Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@21:15:52 GMT

ماجرای گرانی پوشاک و حاشیه سود بالای تولید کننده

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۱۷۵۵

ماجرای گرانی پوشاک و حاشیه سود بالای تولید کننده

مدیر طرح ملی تکاپوی وزارت کار معتقد است بالا بودن حاشیه سود تولید کننده داخلی و بستن تعرفه روی پارچه و پنبه موجب گران شدن پوشاک شده و مردم را به سمت خرید کالای قاچاق سوق می دهد.

رضا تازیکی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آمار قاچاق پوشاک در کشور اظهار کرد: آمار رسمی را ستاد مبارزه با قاچاق اعلام می کند و ممکن است از این رقم بیشتر باشد ولی طبق آمار رسمی که به آن  استناد می کنیم میزان قاچاق پوشاک حدود ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد دلار است و پوشاک همیشه جزو رتبه های اول و دوم کالاهای قاچاق به کشور چه از لحاظ حجم و چه از لحاظ ارزش بوده است.

وی افزود: این مساله نشان می دهد که بازار داخل ما کشش پوشاک قاچاق را دارد چون تولید داخلی ما به آن اندازه نیست که پوشش دهد. متاسفانه پوشاکی که به داخل کشور قاچاق می شود هم به لحاظ قیمت و هم به لحاظ کیفیت با پوشاک داخلی ما رقابت می کند بنابر این لازم است که قیمتهایمان را جهانی کنیم و کیفیت تولیداتمان را بالا ببریم.

به اعتقاد مدیر طرح ملی تکاپوی وزارت کار، وقتی قیمت تولید داخلی گران و حاشیه سود تولید کننده پوشاک در کشور گران باشد طبیعی است که مشتری نمی خرد.

وی تاکید کرد: تولید کنندگان ما به سود بالا و تولید کم عادت کرده‌اند در صورتی که اگر تولید را بالا ببرند و سود کم داشته باشند بازار را در اختیار می‌گیرند و به سود اصلی می رسند، در عوض قیمت تمام شده پایین می آید و مشتری برای خرید تولید داخل ترغیب می شود.

تازیکی تعرفه‌ها را از دیگر علل قاچاق پوشاک به کشور دانست و گفت: یکی از دلایل قیمت تمام شده، تعرفه هایی است که روی پارچه و پنبه بسته ایم و همین امر باعث گران شدن پوشاک در کشور شده است. طبعا وقتی پوشاک گران شود مردم به سمت کالای قاچاق و ارزانتر می روند.

مدیر طرح ملی تکاپوی وزارت کار با تاکید بر اهمیت استانداردسازی پوشاک در کشور اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر صنعت پوشاک کشور استاندارد نیست و بخش اعظمی از فروش آنلاین پوشاک و کفش ما مشکل دارد چون سایزها درست نیست و تنها یک سایز مشخص داریم و مرکزی هم برای استاندارد سازی وجود ندارد لذا با چنین مساله ای روبه رو هستیم.

وی در پایان از راه اندازی آزمایشگاه مرجع نساجی و پوشاک کشور خبر داد و گفت: با توجه به آنکه چنین آزمایشگاهی در کشور وجود ندارد، ایجاد مرجع نساجی و پوشاک را در دستور کار قرار داده ایم.

به گزارش ایسنا، برابر آمار ستاد قاچاق کالا سالانه ۲.۵ میلیارد دلار قاچاق پوشاک در کشور وجود دارد که این میزان قاچاق به اندازه ایجاد ۸۰۰ هزار نفر شغل در کشور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پوشاك پوشاک در کشور قاچاق پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیسی بر اجرای دقیق قانون ساماندهی و نظارت بر کولبران

رئیس جمهور بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسئول و اعمال نظارت جدی بر نوع و میزان کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تاکید کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، جلسه ستاد اقتصادی دولت صبح امروز سه‌شنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و به منظور بررسی آخرین وضعیت پیشگیری و مقابله با قاچاق برگزار شد.

رئیسی: افزایش تولید مسکن به تحقق جهش تولید کمک می‌کند در ابتدای این جلسه دبیر ستاد مبارزه با قاچاق ضمن ارائه گزارشی از وضعیت قاچاق کالا و سوخت از مبادی ورودی رسمی و غیررسمی، به دیگر ابعاد این پدیده از جمله حجم بالای گردش مالی قاچاق، استفاده از بسترهای قانونی برای دور زدن قانون، مسیرهای قاچاق کالا و سوخت از خارج به داخل و از داخل به خارج و همچنین نقش پشتیبانان مسیر و روند قاچاق پرداخت.

رئیس جمهور پس از استماع این گزارش و همچنین نقطه نظرات اعضای ستاد اقتصادی دولت در سخنانی با بیان اینکه مبارزه و مقابله با قاچاق، کمک به تولید و اشتغال در کشور است، بر برنامه‌ریزی هماهنگ همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به شناسایی و مسدودسازی بسترهای قاچاق و همچنین هماهنگی کامل با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به آثار سوء ضد تولیدی قاچاق، تبیین ابعاد خسارت‌های قاچاق به زیرساخت اقتصادی کشور را برای مدیران و همه استانداران ضروری دانست و تصریح کرد: مبارزه با قاچاق امری فرادستگاهی است و همه مدیران دولتی موظفند بدون هرگونه تاخیر با بهره‌گیری از قانون موجود و به کارگیری همه ظرفیت‌ها، مقابله قاطع با قاچاق را جزو اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

همچنین رئیس جمهور در این جلسه بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسئول و اعمال نظارت جدی بر نوع و میزان کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید رئیسی بر اجرای دقیق قانون ساماندهی و نظارت بر کولبران
  • عبور تولید آلومینیوم کشور از مرز ۶۳۵ هزار تن
  • آمار بالای بازماندگی از تحصیل در نوجوانان / ۷۰ درصد در دهک یک تا پنج قراردارند
  • تن ماهی گران نمی‌شود / دلایل افزایش تولید تن مرغ چیست؟
  • رهبر انقلاب به فرزندانشان اجازه نداده‌اند در هیچ کار سیاسی و اقتصادی دخالت کنند | ماجرای هدیه گران قیمتی که رهبری پس دادند
  • ماجرای آتش‌سوزی در پارک ارم چه بود؟
  • جریمۀ ۶۷ میلیاردی یک قاچاقچی پوشاک در لرستان
  • ماجرای تخصیص ارز نیمایی به گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار
  • شرکت بیش از ۴ هزار کاراته کا از سراسر کشور در همدان
  • جریمه ۶۷ میلیارد ریالی قاچاقچی پوشاک در خرم آباد