Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دبیرکل حزب الله لبنان در گفت وگویی به نقش سردار شهید قاسم سلیمانی در حمایت از نیروهای مقاومت پرداخت.

به گزارش ایسنا، شیخ نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزب الله لبنان در چهاردهمین سالگرد جنگ تموز در سال ۲۰۰۶ در گفت وگو با پایگاه خبری العهد درمود نقش شهید سپهبد سلیمانی در این جنگ گفت: تجاوز تموز در سال ۲۰۰۶ جنگ واقعی اسرائیل علیه لبنان بود و همانگونه که اذعان می کنند هدف آن نابودی مقاومت اسلامی بود اما خدا را شکر ما تجهیزات و آمادگی کامل را داشتیم و از سوی دیگر رهبری مدبر یعنی دبیرکل حزب الله لبنان فرماندهی ما را برعهده داشت و همچنین فرماندهانی نظامی و جهادی مانند حاج عماد مغنیه حضور داشتند و حاج قاسم سلیمانی که در شدیدترین جنگ‌ها لبنان را ترک نکرد، به صورت روزانه ما را همراهی می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد که سردار سلیمانی یکی از کسانی بود که در جنگ تموز به صورت مستقیم در اتاق عملیات مرکزی حضور داشت تا نیازهای اضطراری را برآورده کند و برای مقابله با دشمن و شکست آن و تحقق پیروزی، در رابطه با برخی برنامه‌های نظامی نظر می‌داد.

شیخ نعیم قاسم گفت که سردار سلیمانی به دلیل اینکه در اتاق عملیات حضور داشت تنها برای فعالیتهای جهادی با او دیدار می کردیم اما بعدها برای مشورت با او دیدار کردیم و چگونگی کمک به مردم و چگونگی بهره برداری از نتایج جنگ که با پیروزی لبنان به پایان رسید را مورد بحث و بررسی قرار دادیم.

معاون دبیرکل حزب الله لبنان در رابطه با نقش سردار شهید قاسم سلیمانی در حمایت از مقاومت سوریه به ویژه در جنگ آزادسازی الجرود گفت: همه شنیدند که در سال ۱۹۹۸ حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و این نیرو متشکل از جهادی‌ها است و در تمام منطقه از فلسطین گرفته تا لبنان، عراق،  پاکستان، افغانستان و سوریه حضور دارند و او امور آموزش و آمادگی آن ها در تمام منطقه را برعهده داشت. بنابراین زمانی که جنگ سوریه در سال ۲۰۱۱ آغاز شد طبیعی بود که حاج قاسم این پرونده را به صورت مستقیم برعهده بگیرد و هدف آن این بود که اولا سوریه را از این جنگ نجات دهد، ثانیا با داعش و جریان‌های تکفیری مقابله کند و ثالثا از نیروهای عراقی و افغانی و پاکستانی و ایرانی و همچنین نیروهای حزب الله که در کنار سوریه ایستادند،  حمایت کند.

معاون سید حسن نصرالله تاکید کرد: بنابراین حاج قاسم سلیمانی فرمانده واقعی تمام نیروها در داخل سوریه به جز ارتش سوریه برای مقابله با چالش ها و تحقق پیروزی ها بود که به فضل الهی داعش در این منطقه شکست خورد و نظام سوریه نجات پیدا کرد.

وی در پاسخ به این سوال که با ذکر نام شهید سلیمانی اولین چیزی که به ذهنتان خطور می کند چیست گفت: اولین چیزی که به ذهنم خطور می کند تواضع و ارتباط او با اهل بیت علیهم السلام و درآمیختگی او با ولایت است.

شیخ نعیم قاسم خاطرنشان کرد: نکته بسیار مهمی در شخصیت حاج قاسم سلیمانی وجود دارد و آن این است که او فرماندهی نظامی- سیاسی بود به عبارت دیگر او علاوه بر راهبرد نظامی راهبرد سیاسی داشت و این امر باعث می شد که اقدامات حاج قاسم سلیمانی نتایج مختلفی را محقق کند. سردار سلیمانی شخصیتی استثنائی بود و همین مساله باعث شد که در پی شهادت او میلیون‌ها نفر در ایران و خارج از ایران به خیابان ها بیایند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حزب الله لبنان قاسم سلیمانی سردار شهید قاسم سلیمانی سیدحسن نصرالله رژيم صهيونيستي دبیرکل حزب الله لبنان حاج قاسم سلیمانی سردار سلیمانی شیخ نعیم قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۵۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ سایه ایران و اسرائیل علنی شد

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: عوض شدن شکل تهدیدات ایران و اسرائیل علیه یکدیگر یکی از خطوط غالب تحلیل‌های رسانه‌ای غربی درباره آینده تحولات منطقه خاورمیانه و نحوه مواجهات سال‌های اخیر جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی مقابل یکدیگر است.

