمان با لایحه اعطای مجوز به شهرداری تهران برای انجام معاملات مربوط به تکمیل، توسعه و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران، لایحه اشاره شده نیز تقدیم هیئت رئیسه شورای شهر تهران قرار گرفت تا با تأیید شورای شهر شرایط لازم برای اجرای این لایحه نیز انجام شود.

حناچی در رابطه با یک فوریتی لایحه طرح تفصیلی منطقه 22 خاطرنشان کرد: متأسفانه اجرای طرحها در منطقه 22 در حوزه شهرسازی بر مبنای طرح جامع تهران و طرح تفصیلی نبوده و بسیاری از توافقاتی که در این منطقه انجام شده است و یا در جریان است صدماتی را به این منطقه وارد کرده است.

شهردار تهران ادامه داد: زمانی که بنده در دبیرزخانه شورایعالی شهرسازی حضور داشتم اعلام کردیم که هر چه سریعتر طرح تفصیلی منطقه 22 به شورایعالی شهرسازی ارسال شود و در نهایت این طرح در شورایعالی شهرسازی و کمیسیون ماده 5 به تصویب و آماده ابلاغ شد اما متأسفانه در دوره گذشته هر چقدر گفتیم طرح اشاره شده اجرا نشد.

حناچی ادامه داد: به هر حال و با توجه به شرایط طرح تفصیلی با شرایط منطقه 22 امیدواریم این لایحه مورد توجه شورای شهر قرار بگیرد و هر چه سریعتر برای اجرا به شهرداری تهران ابلاغ شود تا ما بتوانیم در راستای توسعه خدمات و سرانه‌های مختلف اقدامات لازم را در منطقه انجام بدهیم.

وی در پایان گفت: با توجه به عدم ابلاغ طرح تفصیلی منطقه 22 شهروندان این منطقه با بلاتکلیفی روبرو هستند و اجرای این طرح می‌تواند مشکلاتی روزآمده را برطرف کند.

توافق با شرکتهای ایرانی برای ساخت اتوبوسهای درون‌شهری مورد نیاز پایتختآروین: شهرداری تهران سال گذشته ملزم به ایجاد سامانه پایش ساختمان‌های شهر شده بودتوقیف 5 دستگاه موتورسیکت مشکوک به قاچاق با ارزش چند میلیارد + تصاویر

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران طرح تفصیلی منطقه 22 اتوبوس و مینی بوس شهرداری تهران شورای شهر تهران شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۰۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی/ علت: به زنان در قسمت جلو بیشتر آسیب وارد می‌شد

به گزارش خبرآنلاین، مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: به دلیل حضور گسترده موتور سیکلت‌ها و ماشین‌های شخصی در خطوط ویژه اتوبوس، ترمزهای ناگهانی راننده اتوبوس برای جلوگیری از برخورد با عابر یا این وسایل گاهاً اجتناب ناپذیر است و به دلیل وجود بخش خانم‌ها در جلوی خطوط بی آرتی بیشترین صدمات به آنها وارد می‌شود.

مهر نوشت: وی گفت: در صدها خط متعلق به بخش خصوصی که مانند قدیم آقایان در جلو و خانم‌ها در بخش انتهایی اتوبوس حضور دارند کمتر شاهد آسیب دیدگی آقایان بوده‌ایم و این بر اساس رصد آماری ۲ ساله است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: جایگاه مردان در اتوبوس‌های بی آرتی به وضع گذشته برمی‌گردد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896794

دیگر خبرها

  • تغییر جایگاه مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی/ علت: به زنان در قسمت جلو بیشتر آسیب وارد می‌شد
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس های بی.آر.تی
  • تغییر جایگاه آقایان و خانم ها در اتوبوس های تندروی پایتخت
  • جایگاه مردان در اتوبوس‌های بی آرتی به وضع گذشته برمی‌گردد
  • امسال تعداد اتوبوس‌های تهران به ۸۰۰۰ دستگاه می‌رسد؟
  • ممنوعیت دریافت وجه نقد توسط ناوگان اتوبوسرانی درون شهری ارومیه
  • دریافت وجه نقد از سوی رانندگان ناوگان اتوبوس‌رانی ارومیه ممنوع است
  • اراک؛ مقصد بعدی اتوبوس های برقی/ درخواست از دولت برای احداث ایستگاه های شارژ
  • ورود ۴۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان مشهد