Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@07:17:08 GMT

محصول جدید فورد؛ رقیب سر سخت فیات-کرایسلر

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۲۴۲۳

محصول جدید فورد؛ رقیب سر سخت فیات-کرایسلر

خودروی شاسی بلند برانکوی فورد، کمربند خود را سفت کرده است که به جنگ برند جیپ از گروه خودروسازی فیات-کرایسلر برود.

به گزارش ایمنا به نقل از سایپانیوز، راهبرد بازاریابی و محصول فورد روز گذشته با عرضه‌ی خانواده جدید از شاسی بلند برانکو معرفی شد و پیدا است که فورد به سهم بازار پرفروش جیپ چشم دوخته است.

خط تولید شاسی بلند برانکو، تولید انبوه و تحویل به مشتری را از اواخر همین ماه شروع خواهد کرد که هم مدل‌های دو-در و هم چهار-در به علاوه یک مدل کوچک‌تر و اسپورت تر خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فورد برای بازاریابی این محصول از لوگوی Bronco Nation و از کمپینی با عنوان Built Wild استفاده کرده و مفهوم آن این است که این خودرو برای «طبیعت وحشی ساخته شده است». این بخش از بازار، یعنی خودروهای مخصوص دشت و دمن، سالیان سال است که زیر تسلط جیپ بوده و دست یازیدن به آن کار آسانی نیست.

برای همین فورد تلاش می‌کند در معرفی محصول رقیب جیپ، فناوری‌های جدید آف-رود off-road را به رخ بکشد و نشان دهد برانکو چگونه از پس شن، گل و لای، ناهمواری، شیب تند و طبیعت وحشی برمی آید. نکته جالب آن انجام تست‌هایی است که به «تست شکنجه» معروف است.

جیم فارلی قائم مقام عملیاتی مدیر عامل در مصاحبه‌ای گفته است: «خودروی ما تفاوت زیادی با رانگلر دارد». اشاره‌ی او به مدل رانگلر جیپ است که سالیان سال بلامنازع در این عرصه یکه تاز بوده است. به همین جهت فارلی می‌گوید: «ما این خودرو را طوری طراحی کرده‌ایم که مشتری هر روز با آن زندگی کند».

تحلیلگران بازار خودرو می‌دانند که مأموریت اصلی برانکو در بازار دشوار امروز، سپری شدن اوضاع ناشی از شیوع ویروس کرونا است. سال گذشته فورد اعلام کرده بود که کارخانه خود در وین میشیگان را تجدید ساختار می‌کند و در آن وانت‌های اندازه متوسط رنجر و شاسی بلند برانکو را می‌سازد، چون مشتری و بازار بیشتری نسبت به خودروهای هیبریدی و جمع و جور دارد و انتظار می‌رود که سود عملیاتی از این تغییر راهبرد، حدود ۱ میلیارد دلار باشد.

عکس‌های منتشر شده در کمپین تبلیغاتی فورد نشان می‌دهد که برانکو رگه‌هایی از نسل اول برانکو ساخته شده در سال‌های ۱۹۶۶ تا ۱۹۷۷ دارد، نسل قدیم برانکو در سال ۱۹۹۶ متوقف شد چون بازار خودروهای شاسی بلند دو-در رو به افول بود.

با اینکه فیات کرایسلر در مورد ورود یک رقیب جدی اظهار نظر نکرده است، اما مایک مانلی Mike Manley مدیر عامل این شرکت و مدیر عامل قبل از او سرجیو مارچیونه، سرمایه گذاری هنگفتی روی برند چیپ کرده‌اند. طوری که این برند در حال حاضر شش محصول پرفروش از رنگید Renegade کوچک گرفته تا وانت گلادیاتور در بازار عرضه کرده و چند مدل دیگر هم در راه دارد. جیپ بخش مهمی از درآمد فیات کرایسلر را تشکیل می‌دهد و حتی آدام جوناس تحلیلگر مورگان استنلی سه سال پیش گفته بود که ارزش برند جیپ ۱۲۰ درصد کل فیات کرایسلر است که در آن زمان ۲۰ میلیارد دلار بود، یعنی به تنهایی خود برند جیپ ارزشی بالاتر از کمپانی مادر دارد.

سال ۲۰۱۹، برند جیپ موفق به فروش ۱.۵ میلیون دستگاه جیپ در سطح جهان شد که نسبت به سال ۲۰۱۸، روند کاهشی داشت چون در سال ۲۰۱۸ رقم فروش جیپ به ۱.۶ میلیون دستگاه رسیده بود.

فورد اگر خیلی موفق عمل کند، در سال اول ۱۲۵ هزار دستگاه از سهم این بازار را به خود اختصاص خواهد داد. در سال ۱۹۷۹ فروش برانکو به ۱۰۰ هزار دستگاه رسید.

یکی از برنامه‌های کمپین تبلیغاتی فورد برای فروش برانکو، ایجاد یک مرکز تست جاده‌ای خودرو است که نام آن را Off-Roadeo گذاشته است که نوعی خوش ذوقی در ترکیب کلمات در زبان انگلیسی آمریکا است و از دو کلمه off-road به معنی خودروی دشت و دمن و Rodeo به معنی مسابقات گاوچرانی است که در آن گاوهایی به نام برانکو مورد استفاده قرار می‌گرفت.

رونمایی اینترنتی از این خودرو در تاریخ ۱۳ جولای (۲۳ تیر) برگزار می‌شود.

