Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون پرستاری وزارت بهداشت از تامین اعتبار جذب ۳۰۰۰ نفر با اولویت پرستار با موافقت سازمان برنامه و بودجه و تدوین آیین نامه پرستاری تخصصی، خبر داد. تاریخ انتشار: 13:32 - 17 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۵۴۹۳

خبرگزاری میزان- مریم حضرتی، در نشست مدیران پرستاری دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه روزی مدیران پرستاری و جامعه پرستاری کشور در مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا و ارائه مشاوره به هموطنان عزیز، گفت: جامعه پرستاری علیرغم فشار‌های ناشی از کمبود نیرو، در بحران کووید ۱۹ بسیار خوش درخشیده و بار دیگر مسئولیت پذیری و ایثارگری خود را در شرایط سخت نشان دادند و زبان ما برای قدرانی از این تلاش‌ها قاصر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در جریان پاندمی کووید ۱۹، برخی از همکاران جان خود را در راه سلامت هموطنان و بیماران مبتلا فدا کردند و برخی نیز به این بیماری مبتلا شدند و همین موضوع به لحاظ روحی، ادامه کار را برای پرستاران دشوار کرد، زیرا خروج نیرو‌های مبتلا فشار کار را در شیفت‌ها برای سایر همکاران مضاعف کرد که قطعا این مسائل از چشم هیچ یک از مسئولین دلسوز جامعه پنهان نمی‌ماند. خوشبختانه با پیگیری انجام شده و موافقت سازمان برنامه و بودجه، اعتبار جذب ۳۰۰۰ نیرو با اولویت پرستار تامین شده است.

تاکید بر توانمندسازی کادر پرستاری

حضرتی با تاکید بر توانمندسازی کادر پرستاری، گفت: سال گذشته ۲۰۰ نفر از پرستاران در مناطق کم برخوردار آموزش دوره‌های بخش‌های ویژه را دیدند و امسال نیز به دلیل شیوع بیماری کرونا و نیاز به پرستاران وِیژه کار، در حال برنامه ریزی برای تربیت و آموزش پرستار آی سی یو برای حدود ۶۰۰ پرستار هستیم.

وی، از مدیران پرستاری خواست تا پرستاران علاقمند را برای شرکت در این دوره شناسایی و معرفی کنند تا پس از آموزش‌های لازم نیاز دانشگاه یا دانشکده متبوع را برآورده کنند.

حضرتی همچنین از مکاتبه با معاونت آموزشی برای سرعت بخشیدن به آموزش دوره آی سی یو برای دانشجویان سال آخر پرستاری خبر داد و گفت: با توجه به شیوع کرونا و نیاز دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها به نیرو‌های آی سی یو، از خدمات این افراد نیز بهره‌مند خواهیم شد.  

تدوین آیین نامه پرستاری تخصصی

وی همچنین از تدوین آیین نامه پرستاری تخصصی خبر داد و گفت: در حال حاضر کار تدوین این آیین نامه نهایی شده و پس از طی مراحل قانونی به دانشگاه‌ها ابلاغ خواهد شد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به استخدام ۴۵۰۰ نیروی پرستار در آزمون آبان ماه سال ۱۳۹۸، افزود: علیرغم اعلام اسامی افراد قبول شده از طرف سازمان سنجش، هنوز برخی از افراد قبول شده در دانشگاه‌ها به کارگیری نشده اند، بنابرین از مدیران پرستاری می‌خواهیم تا علت را بررسی و به ما اعلام کنند تا پیگیری لازم برای جذب نیرو صورت پذیرد.

دراین جلسه، خانکه، رییس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا، وظایف قانونی مدیریت بحران در حوزه پرستاری را برای مدیران پرستاری تشریح کرده و مطالب خود را در ادامه تلاش‌های انجام شده به منظور تدوین سند راهبردی مدیریت بحران در پرستاری، مطرح کرد.

همچنین، در ادامه، مدیرکل دفتر ارتقای سلامت و سرپرست دفتر توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی نیز برنامه‌ها و انتظارات اداره متبوع را تشریح کرده و توضیحات لازم درخصوص برنامه‌های عملیاتی در حوزه‌های توانمندسازی، روابط عمومی و آموزش توسط کارشناسان معاونت پرستاری را ارائه کردند.

در ادامه نیز مدیران پرستاری مسائل و مطالبات خود را بیان کردند که شفافیت نحوه پرداخت حق کرونا، خروج کارکنان در بحران کرونا به دلیل ابتلا، پاداش کار پرستاران در مقابله با کووید ۱۹، شرح وظایف پرستار جامعه، جذب نیرو، تغییر وضعیت کارکنان قراردادی، افزایش حقوق و ساماندهی وضعیت پرستاران شرکتی، شاخص ایثارگری برای پرستاران مبتلا، موانع تاسیس واحد مراقبت در منزل در بیمارستان‌ها از مهمترین مسائل مطرح شده توسط مدیران بود.

