Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@03:18:34 GMT

 چه بخوریم تا کرونا بهبود یابد؟

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۲۵۹۵

 چه بخوریم تا کرونا بهبود یابد؟

ایسنا/خراسان جنوبی کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: بهره‌گیری از رژیم غذایی مناسب برای فرد مبتلا به کرونا می‌تواند در تسریع بهبودی موثر باشد.

صغری راغبی، دوشنبه شب ۱۶ تیر در خصوص رژیم غذایی مناسب بیمار مبتلا به ویروس کرونا به رسانه‌های گروهی گفت: وقتی فرد مبتلا به بیماری کرونا می‌شود، به دلیل شرایط بیماری که با تب و بی اشتهایی همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: در این مواقع توصیه می‌شود مایعات به میزان کافی ترجیحا از مایعات گرم مانند چای، دمنوش، قهوه رقیق، همچنین مصرف مایعات به صورت انواع سوپ‌ها استفاده شود.

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: هنگام بیماری ضروری است پروتئین، کالری و انرژی مورد نیاز بیمار را تامین کنیم؛ لذا توصیه می‌شود بیمار در تعداد وعده‌های بیشتر با حجم کمتر غذا میل کند.

راغبی تصریح کرد: همچنین انواع سوپ‌ها که شامل غلات، گوشت‌هایی نظیر سینه مرغ و ترجیحا گوشت‌هایی که بتواند نیاز پروتئین بدن را تامین کند و انواع سبزیجات در سوپ بیمار استفاده شود، همینطور سوپ را می‌توانیم با چاشنی‌هایی نظیر لیمو ترش که خود می‌تواند به بهبودی بیمار کمک کند در وعده‌های متفاوت استفاده کرد.

وی بیان کرد: برای تامین کالری مورد نیاز بیمار باید از روغن‌هایی نظیر روغن زیتون، روغن کانالا که حاوی امگا ۳ یا امگا ۹ است، به دلیل دارا بودن خاصیت ضد التهابی حتما در رژیم غذایی فرد بیمار استفاده شود.

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: همچنین مصرف انواع مغزها نظیر پسته، بادام، گردو به صورت میان وعده در وعده‌های غذایی و هم در رژیم غذایی ماست بیمار یک یا دو قاشق پوره انواع مغزها توصیه می‌شود.

راغبی در خصوص اهمیت مصرف لبنیات در هنگام بیماری گفت: ترجیحا لبنیات مصرفی بیمار در شرایط ابتلا به کرونا از نوع پر چرب باشد.

وی افزود: لازم است غذاهای سرخ شده در رژیم غذایی بیمار وارد نکنیم و بیشتر غذاها به صورت کبابی شده، آبپز شده و با چاشنی مناسب صرف شود.

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: از آب میوه‌های تازه به عنوان میان وعده در دو الی سه نوبت در روز برای تامین ویتامین‌های مورد نیاز بیمار به ویژه ویتامین c و همچنین از تخم مرغ ترجیحاً به صورت روزانه یک تا دو عدد تخم مرغ کامل به صورت آبپز شده در رژیم غذایی بیمار استفاده شود.

راغبی یادآور شد: مصرف این دسته از مواد غذایی هنگام بیماری می‌تواند در بهبودی هرچه سریع‌تر فرد بیمار موثر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس تغذيه رژیم غذایی استفاده شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۲۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی

مسعود قلعه‌سفیدی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه گفت : تاکنون ۵ نفر (سه مرد و ۲ زن) در استان، به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شدند.

وی با بیان اینکه تاکنون مورد فوتی از مسمومیت با قارچ سمی فصلی در سال جاری گزارش نشده است، تصریح کرد: یک نفر از این بیماران در بیمارستان امام خمینی (ره) شهر کرمانشاه و چهار نفر در بیمارستان شهدای هرسین پذیرش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که خیلی از آنها سمی هستند و برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

وی با تأکید بر اینکه به توصیه‌های برخی از افراد عادی در تشخیص انواع قارچ سمی از انواع قارچ خوراکی توجه نکنید، افزود: شناسایی انواع قارچ خوراکی از انواع قارچ سمی تنها براساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه مشکل بوده و توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه‌شناسی امکان‌پذیر است.

قلعه‌سفیدی یادآور شد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هر چه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۶ ماده غذایی که حمله قلبی را از شما دور می‌کند
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی در کرمانشاه
  • کانتورینگ صورت برای انواع فرم های صورت
  • بهبود کیفیت همبرگر با کاهش سدیم
  • ویژگی رژیم غذایی سالم چیست؟
  • رژیم همراه با ورزش؛ ترکیبی کامل برای سلامت و آرامش
  • راهکارهای علمی و درست برای کاهش وزن
  • راهکار‌های تخصصی برای مدیریت وزن
  • راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی