Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، دریافت میعانات گازی پارس جنوبی از سوی منطقه عملیاتی بهرگان شرکت نفت فلات قاره ایران، ارسال آن به واحد بهره‌برداری مارون ۲ و سپس انتقال به پالایشگاه‌های شمالی، برای نخستین بار و با هدف مصرف بهینه میعانات گازی در صنعت نفت کشور کلید خورده است. به این منظور، معاون تولید شرکت ملی نفت ایران با همراهی مدیران ارشد شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب برای بررسی ظرفیت‌های مناطق نفت‌خیز در زمینه ارسال نفت سنتزی به پالایشگاه‌های کشور، از برخی تأسیسات از جمله تلمبه‌خانه امیدیه و تلمبه‌خانه مایل ۴۰ ماهشهر بازدیدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

تولید فرآورده‌ های نفتی در تهران پایدار می‌شود

مطابق اعلام شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، علیخانی در حاشیه این بازدید با اشاره به سرانجام رسیدن این کار در کمتر از یک ماه، ابراز امیدواری کرده است که چنین اقدامی برای ارسال به پالایشگاه آبادان نیز در دستور کار شرکت ملی نفت ایران قرار گیرد.

علیخانی  گفت: میعانات گازی پارس جنوبی برای مصرف پالایشگاه‌های داخلی و پتروشیمی‌ها توزیع می‌شود، اما با توجه به حجم تولیدات آنها، مازاد میعانات باید مدیریت می‌شد که یکی از گزینه‌ها ترکیب میعانات با نفت خام و تولید نفت سنتزی برای خوراک پالایشگاه‌ها به‌ویژه پالایشگاه اصفهان بود. به این منظور، طی یک ماه گذشته نشست‌های مشترکی بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران برگزار و ترکیب نوع نفتی که قرار بود خوراک پالایشگاه‌ها شود مشخص شد.

او ادامه داد: در بخش اجرا هم تیمی متشکل از نظارت بر تولید و امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و شرکت نفت فلات قاره ایران تشکیل شد و کار اجرا را به‌عهده گرفتند که مقرر شد سنتز نفت در منطقه بهرگان انجام و از طریق خطوط لوله مناطق نفت‌خیز جنوب به پالایشگاه اصفهان ارسال شود.

به گفته معاون تولید شرکت ملی نفت ایران، در بازدید میدانی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های مناطق نفت‌خیز جنوب مشخص شد که امکان ارسال نفت سنتزی به پالایشگاه آبادان هم فراهم است و قرار شد این برنامه نیز در مدت کوتاهی به سرانجام برسد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نفت پارس جنوبی پالایشگاه آبادان مناطق نفت خیز جنوب شرکت ملی نفت ایران پالایشگاه ها میعانات گازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۳۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا دری رئیس هیأت مدیره یک شرکت فناور نانویی ابتدا در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها بیان کرد: محصولی که برای آن نشان دانش‌بنیان را اخذ کرده‌ایم، جزو کودهای پیشرفته کشاورزی است که در حوزه کشاورزی کاربرد دارد. کودهایی که ما می‌سازیم از فناوری پیچیده‌تر و حرفه‌ای تری برخوردار هستند تا بتواند نیازهای کشاورزی کشور را فراهم کند.

وی افزود: ما برای چند محصول دانش‌بنیان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. اولین محصول اورمیک است که اوره را با یک پوشش چند لایه ارائه می‌دهد و ثبت اختراع آن را نیز داریم. اوره یک کود شیمیایی برای خاک‌های کشاورزی است که در عین حالی که ازت بالایی دارد و خوب است، اما مضررات بسیاری هم برای خاک دارد. اوره خاک را فشرده می‌کند، سرعت رشد گیاه را بالا می‌برد و گیاه را به آفات حساس می‌کند. به همین دلیل، بسیاری از کشورها به دنبال آن هستند که اوره را به نحوی کنترل کنند.

دری گفت: ما سیستمی مدرن را پیاده‌سازی کرده‌ایم و روی اوره سه پوشش لایه‌ای قرار داده‌ایم که شامل نه عنصر ریزمغزی و ... می‌شود. این کار باعث می‌شود هنگامی که آب به اوره می‌رسد، بین مولکول‌های اوره و ترکیبات هیومیک، پلیمر برقرار شود. این پلیمر از فشرده شدن خاک جلوگیری می‌کند و جذب ازت توسط گیاه به آهستگی انجام می‌شود. خود اوره به تنهایی در صورت برخورد با آب در عرض سه روز مصرف می‌شود، ولی در شرایط عادی ۱۲ تا ۱۸ روز زمان می‌برد تا ازت جذب شود. در نهایت، ما کارایی اوره را از ۳۰ درصد به ۷۰ درصد افزایش داده‌ایم. این یکی از محصولات بسیار خوبی است که داریم. اورمیک علاوه بر اوره، ترکیبات ریزمغزی خاک را نیز فراهم می‌کند و به دلیل ترکیبات آلی که دارد، خاک را حاصلخیز می‌کند.

وی تصریح کرد: محصول بعدی ما کیتوکاپ است. کیتوکاپ محصولی حرفه‌ای است که از فناوری نانو در آن استفاده شده است. این محصول یک نوع مهارگر گیاهی، کنترل‌کننده بیماری‌های خاکزی و هوازی به خصوص باکتری‌ها است. پایه‌ی این کود مس است و از نانوذره مس و نانو کپسول نیز در آن استفاده شده است. کیتوکاپ کارایی بسیار بالایی دارد.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش بنیان ادامه داد: سومین محصول ما کود بیست مایع است. در ایران کسی نیست که بتواند این کود را تولید کند. این کود از قدرت بسیار بالایی برای تامین ازت فسفر و پتاس برخوردار است. هم در مصرف خاکی و هم در مصرف محلول‌پاشی کاربرد دارد. ویژگی خاص آن در استفاده از پهپادهای کشاورزی است. با توجه به اینکه پهپادهای کشاورزی رو به گسترش هستند، استفاده از کود جامد برای آنها محدودیت ایجاد می‌کند. زیرا در یک مخزن ده لیتری، ما نمی‌توانیم سه کیلو کود حل کنیم. اما ما می‌توانیم تا ده کیلو از کود بیست بیست مایع را در این مخزن استفاده کنیم. این کودها کاملا حرفه‌ای هستند و در سطح جهانی و ایران منحصر به فرد هستند.

حمیدرضا دری در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: بزرگترین دستاورد مجموعه ما، به کارگیری فناوری‌های نوین در بخش کشاورزی است. ما قاعده‌ای که بیش از پنجاه سال در این حوزه حاکم بود را تقریباً کنار گذاشتیم و فناوری‌های نوین را جایگزین آن کردیم. در پنجاه سال گذشته، شاهد رو به افول بودن خاک‌های کشور بودیم. اما با استفاده از این تکنولوژی، خاک بعد از سه سال احیا می‌شود و در حین تغذیه گیاه، به سمت حاصل‌خیزی و پایداری تولید حرکت می‌کنیم. ما با افزایش مقاومت خاک و کارایی کودها، به کاهش هزینه‌های تولید برای کشاورزان کمک کرده‌ایم. علاوه بر این، ورود به بازارهای جهانی از جمله موفقیت‌های بزرگ مجموعه ما به شمار می‌رود.

وی در خصوص کاربرد محصولات خود در حوزه مناطق کمتربرخوردار اظهار داشت: با توجه به اینکه این مدل کودها می‌تواند جایگزین بسیاری از کودهای خارجی شود و هزینه تولید برای کل ایران را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد، در نمایندگی‌های خود در استان سیستان و بلوچستان و دیگر مناطق کمتربرخوردار، امتیازات ویژه‌ای را برای کشاورزان در نظر گرفته‌ایم. با ارائه شرایط مطلوب، تخفیفات مناسب و نظارت دقیق، به دنبال حل مشکلات کشاورزان در زمینه تامین مواد کودی، افزایش درآمد آنها و رونق کشاورزی در این مناطق هستیم.

دری در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه‌ گفت: در مجموعه ما به صورت مستقیم ۲۴ نفر تحت پوشش بیمه مشغول به کار هستند و غیرمستقیم نیز حدود ۱۵۵ نفر با ما همکاری می‌کنند.

کد خبر 6086120 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • پایان عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفتخیز جنوب
  • حفر و تکمیل هشت حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور 
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت طی فروردین ماه در مناطق نفتخیز جنوب غرب کشور 
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • واکنش وزیر صمت به افزایش قیمت پژو پارس + جزییات مهم