Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- تولید شمش فولادی از سوی شرکت‌های بزرگ و واحدهای وابسته به ایمیدرو در سه ماهه نخست امسال با رشد هشت درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به پنج میلیون و ۷۰۲ هزار و ۶۰۴ تن رسید.

 برپایه جداول آماری عملکرد فولاد مبارکه، خوزستان، ذوب آهن، شمش آلیاژی ایران، میدکو، شمش گروه ملی، کاوه جنوب، خراسان، چادر ملو، فولاد ارفع، بناب و جهان فولاد (سیرجان) گویای آن است که بیشترین رشد تولید شمش در سه ماهه امسال مربوط به جهان فولاد (سیرجان) با ۵۱۵ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بالاترین افت عملکرد در سه ماهه نخست امسال در زمینه شمش فولادی مربوط فولاد کاوه جنوب (بیلت) و فولاد خراسان (بیلت) به شکل مشترک به میزان ۲۱ درصد در مقایسه با سه ماهه ابتدایی سال ۹۸رقم خورد.

شمش تولیدی این واحدها در خرداد ماه امسال به رقم یک میلیون و ۹۴۶ هزار و۶۱۹ تن رسید و نسبت به ماه مشابه در سال ۹۸ افزایش هشت درصدی یافت.

بیشترین رشد عملکرد خرداد ماه در بین واحدهای یاد شده در زمینه شمش از آن میدکو(فولاد بردسیر- بیلت) با رقم ۹۹ درصد ثبت شد و کاوه جنوب هم با افت ۳۷ درصدی در مقایسه با عملکردش در خرداد ۹۸ بالاترین کاهش را داشت.

تولیدات فولادی ۳.۵ میلیون تن

جداول مورد بررسی حاکی از آن است که تولیدات فولادی واحدهای مزبور در سه ماهه نخست امسال با رشد یک درصدی نسبت به سه ماهه نخست ۹۸ به رقم سه میلیون و ۵۶۹ هزارو ۶۴۲ تن رسید که بیشترین رشد عملکرد در دوره مورد بررسی مربوط به گروه ملی صنعتی فولاد ایران با رقم یک‌هزار و ۱۸۱ درصد ثبت شد.

علاوه براین فولاد خراسان در سه ماهه نخست ۹۹ نسبت به دوره مشابه پارسال با افت ۳۲ درصدی بالاترین میزان کاهش را در بین واحدهای مورد بررسی نشان می دهد.

عملکرد شرکت‌های فولاد مبارکه، سبا، فولاد آذربایجان، خراسان، فولاد آلیاژی ایران، جهان فولاد سیرجان، نورد لوله اهواز، گروه ملی صنعتی فولاد ایران، فولاد اکسین، ورق خودرو چهارمحال و بختیاری و فولاد بناب در خرداد ماه امسال در زمینه تولیدات فولادی رقم یک میلیون و ۱۷۴ هزار و ۶۷ تن را نشان می دهد که کاهش دو درصدی نسبت به ماه مشابه در سال گذشته دارد.

بیشترین رشد عملکرد درزمینه تولید ات فولادی در خرداد امسال مربوط به فولاد الیاژی ایران در زمینه مقاطع فولادی با ۸۱۶ درصد ثبت شد و بالاترین کاهش هم توسط گروه ملی صنعتی فولاد ایران با رقم ۶۹ درصد نسبت به خرداد ۹۸ بدست آمد.

 ایران اکنون در بین ۱۰ فولاد ساز شاخص جهان جای دارد و قرار است تا افق ۱۴۰۴ به ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد برسد که تحقق آن جایگاه ایران را به رتبه هفتم جهان خواهد رساند.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سه ماهه نخست بیشترین رشد گروه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۵۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • تکمیل بزرگراه زهک-زابل وتقاطع غیرهمسطح زهک درشش ماهه اول امسال
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • برقراری پرواز‌های حج از خرداد امسال به مقصد عربستان
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • مارتینز اخراج شد، چون ۲۰ روز فولاد را تعطیل کرد!
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • تورم دوازده ماهه منتهی به فروردین، ۳۸.۸درصد شد