نیویورک تایمز در گزارشی به شدت گرفتن تهدیدات میان ۲ طرف از سال ۱۳۹۸ پرداخته است و در پس این تحلیل غلیظ شدن غبار تهدیدات نظامی به دنبال خروج آمریکا از برجام در اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸ قابل مشاهده است.

بخش‌هایی از این گزارش را می‌خوانید:

برای چندین دهه، اسرائیل و ایران با یک جنگ سایه در سراسر خاورمیانه مبارزه کرده‌اند و حملاتی را از طریق زمین، دریا، هوا و در فضای سایبری مبادله می‌کنند. رگبار پهپادها و موشک‌هایی که ایران روز شنبه به سمت اسرائیل پرتاب کرد - اگرچه تقریباً همه آنها رهگیری شدند - نقطه عطفی در درگیری بود. این اولین بار بود که ایران مستقیماً از خاک خود به اسرائیل حمله کرد.
ایران تا حد زیادی از نیروهای نیابتی خارجی مانند شبه‌نظامیان حزب‌الله لبنان برای ضربه زدن به منافع اسرائیل استفاده کرده است، در حالی که ترور هدفمند فرماندهان نظامی ایران و دانشمندان هسته‌ای بخش مهمی از استراتژی اسرائیل بوده است. در اینجا به تاریخچه درگیری‌های اخیر اشاره شده است:

آگوست ۲۰۱۹ (شهریور ۱۳۹۸): اسرائیل شهریور ۱۳۹۸ به کشورهای سوریه و عراق حمله هوایی کرد. در حمله هوایی اسرائیل به سوریه ۲ شبه‌نظامی آموزش دیده توسط ایران از بین رفتند، همچنین یک پهپاد در نزدیکی دفتر حزب‌الله لبنان منفجر شد و یک حمله هوایی در قائم عراق منجر به حذف یک فرمانده شبه‌نظامی عراقی مورد حمایت ایران شد. اسرائیل در آن زمان ایران را به تلاش برای ایجاد یک خط تدارکات زمینی تسلیحات از طریق عراق و شمال سوریه به لبنان متهم کرد و تحلیلگران گفتند که هدف از این حملات متوقف کردن ایران و نشان دادن سیگنال به نیابت‌هایش بود که اسرائیل ناوگان موشک‌های هوشمند را در نزدیکی مرزهایش تحمل نخواهد کرد.

ژانویه ۲۰۲۰ (دی ۱۳۹۸): اسرائیل از ترور سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده بازوی خارجی سپاه در حمله هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی به بغداد اعلام رضایت کرد. ایران با حمله به دو پایگاه در عراق که سربازان آمریکایی را در خود جای داده بودند، با رگبار موشک، حدود ۱۰۰ پرسنل آمریکایی را مجروح کرد.

نوامبر ۲۰۲۰ (آذر ۱۳۹۹): اسرائیل محسن فخری‌زاده دانشمند ارشد هسته‌ای ایران را ترور کرد.

۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲: مردادماه ۱۴۰۰ یک نفتکش تحت مدیریت یک شرکت کشتیرانی متعلق به اسرائیل در سواحل عمان مورد حمله قرار گرفت و ۲ خدمه آن کشته شدند. شرکت مربوط و ۳ مقام اسرائیلی این حمله را تایید کردند. ۲ نفر از این مقامات گفتند که به نظر می‌رسد این حمله از سوی پهپادهای ایرانی انجام شده است.

ایران صراحتاً مسئولیت این حمله را برعهده نگرفت یا رد نکرد، اما یک شبکه تلویزیونی دولتی ایران این حمله را پاسخی به حمله اسرائیل در سوریه توصیف کرد.

خردادماه ۱۴۰۱ اسرائیل سرهنگ حسن صیاد خدایی را نیز ترور کرد.

