Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@13:48:05 GMT

نگاه تحولی حوزه برای آموزش و پرورش فرصت است

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۵۳۵۶

نگاه تحولی حوزه برای آموزش و پرورش فرصت است

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاری‌ها، حسن ملکی رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در دیدار با علیرضا حاجیان زاده مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش بر تعامل نظام مند این سازمان با ارکان حوزه علمیه برای تحقق تعلیم و تربیت اسلامی بر اساس سند تحول بنیادین تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 ملکی گفت: برای نیل به آموزش و پرورش طراز، نیازمند همکاری حوزه علمیه و مراکز شاخص پژوهشی آن هستیم و سازمان پژوهش در دوره جدید تلاش دارد نگاه مثبت گذشته را بیشتر محقق کند. 

وی با بیان این که ارتباط نظام مند وزارت آموزش و پرورش با حوزه های علمیه اجتناب ناپذیر است، گفت: نگاه تحولی حوزه در سالهای اخیر و نیز مدیریت آیت الله اعرافی راه را برای استفاده بیشتر از ظرفیت عظیم علما، روحانیت و طلاب جوان و خوشفکر در عرصه تعلیم و تربیت باز کرده و ما این فرصت را غنیمت شمرده و در صدد نهایت استفاده از عرصه های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی تربیتی حوزه علمیه در کمک به آموزش و پرورش هستیم.   

عضو ستاد همکاری‌ها افزود: تحولی بودن حوزه از فرصت هایی است که می توان برای آموزش و پرورش استفاده کرد و نگاه سازمان پژوهش و برنامه ریزی بر اساس تحول است و برای تحقق آن ارتباط با حوزه علمیه باید بیش از گذشته باشد. 

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه روح تحول، تربیت اسلامی است، گفت: حوزه علمیه با برنامه علمی طالب این گونه روش هاست و در همکاری با آن باید به گونه ای برنامه ریزی کرد که پژوهش های دین محور در عرصه تعلیم و تربیت به سمت سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی سوق داده شود. 

ملکی افزود: برنامه های درسی به طور ذاتی باید با دین پیوند بخورد و بهترین نهادی که می تواند ما را در این مسیر کمک کند، حوزه علمیه و فضلای پژوهشگر در این عرصه است

 وی گفت: فهم دو طرفه، نگاه حرفه ای نظام مند، داشتن برنامه و اراده ملی برای تنظیم بودجه مورد نیاز، ارکان یک همکاری موثر را تشکیل می دهد. 

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با تاکید بر ساماندهی ارتباط با لوازم مؤثر گفت: از برنامه های سازمان پژوهش و برنامه ریزی، شناسایی طرح های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی حوزه علمیه است که باید در نشست ها و دیدارهای جداگانه با مسئولین مربوطه این مهم صورت پذیرد. 

 ملکی افزود: دیدگاه های سازمان پژوهش را برای حوزه علمیه معرفی می کنیم تا نیازهای متقابل را بررسی کند و با برش اختصاصی از برنامه پنج ساله همکاری ها و تعیین نسبت سازمان با آن، برنامه های خرد و شاخص را برای ادامه مسیر تدوین کنیم. سپس در ملاقات با آیت الله اعرافی برنامه مدونی برای عملیاتی شدن ارائه شود.

برچسب‌ها مدارس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش آموزان مدارس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش آموزان سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی آموزش و پرورش حوزه علمیه همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۵۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند

محسن شاهمرادی تهیه کننده شبکه های رادیویی ورزش و جوان و نامزد بخش مستندهای مستمر در جشنواره رادیویی «پژواک» درباره حضورش در این دوره به خبرنگار مهر بیان کرد: من تقریبا به مدت ۱۷ سال است که تهیه‌کننده و گوینده برنامه‌های مختلف رادیویی هستم. سال گذشته با اثر «جهان در جام» برگزیده بخش مستمر آثار بلند جشنواره پژواک شدم و امسال هم دوباره در این جشنواره حضور داشتم.

وی که امسال توانست دیپلم افتخار جشنواره را از آن خود کند درباره شروع به کار در رادیو بیان کرد: من کارم را در سال ۸۶ با مرکز زنجان شروع کردم و اواخر سال ۹۰ وارد رادیو جوان شدم. در حال حاضر برنامه «دو آتیشه» را برای رادیو ورزش و «هواداری» را برای رادیو ورزش تهیه می‌کنم.

شاهمرادی درباره مستند «آسیا در جام» ادامه داد: به مناسبت جام ملت‌های آسیا ایده‌ای داشتم که طبق آن بتوانم ۲۴ کشوری را که در رقابت‌ها شرکت می‌کنند به مردم معرفی کنم تا از وجوه مختلف ورزش، فرهنگ، هنر، اقتصاد، سیاسی- تاریخی، جغرافیایی این کشورها شناخت پیدا کنند.

وی اضافه کرد: به طور مثال در مورد کشور هند سعی کردیم مخاطبان خود را با فرهنگ، آداب و رسوم و مسایل عجیب و باورنکردنی آن کشورها، حتی شعرشان آشنا کنم. نام برنامه را گذاشتیم «آسیا در جام» و این برنامه در ایام جام ملت‌های آسیا از رادیو ورزش پخش می‌شد که خودم گویندگی و تهیه‌کنندگی آن را بر عهده داشتم.

شاهمرادی یاداور شد: در واقع هدفم فقط بیان مسایل مربوط به ورزش نبود و علاقمند بودم مخاطبم بیشتر از این مسایل در مورد گروه‌های شرکت‌کننده در جام ملت‌های آسیا اطلاعات کسب کند.

این گوینده و تهیه‌کننده رادیو درباره نقش پژوهش در مستندسازی گفت: من به همراه مهدی زارعی پژوهش های این برنامه را به مدت سه ماه انجام دادیم که از منابع اینترنت، مقاله، کتاب و مصاحبه با افرادی که تجربه حضور در آن کشورها را داشتند، اطلاعات مورد نظر را بدست آوردم. پژوهش ستون خیمه مستند است و مستندساز در حوزه ساخت مستندهای رادیویی می‌تواند با پژوهش صحیح یک سوژه مناسب را دستمایه کار قرار دهد.

وی در پایان بیان کرد: من از سالهای دور مشغول ساخت مستندسازی هستم. مستند جزو قالب‌های برنامه‌سازی در تراز علمی است و به نظرم برنامه‌ساز برای ساخت مستند باید آموزش ببیند. این آموزش ها شامل پژوهش، موضوع، گویندگی و … می‌شود. در مجموع ما برای اینکه بخواهیم مستندساز خوبی باشیم نیازمند آموزش در این حوزه هستیم.

کد خبر 6087350 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان
  • پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • تقدیر از عوامل برنامه‌های قرآنی ماه رمضان