Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علی‌رضا آشناگر استاندار سمنان در شورای آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه در ۴۷ درصد از مدارس استان سمنان آموزش‌های فنی و مهارتی به دانش آموزان ارائه می‌شود که این امر تضمین‌کننده اشتغال آینده دانش آموزان است گفت: برای رفع کمبود اقلام بهداشتی در سطح شهرستان‌ها، می‌توان از ظرفیت کارگاه‌های موجود در هنرستان‌ها و مدارس کار و دانش، در راستای تأمین نیاز‌های بهداشتی در حد امکان و ضرورت بهره گرفت و اقلام تولیدشده را در اختیار دانش آموزان و خانواده‌ها قرار داد تا شاهد تأثیرات مثبت خودکفایی ناشی از شیوع بیماری کرونا نیز باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه پنج هزار دانش‌آموز در استان که فاقد هرگونه امکانات کمک آموزشی همچون تلفن همراه هوشمند و یا تبلت هستند بیان کرد: شرکت‌های بزرگ مخابراتی به‌منظور تأمین امکانات آموزشی مورد نیاز برای دانش آموزان به میدان بیایند و در این کار خیر نقش آفرینی کنند.

آشناگر با اشاره به مزایا و معایب آموزش از راه دور بر لزوم توجه و مراقبت والدین در استفاده و بهره‌مندی فرزندان از اینترنت و فضای مجازی ابراز داشت: همه دانش آموزان باید از امکانات آموزش مجازی همچون اینترنت پرسرعت و غیره برخوردار شوند، اما به موازات این بهره‌مندی لازم است تا والدین دانش آموزان نیز مراقبت‌ها و توجهات لازم برای عدم مواجه با آسیب‌های ناشی از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مخرب و مخاطرات آن را برای فرزندانشان گوشزد کنند.

استاندار سمنان با اشاره به افزایش سواد رسانه‌ای والدین و نیز ارائه آموزش‌های مورد نیاز معلمان در شرایط کرونا در امر آموزش و تعلیم و تربیت بیان کرد: با توجه به یکجانشینی دانش آموزان و خانواده‌ها و ضرورت ایجاد سلامت روحی و روانی و اثرات روانی پس از کرونای دانش آموزان، لازم است تا آموزش و پرورش نسبت به ایجاد فضای تفریحی شاد و نشاط آور و ارائه برنامه‌های پرورشی متناسب با وضعیت کرونا اقدام کنند.

انتهای پیام / ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش فنی و حرفه ای اشتغال پایدار فضای مجازی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد

حمید طریفی حسینی اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان دریافت کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت دارد، اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای نخستین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که گاه به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا ‌بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد:ان شالله از مهربرای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • مسئولان با افزایش تعداد دروس تک ماده راه فرار را به دانش آموزان یاد می‌دهند
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور