Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@08:32:56 GMT

حمله کوچی‌ها به هیئت اعزامی پارلمان افغانستان

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۲۹۱۱

حمله کوچی‌ها به هیئت اعزامی پارلمان افغانستان

هیئت پارلمان افغانستان که برای رسیدگی به درگیری کوچی‌ها و مردم محلی عازم ولایت وردک شده بود مورد حمله کوچی‌ها قرار گرفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «محمد مهدی راسخ» از اعضای هیئت پارلمان افغانستان که برای بررسی درگیری‌های کوچی‌های و مردم محلی به ولایت وردک سفر کرده بود با انتشار پیامی در فیسبوکش گفت که این هیئت در روستای «قل ابغه» مورد حمله کوچی‌ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راسخ که پس از بازدید سه روزه از مناطق مورد مناقشه کوچی‌ها و مردم محلی به کابل بازگشته، اظهارداشت که این هیئت به دلیل عدم تامین امنیت و وجود مخالفین مسلح، موفق به سفر به مناطق تحت تسلط کوچی‌ها نشد و نمایندگان آنها در ساختمان فرمانداری شکایات‌هایشان را ابراز داشتند.

وی افزود که هیئت پارلمان قصد بازدید از «آب پای» را نیز داشت اما بدلیل گزارش‌ها مبنی بر اینکه صدها نفر از کوچی‌ها در کمین هستند موفق به عزیمت به آن نشدند.

به گزارش «آوا»، هیئت پارلمان افغانستان برای بررسی درگیری‌های کوچی‌ها و مردم محلی که از شیعیان و قوم هزار هستند تحت ریاست عبدالستار حسینی و عضویت عبدالرحمن وردک و محمد مهدی راسخ به محل حادثه سفر کردند و از شهرستان‌های بهسود و دایمیرداد نیز دیدن کردند.

نیروهای مسلح وابسته به کوچی‌ها در ولایت‌های وردک و غزنی همه ساله بطور گروهی به مردم محلی حمله می‌کنند و سبب کشته و زخمی شدن شماری از این مردم می‌شوند.

هرسال علاوه بر تلفات برخاسته از حملات کوچی‌ها، خانواده‌های زیادی نیز به دلیل ناآرامی‌ها مجبور به ترک خانه‌های خود می‌شوند بطوری که براساس گزارش رسانه‌ها در سال گذشته بیش از یکهزار خانوار در پی درگیری‌ها آواره شدند.

افغانستان| حملات «کوچی‌ها» به مردم محلی؛ بی‌توجهی یا حربه سیاسی3 هزار قبضه سلاح در اختیار افراد غیرمسئول، کوچی‌ها در 15 شهرستان هرات مسلح هستندکوچی‌ها امنیت شهرستان «بهسود» ولایت وردک را به خطر انداخته‌اند

مردم محلی می‌گویند که کوچی‌ها با انواع سلاح‌های جنگی مسلح هستند و کارشناسان بر این باورند که از نام کوچی‌ها اهداف دیگری مثل منافع سیاسی و امتیازگیری دنبال می‌شود و سیاست‌مداران از این مناقشه‌ها به عنوان «حربه سیاسی» استفاده می‌کنند، در غیر اینصورت دلیل دیگری برای این همه اهمال و بی‌توجهی نیست.

انتهای پیام/.

R1447/P/S8,87,1413/CT10 بیشتر بخوانید... معاون عبدالله: حمله اقوام کوچی به «بهسود» با تحریک اشرف غنی انجام شد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارلمان افغانستان هیئت پارلمان مردم محلی کوچی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۲۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری عوامل جناح راست افراطی در لندن با پلیس

.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ عوامل جناح راستگرای افراطی در لندن که پرچم انگلیس را بر دوش داشتند، مقابل دفتر نخست وزیری این کشور با نیرو‌های پلیس درگیر شدند.
امروز که همزمان با روز جورج مقدس در انگلیس است، ده‌ها نفر از افراد راستگرا در لندن، با خروج از محلی که پلیس در برابر دفتر نخست وزیری به آنان اختصاص داده بود، با نیرو‌های پلیس درگیر شدند. در تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، یکی از این نژادپرستان در لندن، با چتر به نیرو‌های پلیس حمله می‌کند.
بخشی از مردم در بریتانیا، به اهتزاز در آوردن پرچم انگلیس را نشانه نژادپرستی انگلیسی‌ها می‌دانند. شماری از تماشاگرنما‌ها در مسابقات ورزشی، از جمله در باشگاه‌های فوتبال، با پرچم انگلیس به رقبا حمله می‌کنند. به نوشته ایندیپندنت، امروز نیز شماری از حاضران در برابر دفتر نخست وزیری انگلیس، با سر دادن شعاری‌های نژادپرستانه، از تامی رابینسون، نژادپرست مشهور انگلیسی حمایت می‌کردند.
پرچم انگلستان یا بریتانیا تلفیقی از پرچم انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی است، اما گروه‌های راست افراطی فقط پرچم انگلیس را که دارای زمینه سفید با صلیب قرمز در وسط آن است پرچم این کشور می‌دانند.
پلیس با توسل به نیرو‌های ویژه و اسب سوار تلاش کرد این تظاهرات را مهار کند.

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۲۶ هزار پاسپورت در پکتیا
  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • مالزی: روابط با حکومت افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • سفر هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل
  • درگیری عوامل جناح راست افراطی در لندن با پلیس
  • هیئت بلندپایه ‎ترکمنستان وارد کابل شد
  • پیام «وعده صادق» به قیمت نفت در بازارهای جهانی
  • خانواده های شهدا پاسداران واقعی ارزشهای انقلاب اسلامی هستند
  • پارلمان استرالیا ایلان ماسک را یک گاوچران خودشیفته توصیف کرد!
  • خانواده‌های شهدا پاسداران واقعی ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند