Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - دبیر و مدیر مرکز نوآوری کیش گفت: با انعقاد قرارداد میان مرکز نوآوری کیَش و دانشگاه علم صنعت با محوریت محصولات فناوری در حوزه دریا، ساحل، تفریحات دریایی و گردشگری دریایی؛ این دانشگاه در مرکز نوآوری کیش مستقر می شود
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، آئین انعقاد قرارداد همکاری میان مرکز نوآوری کیَش و دانشگاه علم صنعت با حضور مسعود توفیقی دبیر و مدیر مرکز نوآوری کیش و جبارعلی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت با محوریت: استقرار شرکت های دانش بنیان زیر مجموعه این دانشگاه، دوشنبه 16 تیر در مرکز نوآوری کیش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست مسعود توفیقی دبیر و مدیر مرکز نوآوری و مدیرعامل موسسه علوم و فنون کیش بر لزوم اهمیت نقش این مجموعه با محوریت محصولات فناوری در حوزه دریا، ساحل، تفریحات دریایی و گردشگری دریایی اشاره داشت و گفت: در راستای بهره گیری از ظرفیت های این منطقه، مرکز نوآوری کیش می تواند به عنوان حلقه اتصال بخش خصوصی، دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان در حوزه های یاد شده ایفای نقش کند.
همچنین در ادامه این نشست جبارعلی ذاکری ایفای رسالت اجتماعی دانشگاه علم و صنعت را تغییر زیست بوم دانشگاه در حوزه فناوری و شکل دهی مراکز نوآوری بر شمرد و اظهار داشت: اهتمام بر معیارهای دانشگاه نسل سوم و اشتغالزایی دانشجویان موجب ارتقای تعاملات میان دانشگاه علم و صنعت و سازمان منطقه آزاد کیش خواهد شد.
گفتنی است با انعقاد این قرارداد، فضای اختصاص یافته به دانشگاه علم و صنعت و شتاب دهنده حرکت و شتاب کیش وابسته به این دانشگاه، توسط دکتر جبارعلی ذاکری افتتاح شد.
شایان ذکر است در این نشست داریوش سلیمی دستیار مدیرعامل در حوزه علم و فناری، عباس طائب رئیس هیئت مدیره صندوق پژوهش و فناوری علم و صنعت، مرتضی باقری سرپرست پردیس کیش، دانشگاه علم و صنعت حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشگاه علم و صنعت مرکز نوآوری کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۴۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش هولدینگ‌های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم وفناوری آنا؛ استیج رویدادی در دل نمایشگاه بین المللی اینوتکس است که در سال‌های اخیر به قلب تپنده این جشنواره تبدیل شده است.

این رویداد با هدف تعامل و گفت‌وگو میان فعالان استارت‌آپی، علاقمندان به حوزه‌های فناورانه و نوآورانه، نخبگان فناوری، نهاد‌های ذی‌نفع حاکمیتی، کارآفرینان و صنعتگران نوآور ایجاد شده و سالانه میزبان ده‌ها صاحب‌نظر در حوزه‌های گوناگون استارت‌آپی است.

استیج امسال علاوه بر بررسی ترند‌ها و فناوری‌های نوظهور پدید آمده در حوزه فناوری کشور، به نقش و رویکرد شرکت‌ها و هولدینگ‌های بزرگ صنعتی و برنامه‌های نوآوری این شرکت‌ها خواهد پرداخت.

موضوعات استیج بیش از هر چیز به مسائل روز اکوسیستم استارت‌آپی معطوف شده است.

مرور مهم‌ترین وقایع اکوسیستم استارت‌آپی در سالی که گذشت، بررسی و تحلیل وقایع و رویداد‌های اکوسیستم نوآوری، بررسی چالش‌ها و مسائل اکوسیستم نوآوری کشور و اینکه هوش مصنوعی چگونه آینده ما را رقم خواهند زد از مهمترین برنامه استیج اینوتکس ۲۰۲۴ است.

همچنین در این رویداد به بررسی مواردی چون، «دیفای از رویا تا واقعیت»، «نقش و رویکرد شرکت‌ها و هولدینگ‌های بزرگ صنعتی در اکوسیستم نوآوری»، «آنچه که باید استارت‌آپ‌ها ها از شرکت‌های بزرگ یاد بگیرند» و «نقش و رویکرد دانشگاه در نزدیک ساختن شرکت‌های سنتی با فضای نوآوری و استارت‌آپی » نیز پرداخته می‌شود. 

بررسی مهم‌ترین روند‌ها و تازه‌های حوزه ارتباطات و تبلیغات، بررسی برندکارفرمایی، بررسی مهم‌ترین چالش‌ها و مسائل اکوسیستم استارتاپی کشور، اهمیت تربیت نیروی توسعه کسب‌وکار در جهت رشد و تجربه ورود هلدینگ‌های بزرگ صنعتی به حوزه نوآوری و استارت‌آپی از دیگر برنامه‌های مهم استیج در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ خواهد بود.

استیج در روز آخر نمایشگاه اینوتکس نیز میزبان رقابت استارت‌آپ‌ها در حضور سرمایه گذاران و امتیازدهی به آنان توسط داوران مطرح ایرانی و بین المللی خواهد بود.

با توجه به شرایط موجود اکوسیستم استارت‌آپی کشور بیش از‌هر زمان دیگر نیازمند هم‌اندیشی، ایجاد دیالوگ، یادگیری و دیده شدن است. استیج این فرصت را برای فعالان و علاقمندان حوزه کسب‌وکار‌های نوآورانه فراهم می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی نقش هولدینگ های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری
  • تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی کشور با استفاده از هوش مصنوعی
  • استقرار مدیرسرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو در مرکز خدمات سرمایه گذاری آذربایجان غربی
  • نقش هولدینگ‌های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری بررسی می‌شود
  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • آماده همکاری با دولت برای استقرار شهر جهانی نوآوری در اصفهان هستیم
  • آماده همکاری با دولت برای استقرار شهر جهانی نوآوری کشور در اصفهان هستیم
  • پیوند رباتیک دانشگاه و صنعت/ رقابت داغ 316 تیم در هجدهمین رویداد بین‌المللی ربوکاپ
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و شرکت صنعتی