کد خبر 432505

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فورد خودرو خودروسازي صنعت خودروسازی صنعت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فیات کرایسلر برند جیپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۲۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی قیمت برنج ایرانی با حمایت بخش خصوصی

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران گفت: قیمت برنج ایرانی که سال ۱۴۰۱ تا مرز ۱۵۰ هزار تومان در هر کیلو افزایش یافته بود، با کاهش حدود ۵۰ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۸۰ هزار تومان کاهش یافت.

به گزارش ایرنا از انجمن انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران، «مسیح کشاورز» افزود: سال گذشته بخش خصوصی با حمایت دولت وارد بازار برنج ایرانی شد و حجم بالایی از محصول که به دلیل نبود تقاضا در انبار شالیکاران و تولیدکنندگان انباشته شده بود را خریداری و با قیمت مناسب در بازار عرضه کرد.

کشاورز با بیان اینکه سال ۱۴۰۱، قیمت برنج ایرانی با رشد ۳۰۰ درصدی از مرز ۱۵۰ هزار تومان گذر کرد، ادامه‌داد: جهش قیمت موجب کاهش تقاضا و انباشت محصول شد و بیم آن می‌رفت که حجم قابل توجهی برنج از بین رفته و کشاورزان و تولیدکنندگان خسارت سنگینی متحمل شوند.

این مقام صنفی بیان‌داشت: در چنین شرایطی اعضای انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران به پیشنهاد دولت پاسخ مثبت داده و با حذف حلقه‌های واسطه‌گری، محصول برنج را مستقیم از تولیدکننده خریداری و به بازار عرضه کرد.

وی تصریح‌کرد: در حالی که پیش‌بینی می‌شد در سال ۱۴۰۲ قیمت برنج ایرانی با تبعیت از نرخ تورم از ۲۰۰ هزار تومان گذر کند، ورود بخش خصوصی مانع ادامه این مسیر شد و قیمت برنج مرغوب ایرانی تا کیلویی ۸۰ هزار تومان کاهش یافت.

کشاورز با تاکید بر اینکه بخش خصوصی با قبول ریسک بالای اجرای طرحی که هیچ پیشینه‌ای نداشت و آینده آن نیز مبهم بود، سرمایه خود را به خطر انداخت، تاکید کرد: اعضای انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران با نگاه ملی و حمایت از تولید داخلی خطر کرده و این طرح را اجرا کردند که با موفقیت اجرا شد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران با تاکید بر اینکه در پایان سال گذشته و پیش از شروع فصل جدید کشت برنج، از ادامه این طرح جلوگیری شد، افزود: اگر این اتفاق فقط برای اندک محصول باقی‌مانده سال گذشته بود مشکل‌ساز نمی‌شد، اما افزایش قیمتی که گریبانگیر بازار برنج ایرانی شده است معیار قیمت محصول سال جدید می‌شود و بیم آن می‌رود، قیمت برنج ایرانی دوباره افزایش یابد.

وی ادامه‌داد: در صورت افزایش بی منطق قیمت برنج در بازار، به‌طور قطع شاهد بازگشت رکود به بازار این محصول بوده و تقاضا برای خرید برنج بیشتر می‌شود.

کشاورز گفت: سال گذشته با حمایت از طرح خرید برنج ایرانی با صدور مجوز واردات، بازار برنج متعادل شد و نتیجه آن مدیریت بهینه بازار بود. امسال دولت از یک سو حمایت از طرح خرید برنج ایرانی را متوقف و از طرفی واردات برنج را متوقف کرده است.

وی تصریح کرد: نتیجه تصمیمات اشتباه، در بازار نمود پیدا می‌کند و باید متوجه این مهم باشند که با افزایش قیمت و بازگشت رکود، از سرگیری طرح خرید برنج توسط بخش خصوصی شاید با موفقیت همراه نشود و دولت نباید انتظار داشته باشد با این نوع تعامل، بخش خصوصی بار دیگر از اجرای این طرح استقبال کند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برنج ایران با تاکید بر این مهم که برای حفظ تعادل در بازار برنج باید تا پیش از شروع دوره ممنوعیت فصلی ۸۰۰ هزار تن برنج وارد کشور شود، گفت: در شرایطی که حجم قابل توجهی برنج تولید داخلی باقی نمانده و باید منتظر تولید سال جدید باشیم، کمبود توامان محصول داخلی و خارجی موجب برهم خوردن توازن عرضه و تقاضا شده و دولت برای جبران این مشکل، عجولانه عرضه ذخیره احتیاطی برنج کشور به بازار را انتخاب می‌کند که این اتفاق خود خطای دیگری است که مشکلات بازار برنج را تشدید می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ساده‌ترین روش تشخیص برنج ایرانی اصل از تقلبی توزیع برنج ایرانی با ارسال رایگان (فیلم)

دیگر خبرها

  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • کاهش ۵۰ درصدی قیمت برنج ایرانی با حمایت بخش خصوصی
  • (تصاویر) شاسی‌بلند ۲۰ میلیاردی فورد، همه را شیفته خود می‌کند!
  • کاهش قیمت برنج ایرانی از ۱۵۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تومان
  • قیمت برنج ایرانی سقوط کرد
  • کاهش قیمت برنج ایرانی
  • رکورد تولید PVC شکسته شد
  • سقوط قیمت برنج ایرانی از ۱۵۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تومان
  • راهنمای کامل خرید آجرنما در سال 1403 + قیمت
  • برداشت توت فرنگی در مزارع مازندران