Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@03:56:06 GMT

دسترسی ۸۹ درصد روستاهای سمنان به شبکه ملی اطلاعات

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۲۶۰۷

دسترسی ۸۹ درصد روستاهای سمنان به شبکه ملی اطلاعات

سید یاسر حسن پور روز سه شنبه با اشاره به قانون برنامه ششم توسعه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، به رسانه ها اعلام کرد: بر اساس ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر توسعه زیرساختهای خدمات الکترونیکی در مناطق محروم و روستایی کشور و پیگیری جدی وزارت ارتباطات، تلاش های گسترده ای برای افزایش ضریب نفوذ دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و شبکه اینترنت پرسرعت انجام شد که طرح هوشمندسازی مدارس روستایی نمونه ای از آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جدید به علت بحران شیوع کرونا ، نیاز به ارتباط مجازی بین دانش آموز و معلمان و خدمات آموزش برخط بیش از پیش دیده می شود خاطرنشان کرد:  با تکمیل طرح اتصال مدارس روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات در استان، این نیاز برطرف شد و دانش آموزان روستاهای متصل به شبکه ملی اطلاعات می توانند به صورت مجازی تحصیل کنند و از خدمات متنوع قابل ارایه در این بستر بهره مند شوند.

حمایت از کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در سمنان

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، با اشاره به تشکیل کارگروه حمایت از کسب و کارهای حوزه فاوا در استان، هدف آن را بهره گیری از ظرفیت های دستگاههای تابعه این وزارتخانه، پیگیری اجرای طرح بوم‌واره در استان و حل چالش ها و خدمت رسانی بهتر به شرکت های حوزه فناوری اطلاعات دانست.

حسن پورافزود: مرحله اجرای طرح های اشتغال زایی و حمایت از کسب و کارهای نوپا با مشکلاتی مواجه بود که با بهره گیری از ظرفیت های هر یک از دستگاههای تابعه وزارتخانه و نیز اجرایی شدن طرح بوم‌واره در استان، امکان حل چالش ها و خدمت رسانی به شرکت های حوزه فناوری اطلاعات ایجاد می شود.

وی، استفاده از خدمات قابل ارائه توسط کلیه دستگاههای زیرمجموعه وزارت را به عنوان سبد حمایتی برای شرکت های دانش بنیان و فعال در حوزه فناوری اطلاعات ضروری دانست و خاطرنشان کرد: شناسایی و تجمیع خدماتی که  هر یک از دستگاههای تابعه می توانند در جهت حمایت، تسهیل و توسعه کسب و کار های بومی ارائه دهند و همچنین دعوت از کسب و کارهای این حوزه در آینده با هدف آشنایی با مشکلات موجود و هم افزایی خدمات قابل ارائه، می تواند گامی موثر در جهت بهبود فضای کسب و کار و حل چالش های آنها باشد.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به نقش فناوری اطلاعات به عنوان معیاری برای سنجش میزان توسعه یافتگی جوامع و برتری در عصر حاضر گفت: امروزه فناوری اطلاعات، همپای حوزه ارتباطات و حتی در جایگاهی گسترده تر از آن در تمامی عرصه های اجتماعی و به ویژه در ایجاد کسب و کار و فرصت های شغلی می تواند سبب رشد و پویایی اقتصاد دانش بنیان و تجارت الکترونیک شود.

تمام شهرهای استان سمنان تحت پوشش اینترنت نسل چهارم(۴G) است، ۹۵ درصد جاده‌های استان تحت پوشش آنتن دهی اپراتور همراه اول و ۷۰ درصد جاده‌ها تحت پوشش اپراتور ایرانسل است.
۲۱۹ روستای استان دارای پوشش اینترنت است و بیش از ۹۵ دفتر خدمات ارتباطی در مناطق روستایی ارائه خدمات می‌کنند.
۳۶۰ هزار و ۳۱۰ مشترک تلفن ثابت و ۱۲۰ سامانه پوشش اینترنت پرسرعت در استان سمنان وجود دارد.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری سمنان شبکه ملی اطلاعات توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری سمنان شبکه ملی اطلاعات توسعه روستایی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سمنان شبکه ملی اطلاعات توسعه روستایی ارتباطات و فناوری اطلاعات حوزه فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات کسب و کارهای استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۲۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد

ایسنا/کردستان با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد.

میثم عابدی، امروز در مراسم رونمایی از مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) اظهار کرد: استان کردستان به لحاظ نیروی انسانی متخصص در حوزه آی سی تی وضعیت بسیار مطلوبی دارد که باید مورد آموزش قرار گیرند.

وی بر نهادینه کردن آموزش در حوزه فناوری اطلاعات در مدارس تأکید کرد و افزود: برخی از نهادهای خصوصی وعده حمایت و تجهیز مدارس را داده‌اند.

عابدی با اشاره به اینکه مبتنی بر ظرفیت استان ها در بخش های مختلف باید هوشمندسازی تعریف شود تا اثرگذاری لازم را در توسعه داشته باشد عنوان کرد که با توجه به مصرف‌گرا بودن کشور عراق، باید در زمینه صادرات تولیدات فناورانه متناسب با ظرفیت‌هایی که در کردستان وجود دارد برنامه‌ریزی اصولی صورت بگیرد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: کردستان به لحاظ تولید برخی از محصولات کشاورزی مانند گندم، توت‌فرنگی و به لحاظ معدنی در زمینه معادن طلا و غیره ظرفیت بالایی دارد که می‌طلبد برای بهره‌گیری بهتر و بیشتر از این ظرفیت‌ها در زمینه توسعه استان، از روش‌های فناورانه استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: صدور خدمات در حوزه ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی با توجه به نیازی که در اقلیم وجود دارد می‌تواند نقش مهمی در ایجاد ارزش‌افزوده، ارزآوری و اشتغال‌سازی ایفا کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در این مراسم اظهار کرد: اتاق بازرگانی در دوره دهم برای جبران عقب ماندگی تاریخی که کردستان نسبت به سایر استان ها داشته ، ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت را در دستور کار قرار داده است.

کمال حسینی با بیان اینکه ۴۴ برنامه برای این بنیاد هدفگذاری شده است، افزود: شرکت سرمایه‌گذاری توسعه‌ای، هشت شهرک صنعتی تخصصی، کنسرسیوم، شرکت مادر تخصصی معدن و صنایع معدنی از جمله برنامه‌های بنیاد توسعه استان است.

وی بیان کرد: پیشرفت کشور مستلزم توسعه استان‌های مختلف است، بنابراین می‌طلبد در راستای رشد مناطق گوناگون تلاش مضاعفی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • پیشرفت ۴۰ درصدی اجرای فیبر نوری در بوشهر
  • اتصال روستا‌های ۲۰ خانوار اردبیل به شبکه ملی اطلاعات