بیشتر بخوانید: راه حل جهانپور برای جلوگیری از درگیری‌های فیزیکی و شایعات بهداشتی

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا وزارت بهداشت مدیران پرستاری دانشگاه ها آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۳۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی کانال های آبی شهر ری/ایمن سازی کامل در گرو تامین اعتبار

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز صفا با بیان اینکه در محدوده شهرستان ری حدود ۲۰ کیلومتر کانال انتقال آب وجود دارد که پساب را از تصفیه خانه جنوب تهران به سمت دشت ورامین و پاکدشت منتقل می‌کند، اظهار کرد: از این ۲۰ کیلومتر حدود دو کیلومتر زیر زمین و حدود ۱۸ کیلومتر در سطح زمین قرار دارد.

وی افزود: در سال‌های اخیر با توسعه مراکز جمعیتی و اقتصادی شاهد رشد جمعیت در اطراف کانال‌ها بودیم این در حالی است که در زمان احداث فاصله کانال‌ها با مناطق شهری به میزانی بود که مشکل خاصی وجود نداشت اما در حال حاضر با توجه به توسعه شهرسازی این مساله مشکلاتی را ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه متأسفانه از روی کانال‌ها رفت و آمد صورت می‌گیرد و همین مساله مشکلاتی را ایجاد کرده است، اظهار کرد: در سال‌های اخیر شاهد حوادثی در این مناطق بودیم، شرایط موجود و حوادثی که تعداد آن روبه افزایش بود، حوزه مدیریت استان را به سمت اخذ تصمیماتی برای مدیریت و ایمن سازی پیش برد

وی با بیان اینکه با تلاش مجموعه آب تهران بیش از ۶ کیلومتر روی کانال‌ها ایمن سازی انجام و عدد ریالی ۲۵ میلیارد تومان برای این کار هزینه شده است، گفت: استمداد امور آب از مراجع شهرستانی و استان علی‌الخصوص سازمان برنامه و بودجه در راستای تأمین اعتبار ادامه دارد.

وی با بیان اینکه پروژه ایمن سازی برحسب الویت انجام شده است و این موضوع نیز به صورت جدی در آب تهران مطرح است، گفت: هر سال آب تهران با توجه به منابع مالی که می‌تواند از محل‌های مختلف تأمین کند این پروژه را پیش می‌برد.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر آب تهران طرحی را شروع کرده که جدا از موضوعات مطرح شده بود، گفت: خط لوله دوم پساب از تصفیه خانه فاضلاب تهران را استارت زدیم که با تکمیل این طرح که خط لوله‌ای به طول ۳۶ کیلومتر به قطر ۲.۸ متر است، بخش عمده‌ای از آبی که در کانال جریان دارد را منتقل خواهیم کرد و تا حدود زیادی از مشکلات حال حاضر برطرف خواهد شد.

به گفته وی بخش عمده این طرح انجام شده و تنها سه کیلومتر بنابه مشکلاتی باقی مانده که با رفع مشکلات این پروژه به نتیجه خواهد رسید اما تا آن زمان نیز سعی داریم با ایجاد پروژه‌های ایمن سازی مشکلات و چالش‌ها را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه حفظجان مردم و ایمنی در الویت پروژه‌های آبی قرار دارد و در این راستا و برحسب ضرورت برنامه‌هایی را درنظر داریم، گفت: با انجام اقدامات صورت گرفته ایمن سازی کامل کانال صورت گرفته است و برحسب الویت برای مابقی کانال‌ها نیز کار را پیش خواهیم برد و با راه اندازی خط لوله مشکل به طور کامل برطرف می‌شود.همچنین در ادامه نامبرده کمک جدی حوزه شهرستان و استان را در بحث تأمین بودجه به منظور ایمن سازی کامل طلبید و از دستگاه‌های ذیربط در خواست اختصاص بودجه کامل برای این موضوع را مطرح نمود.

کد خبر 6081905 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۶.۵ میلیون نفر در کشور مستاجر هستند/ تامین مسکن در اولویت دولت
  • ایمن سازی کانال های آبی شهر ری/ایمن سازی کامل در گرو تامین اعتبار
  • اولویت نخست آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی است
  • جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی اولویت مدیران عمرانی کشور باشد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تدوین می‌شود
  • اختصاص اعتبار ویژه به روستاهای فاقد دهیاری گچساران
  • تامین آب پایدار و ارتقای ایمنی راه‌ها در اولویت مطالبه از دولتمردان است
  • تکمیل بیمارستان اسلامشهر نیازمند ۵۰۰میلیارد تومان اعتبار است
  • مدیران دولتی مقابله با قاچاق را در اولویت قرار دهند
  • مانده ۱۲۸۰ میلیارد تومانی اعتبارات تملک دارایی‌های خراسان جنوبی