Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نظر می‌رسد تا دیر نشده باید به حال فعال‌سازی سخنگو در وزارت بهداشت فکری شود تا مردم و شهروندان نخواهند آخرین اخبار را از فضای نامطمئن مجازی پیگیری کنند.

گروه اجتماعی خبرگزاری آنا_امیرمحمدزندی: امروز آمار مرگ و میر ناشی از کرونا به 200 نفر رسید! این در حالی است که در یک هفته گذشته دو بار رکورد فوتی‌های کرونایی شکسته شد؛ اتفاقی تلخ که ناشی از عدم رعایت مسائل بهداشتی و نکات ایمنی سلامت در میان شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان اما سکوت مسئولان وزارت بهداشت و مخصوصاً خانم سخنگو در این روزها کمی عجیب به نظر می‌رسد؛ این درحالی است که ستاد ملی مقابله با کرونا در ابتدای شیوع ویروس کووید-19 در کشور با کیانوش جهانپور به عنوان سخنگو برای اطلاع‌رسانی به میدان آمد و البته همکاری خوبی هم با رسانه‌ها داشت؛ نشست‌های خبری روزانه آقای سخنگو برای اطلاع‌رسانی کمک شایانی به آگاهی رسانه‌‌های مکتوب می‌کرد، اما ناگهان با تغییر سخنگو و آمدن سیما سادات لاری، وزارت بهداشت در سکوت خبری عمیقی فرو رفت و فقط به چند آمار و ارقام اکتفا کرد.

سخنگوئی که فقط اسم دارد!

بهترین راه مقابله با شایعات در فضای مجازی، اطلاع رسانی به موقع، سریع و فراگیر است؛ در غیر این صورت شایعات راه را برای خود باز کرده و بر اخبار صحیح پیشی می گیرد که بدون وجود سخنگویی که در ارتباط مستمر با اهالی رسانه باشد پای آگاه سازی مردم در مورد وضعیت موجود کرونا و مخاطرات وحشتناک آن لنگ می‌ماند.

 سیما سادات لاری نشان داده برعکس خلف خود، سخنگویی نیست که بخواهد مسیر درست همراهی رسانه‌ها را برای ادامه روند مثبت خبر‌رسانی در پیش بگیرد و نتیجه این انزواطلبی سخنگو به زودی خود را نشان خواهد داد.

با کنار هم گذاشتن گلایه‌های وزیر بهداشت قبل از سکوت خبری چند هفته‌ای، اظهارات کیانوش جهانپور در خبرگزاری آنا(اینجا بخوانید) در خصوص گلایه‌های وزیر بهداشت تفاوت رفتاری ستاد مقابله با کرونا و عجله آن در بازگشایی‌ها و در نهایت کم کاری سخنگوی وزارت می‌توان گفت موضوع اختلاف بین توصیه‌های اکید بهداشتی و اقدامات اجرایی ستاد کرونا بسیار جدی‌تر از آن چیزی بوده که همه فکر می‌کردند.

موید این مطلب اظهارات امروز وزیر بهداشت است که گفته است روزی که من التماس می‌کردم، برخی فکر می‌کردند عرایض من یاوه‌گویی بوده اما دلم نمی‌خواست تاوان رعایت نکردن را با مرگ‌های تلخ بدهیم.(اینجا بخوانید)

غرض این یاداشت این نیست که بخواهیم با اطلاع رسانی غیر واقعی مردم را نگران کنیم. ماجرای شیوع ویروس کرونا در جهان به مرز فوق خطرناک رسیده است که روایت همین وضعیت می‌تواند باعث احساس خطر درست در مردم شود تا دستورالعمل و پروتکل‌های بهداشتی را بیش از هر زمان دیگری مراعات کنند؛ اما باید دانست که وظیفه انتقال اخبار این شرایط خطرناک قطعا  بر عهده سخنگوی وزارت بهداشت است در حالی که می‌بیتیم هیچ خبری از سخنگوی وزارت بهداشت نیست.

ازسوی دیگر عدم پاسخگویی مناسب معاونان وزارت بهداشت به رسانه‌ها هم در چنین شرایط بحرانی به رسانه‌ها باعث ایجاد مشکلاتی مانند ایجاد شایعه در فضای مجازی شده است.

کیانوش جهانپور گفته بود که ستاد ملی مقابله با کرونا هیچوقت سخنگو ندارد و عدم وجود کسی که پاسخگو و هماهنگ‌کننده اطلاع‌رسانی و افکار عمومی باشد می‌تواند زمینه به‌هم‌ریختگی و هماهنگی در اقدامات را فراهم آورد و پخش سخنان رئیس جمهور در این ستاد هیچ کمک به رسانه‌ها برای رفع ابهام مردم در خصوص تصمیمات مختلف نمی‌کند.

به نظر می‌رسد تا دیر نشده است باید فکری به حال فعال‌سازی سخنگو در وزارت بهداشت شود تا مردم و شهروندان نخواهند آخرین اخبار را از فضای نامطمئن مجازی پیگیری کنند.

انتهای پیام/4148

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا سخنگوی وزارت بهداشت لاری وزارت بهداشت اطلاع رسانی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۴۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛ باهدف ارائه طرح‌های کاربردی و برگزیده خاتمه یافته فصل زمستان در شورای پژوهشی دانشگاه، نشست فصلی ترجمان دانش با حضور محققان و اعضای هیات علمی در سالن جلسه‌های معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه برگزار شد.


طراحی و ساخت جلیقه کاهنده استرس حرارتی در حین کار، بررسی تاثیر همزمان همه گیری کرونا و آلاینده‌های هوا بر بیماری‌های تنفسی و قلبی، اثر ان-استیل سیستئین بر وضعیت متابولیک، نیتریک اکساید، بیومارکر‌های استرس اکسیداتیو، افسردگی و اضطراب در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس و بررسی دانش، نگرش، و عملکرد نسبت به کرونا ویروس جدید (کووید-۱۹) در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ شهرستان ایذه، عناوین طرح‌های ارائه شده در این نشست بود.


دکتر آرش سلحشوری، استادیار آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، دکتر سیداحمد حسینی، استاد بیوشیمی بالینی، دکتر بهزاد فولادی دهقی، استاد مهندسی بهداشت حرفه‌ای و دکتر محمدجواد محمدی، استادیار مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ارائه دهندگان این طرح‌های تحقیقاتی بودند.

دیگر خبرها

  • افزایش درصد فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال گذشته
  • آمار شهدای غزه به مرز ۳۴ هزار نفر رسید
  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲
  • فوت ۹۱ نفر بخاطر مواد مخدر در مازندران
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • آمار عجیب ستاره سابق پرسپولیس در لالیگا دو
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • آمار عجیب لوکادیا در لالیگا دو
  • آمار عجیب لوکادیا در لالیگای دو؛ فقط 17 دقیقه بازی!