Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، نخستین جلسه هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۹۹ با حضور اعضا در تالار شهید بهشتی و با رعایت ملاحظات بهداشتی و حفاظتی تشکیل شد.

دکتر محمدمهدی ناصحی نماینده وزیر و دبیر هیئت امناء مجامع و شوراها از تلاش های دکتر زالی در ستاد مقابله با کرونا در راستای کنترل بیماری و هماهنگی برای اعمال محدودیت ها و مداخلات در تهران قدردانی کرد و با اشاره به افزایش شیوع کرونا در جامعه ابراز امیدواری کرد که با مشارکت و همکاری سازمان های مختلف موفق به کنترل بیماری کرونا شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه نشست دکتر علیرضا زالی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، ضمن ارائه گزارشی به تبیین فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته از سوی ستاد مقابله با کرونا برای مهار و کنترل بیماری پرداخت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، با اشاره به تاثیر کرونا بر ابعاد و حوزه های متفاوت در دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله نیروی انسانی و لجستیک خاطرنشان کرد: تقلیل درآمد اختصاصی دانشگاه‌های علوم پزشکی مهم‌ترین وجه از تاثیرات کرونا بوده است.

زالی به صرف هزینه ۳۷ میلیارد تومانی از سوی دانشگاه برای خرید اقلام بهداشتی و حفاظتی اشاره کرد و گفت: مشکلات مالی ناشی از استمرار شیوع بیماری کرونا سنگین خواهد بود و در ماه های آینده در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با چالش روبرو خواهیم بود که این موضوع قابل تامل و توجه است.

سپس اعضای جلسه وارد دستورکار اختصاصی و عمومی شدند و پیشنهادات حوزه های آموزشی، بهداشتی، درمانی، توسعه مدیریت و منابع، پژوهشی مطرح شد و مورد بررسی اعضا قرارگرفت. در نهایت  پس از بحث و تبادل نظر اعضا تعدادی از موارد مطرح شده به تصویب اعضا رسید.

در این نشست دکتر محمد مهدی ناصحی نماینده وزیر و دبیر هیات امناء مجامع و شوراهای وزارت بهداشت، دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه، دکتر علی نوبخت، دکتر علی اکبر ولایتی، دکتر احمد شمس، دکتر حمید پور اصغری، دکتر ایرج فاضل، دکتر سید جلیل حسینی، اعضای هیئت رییسه دانشگاه و کارشناسان حوزه های مختلف وزارت بهداشت و دانشگاه حضور داشتند.

کد خبر 4968345

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ویروس کرونا علیرضا زالی ویروس کرونا دانشجویان آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها امتحانات پایان ترم دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران آموزش پزشکی وزارت بهداشت مرکز سنجش آموزش پزشکی دوره دکتری دانشگاه خوارزمی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۴۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه، بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت دوباره بازگشایی و آماده خدمت‌رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، حسین محزون گفت: با توجه به بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی و تاکید ایشان بر آمادگی کامل این بیمارستان برای خدمت رسانی به گروه های هدف در زمان مورد نیاز و در مناطق مختلف استان و کشور، بیمارستان صحرایی، بازگشایی شده و به زودی آموزش نیروهای تخصصی و داوطلبان نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی یا غیرطبیعی با مصدوم انبوه که تعداد مجروحان حادثه زیاد است و امکان انتقال سریع و تخلیه مجروحان از صحنه حادثه به محل امن یا مراکز درمانی وجود ندارد، ضرورت انتقال و استقرار سریع بیمارستان سیار و ارائه خدمات درمانی سریع و گسترده در محل امری ضروری است.

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 92 به بهره برداری رسید و در دوران کرونا نیز مورد استفاده قرار گرفت و حال با توجه به فصل تابستان و حضور زائران در صورت نیاز از این بیمارستان مجدد استفاده خواهد شد، این بیمارستان 45 تختخوابی در قالب بخش هایی همچون اتاق عمل، Icu ، جراحی زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، CSR و بخش های جانبی در حال حاضر آمادگی استقرار در مناطقی که نیاز است را دارد.

محزون افزود: ایجاد توان ارائه خدمات درمانی در هر زمان و هر مکان در کشور و خارج از کشور،کاهش عوارض ناشی از تاخیر در درمان مصدومین،کاهش تعداد مرگ و میر و قربانیان حوادث غیرمترقبه طبیعی و ساخته دست بشر،کاهش  هزینه ها و احتمال ضایعات انسانی  و کاهش آسیب های روانی ناشی از حوادث از اهداف راه اندازی بیمارستان های صحرایی به شمار می رود.

وی به فعالیت‌های انجام شده در این بیمارستان به منظور آمادگی برای ارائه خدمات در مواقع ضروری اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه چیدمان بیمارستان، تشکیل تیم واکنش سریع بیمارستان صحرایی در رده های درمانی مختلف، بازگشایی و ساماندهی کانکس‌ها و تجهیزات پزشکی،کالیبراسیون تجهیزات پزشکی، تهیه فهرست داروهای مورد نیاز بیمارستان با هماهنگی معاونت غذا و دارو، راه اندازی دستگاه رادیولوژی، ارائه خدمات برای زائران و مسافران نوروزی و بازگشایی بیمارستان صحرایی، جهت تست و آمادگی تجهیزات و انجام مانور فرضی برای آمادگی در مواقع بروز بحران از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی