Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-23@18:56:16 GMT

چرا گاهی الکی چاق می‌شویم؟

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۷۳۶۸

چرا گاهی الکی چاق می‌شویم؟

چاقی همیشه به معنای پرخوری نیست. خیلی اوقات اتفاقاتی در بدن ما می‌افتد که در نهایت چاقمان می‌کند. دلایل پنهانی که تا آن‌ها را نشناسیم، نمی‌توانیم علت چاق شدنمان را حدس بزنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛  احتمالا برای خیلی از ما پیش آماده باشد که بدون افزایش خورد و خوراک وزنمان رو به افزایش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چاقی همیشه به معنای پرخوری نیست. یعنی دقیقا وقتی از روی خوشی و تفریح بیشتر غذا می‌خوریم و چاق می‌شویم. خیلی اوقات اتفاقاتی در بدن ما می‌افتد که در نهایت چاقمان می‌کند. دلایل پنهانی که تا آن‌ها را نشناسیم، نمی‌توانیم علت چاق شدنمان را حدس بزنیم.

 تیروئید

تیروئید داشتن به این معناست که غده تیروئید شما به اندازه کافی هورمون تیروئید تولید نمی‌کند و در نتیجه متابولیسم بدن شما کند می‌شود و می‌تواند منجر به افزایش وزن شود. این بیماری معمولا با قرص‌های جایگزین هورمون روزانه تحت عنوان لووتیروکسین درمان می‌شود.

دیابت

افزایش وزن یک عارضه جانبی مشترک برای افرادی است که برای دیابت خود انسولین مصرف می‌کنند. انسولین به کنترل سطح قند خون کمک می‌کند و برخی از افراد مبتلا به دیابت در عین حال ممکن است برای جلوگیری از افت قند خون، بیش از حد لازم غذا بخورند. خوردن منظم تنقلات میان‌وعده‌ای که کالری مصرفی شما را بالا می‌برد، می‌تواند به افزایش وزن منجر شود.

بالا رفتن سن شما

افراد با بالاتر رفتن سنشان شروع به از دست دادن عضلات می‌کنند. ماهیچه‌ها یک کالری‌سوز حرفه‌ای هستند. اگر بدن شما توده عضلانی خودش را از دست بدهد، به این معنا است که کالری کم‌تری می‌سوزاند.  

اگر مثل همیشه غذا می‌خورید و می‌نوشید و از نظر جسمی کم‌تر فعال هستید هم می‌توانید دچار اضافه وزن شوید. برای کاهش از دست دادن عضلات، باید فعالیت خودتان را حفظ کنید و تمرینات منظم تقویت عضله را جدی بگیرید.

اگر به همان مقدار همیشه غذا می خورید و می نوشید و از نظر جسمی کمتری فعال هستید ، این می تواند منجر به افزایش وزن شود. برای کاهش ریزش عضلات ، باید فعال بمانید و سعی کنید تمرینات منظم تقویت عضله را انجام دهید.

استرس

افراد به استرس، اضطراب و افسردگی پاسخ متفاوتی می‌دهند. برخی وزن کم می‌کنند، در حالی که بعضی دیگر در مقابل افسردگی به غذا روی می‌آورند و یک دایره منفی را شکل می‌دهند. افزایش وزن ناشی از افسردگی، شما را افسرده‌تر و در نهایت موجب افزایش بیشتر وزن شما می‌شود. در این مواقع حمام کنید، برای پیاده‌روی بیرون بروید و ورزش را جدی‌تر بگیرید.

خستگی

برخی از مطالعات نشان داده‌اند که افرادی که کمتر می‌خوابند احتمال اضافه وزنشان بیشتر از بقیه است. هنوز علت این اتفاق قطعی نیست اما احتمالا خستگی موجب تحریک‌ کردن هورمون‌های گرسنگی می‌شود.

حبس شدن مایعات در بدن

اگر برای مدت طولانی می‌ایستید و با در دوران قبل از قاعدگی هستید، ممکن است دچار تورم  و در نتیجه اضافه شدن وزن شوید. حبس شدن مایعات می‌تواند باعث مشکلات تنفسی هم باشد.

سندروم تخمدان پلی کیستیک

این بیماری شایع بر عملکرد تخمدان‌ها اثر می‌گذارد. از علائم این بیماری به دوره‌های نامنظم قاعدگی، مشکلات بارداری، رشد موهای زائد و افزایش وزن می‌توانیم اشاره کنیم. در این زمینه با پزشک خود مشورت کنید و سطح هورمون‌های بدنتان را کنترل و برای رفع مسأله اقدام کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چاقی چاق پرخوری الکی افزایش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۷۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه با کمر درد مواجه شویم؟

فرارو- در این ویدیو سرکار خانم دکتر غزال هاشمی، دکترای تخصصی فیزیوتراپی، در مورد مراحل کمر درد صحبت می کند.
۸۰ درصد افراد در طول زندگی خود با کمردرد مواجه می‌شوند.کمردرد در صورت عدم شروع درمان به موقع، تبدیل به دردی مزمن می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


علائمی که به شما کمک می‌کنند و هشدار می‌دهند که برای درمان اقدام کنید. شامل موارد زیر هستند:
- احساس ضعف و بی‌قراری هنگام نشستن طولانی مدت
- حس گزگز و مورمور در پاها
- کاهش حجم عضلانی یک پا در مقایسه با پای دیگر
- خالی کردن زانو حین راه رفتن
- درد مداوم شبانه
در صورت داشتن این علائم باید حتماً برای درمان فیزیوتراپی اقدام فرمایید.
تاخیر در شروع اقدام در این مرحله موجب می‌شود شما کاندیدای درمان‌های تهاجمی‌تر مانند تزریق و جراحی‌های ستون فقرات شوید.

دیگر خبرها

  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان، ۴ اردیبهشت
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان چهارم اردیبهشت
  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان
  • فیلم/ نظر اوسمار درباره جمله نمی‌گذارند ما قهرمان شویم!
  • آموزش: چگونه مانع افزایش حافظه مصرفی پیام‌رسان‌ها شویم؟
  • چگونه با کمر درد مواجه شویم؟
  • احتمال وقوع ناپایداری و بارش خفیف باران در استان بوشهر
  • پیش‌بینی آب و هوای اصفهان در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز یکشنبه ۲ اردیبهشت
  • مناطق غربی کشور امروز منتظر رگبار باران باشند
  • هواشناسی امروز ۲ اردیبهشت؛ مناطق غربی کشور منتظر رگبار باشند