Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ این روزها با وجود گرانی‌ها، قیمت قطعات ماشین و لاستیک سر به فلک گذاشته و قیمت لوازم یدکی چند برابر شده که نارضایتی کامیون‌داران را در پی داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، امسال سومین سال است که از اعتراض کامیون‌داران در استان می‌گذرد، در همان اوج اعتراضات کامیون‌داران مبنی بر افزایش قیمت قطعات خودرو، گرانی روغن ماشین و عدم توجه به افزایش نرخ کرایه آن‌ها تصمیماتی جهت رفاه حال این قشر از جامعه گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امروز مجددا شاهد گرانی قطعات خودرو و کمبود لاستیک خودرو هستیم که این مشکلات نارضایتی و گلایه کامیون‌داران را به دنبال داشته است.

گزارش| «ماسک» گوهر نایاب در بام ایران; تدبیرهای ضد و نقیض برای پیشگیری از کرونا در چهارمحال و بختیاریگزارش| مردمانی که همچنان بر طبل بی‌توجهی می‌کوبند/ اعمال محدودیت‌ها در 8 شهر چهارمحال و بختیاریصنایع چهارمحال و بختیاری در تنگنای مشکلات / چرا مسئولان اهمیتی به کارخانجات ‌نمی‌دهند؟ ‌

خبرنگار تسنیم برای اطلاع از وضعیت و مشکلات کامیون‌داران به سراغ تعدادی از رانندگان رفت تا مشکلات رانندگان را از زبان خودشان بشنوند که در ابتدا همه آن‌ها سکوت کردند که یکی از رانندگان گفت: «حرف زدن سودی ندارد وقتی کسی به ما اهمیت نمی‌دهد»،  چند لحظه بعد نتوانستند تحمل کنند و مشکلاتشان را بیان کردند که مشروح گفت‌وگوی ما با این افراد در ذیل می‌آید.

مشکلات رانندگان کارد را به استخوانشان رساند

یکی از رانندگان گفت: 3 سال پیش ما برای حل مشکلاتمان تجمع کردیم اما ما را اغتشاش‌گر دانستند در صورتی که ما از نظام بدی ندیدیم فقط آمده‌ بودیم که حرفمان را زیر پرچم نظام جمهوری اسلامی بزنیم که به گوش مسئولان برسد اما فقط یکسری تصمیم گیری شد و تمام و امروز دوباره شاهد همان اتفاقات و مشکلات هستیم.

وی افزود:  گلایه ما این است که دخل و خرجمان به هم نمی‌خورد هر چند گفته‌اند همان 3 سال پیش کرایه را 20 درصد افزایش دادند اما کرایه‌ای که از سال 89 افزایش نداشته است 20 درصد به جایی بر نمی‌خورد.

وی در ادامه با اشاره به بیمه رانندگان بیان کرد: بیمه ما را 50 درصدش را دولت می‌دهد، از 168 هزار تومان به 201 هزار تومان رسید و الان به 403 هزار تومان افزایش پیدا کرده است، یک راننده مگر چقدر درآمد دارد که نزدیک 400 هزار تومان را باید به بیمه بدهد.

یکی دیگر از رانندگان نیز گفت: وضعیت بارگیری هم که اصلا خوب نیست و برای گرفتن یک بار حداقل یک هفته باید در نوبت منتظر باشیم و همه این بارگیری‌ها دلال بازی است که سودش به پیمانکار و کارخانه‌دار می‌رسد و دست راننده هم چیزی نمی‌گیرد، بارنامه‌هایمان هم که هر 3 ماه یک بار شاید پول شود.

وی گفت: قیمت قطعات ماشین و لاستیک سر به فلک گذاشته و قیمت لوازم یدکی چند برابر شده ولی کرایه ما همان کرایه سال 3 سال پیش است با این حساب اگر کسی هم 50 میلیون تومان کار کند 70 میلیون تومان فقط صرف هزینه‌هایش می‌شود و 20 میلیون تومان باید از جیب خرج کند این کار کردن اصلا برای ما به صرفه نیست.

وی گفت: کارد به استخوان رسیده و مشکلات ما خیلی زیاده شده ما با این وضعیتی که داریم نمی‌توانیم کار کنیم. چرا دلار هر روز قیمتش بالا می‌رود اما ما با همان کرایه کار کنیم. ما امروز می‌خواهیم قطعات برای ماشین بخریم بدون پول نقد به ما وسیله نمی‌دهند، چرا مسئولان ما بازنشسته که می‌شوند باید سنوات و بازنشستگی دریافت کنند اما ما رانندگان حقوق درست و حسابی نداریم.

