Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید مناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران صبح امروز در دفاع از لایحه پیشنهادی شهرداری تهران برای خرید ۱۲۰ دستگاه اتوبوس و افزایش اختیارات مالی شهردار در جلسه علنی شورای شهر تهران حضور یافت و گفت: در این دو ماه که از مسئولیت بنده در معاونت حمل و نقل می‌گذرد همکاری تنگاتنگی با کمیسیون حمل و نقل داشته ایم اما به دلیل اهمیت این لایحه دو فوریتی و تمرکز بر روی برگزاری جلسات نتوانستیم درخواستی برای حضور در شورا و دیدار با اعضا داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران با تاکید بر اینکه امروز برای اولین بار در تاریخ شهرداری تهران مجمع اتوبوسرانی با حضور شهردار تهران برگزار شد، اظهار کرد: ما در این لایحه درخواست کردیم که سقف معاملات مالی شهردار تهران تا ۱۵۰۰ میلیارد تومان افزایش داشته باشد تا علاوه بر ایران خودرو بتوانیم با سایر شرکت‌های خصوصی خودروسازی و در مورد ورود اتوبوس خارجی با کمک بخش خصوصی رایزنی کنیم.

او در خصوص ردیف‌های مالی برای تامین اتوبوس اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان ردیف مالی در بودجه داریم و مضاف بر آن می توانیم از محل اعتبارات غیر نقد در حد اختیارات شهرداری ۷ هزار میلیارد تومان جابجا کنیم و این در حالی است که ما رایزنی را برای عاملیت اوراق مشارکت با بانک رفاه آغاز کردیم که از این محل می توانیم ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر را احیا کنیم.

او با اشاره به توافق شهردار تهران با نوبخت گفت: دولت قبول کرده که ۴۰ درصد قیمت ، ۱۲۰ اتوبوس و ۱۳۰ مینی بوسی که ثبت سفارش کردیم را پرداخت کنند، و ما هم از همه مسیرها برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنیم.

او افزود: بعد از یک دوره هشت ساله، امسال اراده کردیم که هزار اتوبوس برای تهران داشته باشیم که در فاز اول می‌توانیم ۱۲۰ دستگاه اتوبوس خریداری کنیم.

هاشمی با تاکید بر اینکه فقط در ۱۱ کارخانه اتوبوس سازی ایران، تنها ۱۲۰ اتوبوس وجود دارد اظهار کرد: البته ۸۰ اتوبوس دیگر شناسایی شده که در حال رایزنی برای خرید هستیم.

او خاطر نشان کرد: امسال فقط ۲۰۰ دستگاه اتوبوس در ایران تولید می شود که همه شهرداری‌ها در حال رایزنی هستند و اگر تعلل کنیم این اتوبوس‌ها را نیز می‌برند.

پس از اظهارات مناف هاشمی محسن هاشمی خطاب به سالاری گفت: اگر آقای سالاری بگذارد که آن نیم طبقه ( ملک نهاد ریاست جمهوری) ساخته شود می‌توان ۹۰ درصد اعتبارات دولتی را زنده کرد.

سالاری هم در پاسخ به هاشمی گفت: گردن من نیندازید که هاشمی اظهار کرد: اتوبوس برای تهران به نیم طبقه می‌ارزد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهردار تهران حمل و نقل عمومی اتوبوسرانی تهران میلیارد تومان شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۲۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت چگونه به برقی‌سازی حمل و نقل عمومی کمک کند؟

کارشناس حوزه حمل و نقل و ترافیک دو مورد از کمک‌هایی که لازم است دولت در برقی‌سازی حمل و نقل عمومی انجام دهد را تبیین کرد. - اخبار اجتماعی -

محمود صفارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ورود تاکسی‌ و اتوبوس‌های برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران اظهار کرد: تغییر رویه دادن در مصرف سوخت‌های فسیلی و برقی‌سازی وسایل حمل و نقل هیچ شکی نیست و در همین راستا برخی شهرهای دنیا ممنوعیت‌هایی در تولید خودروهای احتراقی طی دو سال آینده وضع کرده‌اند. 

وی ادامه داد: به طور کلی جامعه جهانی در حال حرکت به سمت برقی‌سازی خودروهاست و ما نیز چاره‌ای جز حرکت در این مسیر نداریم البته نیروگاه‌های تولید برق هم باید از سوخت پاک استفاده کنند زیرا در صورت استفاده از مازوت یا گازوئیل باز هم با آلودگی هوا مواجه خواهیم شد.

این کارشناس حوزه حمل و نقل و ترافیک تصریح کرد: روند بهره‌مندی از تاکسی‌ها و اتوبوس‌های برقی باید یک برنامه ادامه‌دار باشد و آن را به صورت مقطعی رها نکرد در این زمینه لازم است دولت در کنار کمک به تأمین بخشی از منابع مالی مورد نیاز، در تأمین برق نیز کمک کند و با تعیین امتیازات ویژه‌،‌زمینه توسعه خودروهای برقی را فراهم کند چراکه این امر در نهایت منجر به حفظ سلامت مردم، کاهش آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت می‌شود. 

وی افزود: دولت می‌تواند برای تولید برق نیروگاه‌های خورشیدی و بادی ایجاد کند تا نیاز به نیروگاه‌های سوخت فسیلی نیز کمتر شود. 

صفارزاده با اشاره به ضرورت حمایت دولت در کمک به تأمین منابع مالی مورد نیاز برای واردات اتوبوس‌ و تاکسی‌های برقی تصریح کرد: در عین حال، تا زمانی که بتوانیم خودروهای برقی مورد نیاز را به میزان لازم، با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب را در کشور تولید کنیم، باید واردات اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی را اجرا کنیم تا مسیر تغییر و توسعه در این زمینه سریع‌تر فراهم شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • هاشمی: امروز آرزوی دیرینه ورزش محقق شد / نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم +فیلم
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • کل مشکلات مربوط به مالکیت استقلال و پرسپولیس امروز حل خواهد شد
  • شهردار بندر دیر معرفی شد
  • برنج هم از تورم جا نماند!
  • تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ
  • عصرانه خبری شهرهای ایران در سوم اردیبهشت‌
  • دولت چگونه به برقی‌سازی حمل و نقل عمومی کمک کند؟