دسامبر ۲۰۲۳ (آذر ۱۴۰۲): پس از آغاز بمباران غزه توسط اسرائیل در پاسخ به حمله ۷ اکتبر حماس، شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران حملات خود را افزایش دادند. و اواخر سال گذشته (میلادی) ایران اسرائیل را به ترور یک شخصیت بلندپایه نظامی، سرتیپ رضی موسوی در حمله موشکی به سوریه متهم کرد.

سرتیپ موسوی به‌عنوان یکی از مشاوران ارشد سپاه پاسداران انقلاب از نزدیکان سردار قاسم سلیمانی شناخته می‌شد و گفته می‌شد که در نظارت بر ارسال تسلیحات به حزب‌الله کمک کرده است. اسرائیل با اتخاذ موضوع مرسوم خود از اظهارنظر مستقیم در مورد اینکه آیا پشت سر کشته شدن سرتیپ موسوی بوده است یا خیر، خودداری کرد.

ژانویه ۲۰۲۴ (دی ۱۴۰۲): انفجاری در حومه بیروت لبنان حذف صالح العاروری رهبر حماس و ۲ فرمانده شاخه نظامی حماس را در پی داشت که اولین ترور یک مقام ارشد حماس در خارج از کرانه باختری و غزه طی سال‌های اخیر محسوب می‌شد. مقامات حماس، لبنان و ایالات متحده این حمله را به اسرائیل نسبت دادند که البته خودش به‌طور علنی دخالت در این حمله را تایید نکرد.

حزب‌الله که از حمایت عمده ایران برخوردار است، پس از مرگ صالح العاروری حملات خود را به اسرائیل افزایش داد. ارتش اسرائیل هم به حزب‌الله لبنان حمله کرد و تعدادی از فرماندهان آن را حذف کرد.
مارس و آوریل ۲۰۲۴ (اسفند ۱۴۰۲ و فروردین ۱۴۰۳): حمله یک هواپیمای بدون سرنشین رژیم صهیونیستی به خودرویی از جنوب لبنان منجر به از بین رفتن حداقل یک نفر شد. ارتش اسرائیل اعلام کرد که معاون فرمانده یگان راکتی و موشکی حزب‌الله را حذف کرده است. حزب‌الله مرگ مردی به نام علی عبدالحسن نعیم را تایید کرد، اما جزییات بیشتری ارائه نکرد.

در همان روز، حملات هوایی در نزدیکی حلب، در شمال سوریه، در یکی از سنگین‌ترین حملات اسرائیل در این کشور در سال‌های اخیر، سربازانی را هدف قرار دادند. به گفته دیده بان حقوق بشر سوریه - گروهی مستقر در بریتانیا که جنگ داخلی سوریه را دنبال می کند - در این حملات ۳۶ سرباز سوری، ۷ نیروی حزب‌الله و یک سوری از شبه نظامیان طرفدار ایران کشته شدند.

ارتش اسرائیل مسئولیت آن را برعهده نگرفت، اما یوآو گالانت وزیر دفاع این کشور در شبکه اجتماعی نوشت «ما حزب‌الله را در هر جایی که عمل کند تعقیب خواهیم کرد و فشار و سرعت حملات را افزایش خواهیم داد.»
۳ روز بعد در حمله به ساختمان سفارت ایران در دمشق، ۳ فرمانده ارشد و چهار افسر ایرانی از بین رفتند، حمله‌ای که ایران اسرائیل را مسئول آن دانست.

کد خبر 844386 برچسب‌ها ایران و اسرائیل دفاع - سپر موشکی خبر ویژه دفاع - موشک فلسطین

دیگر خبرها

  • راه شهید سلیمانی در مبارزه با اسرائیل ادامه دارد
  • شوشتر، میزبان چهارمین کنگره ملی شعر سردار دل‌ها
  • حمله مستقیم ایران به اسرائیل در نوع خود اولین بود
  • روسیه: وقتی آمریکا قاسم سلیمانی را هدف قرار داد گفتیم امنیت منطقه به خطر می‌افتد
  • جنگ سایه ایران و اسرائیل علنی شد
  • بلاتکلیفی رینگ چهارم حدفاصل پل سردار شهید سلیمانی تا شش‌راه برطرف شود
  • جان فدای ایران، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی + فیلم
  • (ویدئو) حال و هوای گلزار شهدای کرمان مزار حاج قاسم سلیمانی همزمان با حمله ایران به اسرائیل
  • ببینید | واکنش مردم در مزار شهید حاج قاسم سلیمانی بعد از حمله سپاه به اسرائیل
  • شهید زاهدی همواره در حال دفاع از نظام و انقلاب بود