ایران فراکسیون حمل و نقل ندارد

یکی دیگر از رانندگان گفت: در زمان آقای احمدی‌نژاد قرار بود رانندگی جزء مشاغل سخت محسوب شود که با 20 سال سابقه کار بازنشسته شوند اما گفتند رانندگان به تفریح می‌روند، اگر اینطور است یکبار بیایند با ما برای بارگیری تا متوجه شوند ما با چه مشکلاتی روبه‌رو هستیم.

وی گفت: حتی در فقیرترین کشورها در مجلسشان فراکسیون حمل و نقل دارند چرا ایران فراکسیونی ندارد که از ما دفاع کند چرا ایران یک "سندی‌کا" ندارد که حرف ما را بزند.

وی ادامه داد: در تمام کشورها رانندگی دومین جایگاه را در کشورشان دارد اما در ایران در آخرین جایگاه است. چرا دولت ارز دولتی برای لاستیک و روغن ما در نظر نمی‌گیرد، زمانی که قیمت دلار افزایش می‌یابد به همان نسبت باید حقوق شهروندان و حتی کرایه ما هم افزایش پیدا کند.

وی گفت: مشکلات به همه مردم فشار آورده اما به اجبار تحمل می‌کنند ولی برای رانندگان کارد به استخوان رسیده، ما ماشین را با وام گرفتن خریداری کردیم حالا هم اقساط مانده و هم پول‌هایی که از فامیل قرض گرفتیم. اینها درد ما را نمی‌دانند.

مشکل رانندگان گرانی لوازم یدکی است

حسین مالکی، معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با تسنیم با اشاره به افزایش نرخ کرایه کامیون‌داران اظهارداشت: خردادماه سال گذشته حدود 30 درصد افزایش قیمت نرخ کرایه‌ها را داشتیم و امسال مجددا در اوایل تیرماه 30 درصد دیگر  کرایه‌ها افزایش یافته است.

وی افزود: افزایش کرایه رانندگان یک قانون شده است و هر 3 ماه یا 6 ماه یکبار براساس رشد تورم قیمت کرایه افزایش پیدا می‌کند.

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به گرانی لاستیک خودرو بیان کرد: از زمانی که ارز 4200 تومانی را برای لاستیک برداشتند و با ارز نیمایی خریداری می‌شود، قیمت لاستیک حدود 100 درصد افزایش یافت.

مالکی ادامه داد: مشکل رانندگان امروز نرخ کرایه نیست بلکه گرانی لاستیک و قطعات خودرو است که به رانندگان فشار وارد کرده است چرا که رانندگان می‌گویند حاضر هستیم نرخ کرایه کاهش یابد اما قطعات و لوازم یدکی خودرو نیز به قیمت قبل باز گردد.

وی گفت: تعمیر موتور از حدود 10 الی 15 میلیون تومان به 200 میلیون تومان افزایش یافته و این هزینه‌ها بالا هستند که کامیون‌داران را ناراضی کرده‌اند و حقوقشان کفاف این هزینه‌ها را نمی‌دهد.

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه واردات لاستیک آزاد شده است، لاستیک در بازار موجود است اما در برخی سایز‌ها کمبود لاستیک وجود دارد.

انتهای پیام/7540/ش

R7540/P/S6,54/CT7 بیشتر بخوانید... گزارش | روایت تسنیم از مشکلات ورزش چهارمحال و بختیاری در دوران کرونا / چرا "ورزش" اقتصادی ‌‌نمی‌شود‌؟ گزارش| افزایش قیمت قطعات کامیون حلقه‌ای از زنجیره گرانی بازار؛ نرخ‌هایی که نیازمند مدیریت است درخواست کانون کامیون‌داران اصفهان برای حل مشکل توزیع لاستیک‌/ رانندگان مطالبات خود را قانونی دنبال می‌کنند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری کامیون داران میلیون تومان لوازم یدکی هزار تومان قیمت قطعات نرخ کرایه حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۳۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | تصاویری از گریه و زاری حواله‌داران پژو پارس به خاطر افزایش قیمت شدید آن

261 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898061

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی
  • ◄ سهمیه لاستیک دولتی برای رانندگان اتوبوس و سواری کرایه بین شهری؟
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • 10هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید
  • ◄ گرانی خدمات دولتی برای رانندگان کامیون؛ گمرک هم هزینه ایکس ری را افزایش داد
  • ببینید | تصاویری از گریه و زاری حواله‌داران پژو پارس به خاطر افزایش قیمت شدید آن