Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: بوم‌گردی و تقویت گلخانه‌های استان می‌تواند از محورهای توسعه استان باشد به شرطی که افراد به درستی هدایت شده و اطلاع‌رسانی به‌موقع صورت گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، اقبال عباسی عصر امروز در کارگروه امور اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان اظهار داشت: گلخانه‌ها با توجه به نیاز مصرف آبی کم، می‌تواند به جذب گردشگر کمک کند، همچنین موجب تقویت صنایع تبدیلی و تکمیلی، درآمدزایی خوب، مقاوم کردن اقتصاد و منجر به توسعه صادرات شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش| «ماسک» گوهر نایاب در بام ایران; تدبیرهای ضد و نقیض برای پیشگیری از کرونا در چهارمحال و بختیاریگزارش| مردمانی که همچنان بر طبل بی‌توجهی می‌کوبند/ اعمال محدودیت‌ها در 8 شهر چهارمحال و بختیاری"دیار رویایی" به تلویزیون می‌آید / معرفی جاذبه‌های تاریخی چهارمحال و بختیاری در 20 برنامه

عباسی گفت: احیای صنایع دستی در کنار خانه‌های بوم گردی، شرکت‌های تورگردانی و کمپ‌های عشایری را منجر می‌شود.

وی با اشاره به لزوم هدف‌گذاری در زمینه بوم‌گردی و گلخانه‌ای، تصریح کرد: لازم است هدف‌گذاری تا پایان سال برای این دو موضوع صورت گیرد، از طرفی فرمانداران هر شهرستان می‌توانند کمک کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه کمپ‌های چادری در جای جای استان می‌تواند ایجاد شود، اضافه کرد: می‌توان همانند کمپ گردشگری شیخ علیخان، در دیگر مناطق استان از این کمپ‌ها ایجاد شود، همچنین بر تقویت شرکت‌های تورگردان تاکید کرد.

وی ادامه داد: اگر در حوزه گردشگری مخصوصا بوم‌گردی در شهرستان‌ها، هر شرکت خدمات‌رسان برای تهیه اتوبوس، مینی بوس و ون نیاز به وام ارزان قیمت داشته باشد، پرداخت خواهد شد.

عباسی تاکید کرد: یکی از راه‌های نجات استان در حوزه گردشگری، ایجاد شرکت‌های خدمات رسان، بوم گردی در مناطق مختلف، ایجاد بازارچه‌، صنایع تبدیلی، فروش محصولات صنایع دستی و تولیدات محلی منطقه‌ای است.

وی در ادامه گفت: وظیفه دبیرخانه کارگروه، پیگیری نواقص و مشکلات مربوط به طرح است، در صورتی که همکاری لازم صورت نگیرد و سهم تسهیلات جذب نشود، باید دبیرخانه مربوطه برخورد کند.

انتهای پیام/7540/ ز

R7540/P/S6,54/CT11 بیشتر بخوانید... صنایع چهارمحال و بختیاری در تنگنای مشکلات / چرا مسئولان اهمیتی به کارخانجات ‌نمی‌دهند؟ ‌ تامین نهاده‌های دامی بزرگترین نگرانی تولیدکنندگان چهارمحال و بختیاری است برگزاری همایش، گردهمایی و جلسات پرجمعیت در ادارات چهارمحال و بختیاری ‌ممنوع شد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۷۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است

غلامعلی حیدری در کارگروه گردشگری چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با هماهنگی بین‌بخشی و با تشکیل شورای متشکل از دستگاه‌های مختلف صدور مجوز‌های کسب و کار در حوزه گردشگری استان تسهیل و تسریع می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: یکی از راهکار‌های تحقق شعار سال که از همان روز‌های نخست امسال در دستور کار قرار گرفت، تشکیل چهار کارگروه اقتصادی از جمله کارگروه گردشگری و بوم‌گردی در استان است.

وی ادامه داد: همان‌طور که از شعار سال مشخص است، جهش تولید جز با مشارکت مردم امکانپذیر نیست از همین رو تلاش داریم در چارچوب قانون و دستورالعمل‌های موجود و با توجه به ظرفیت بالای استان در حوزه گردشگری، کسب و کار‌های این حوزه را رونق دهیم و از سخت‌گیری‌هایی که پیرامون صدور مجوز‌ها وجود دارد، کاسته شود.

بیشتر بخوانید

تصویب پنج طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری

حیدری، تبلیغات و اطلاع‌رسانی را از دیگر راهکار‌های رونق گردشگری در استان عنوان کرد و گفت: در همین خصوص باید یک وحدت رویه در استان وجود داشته باشد و بسته‌های تبلیغاتی تهیه و در اختیار رسانه‌ها قرار داده شود و از سوی دیگر از تبلیغ ظرفیت‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری در کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیز غافل نشد.

وی با تاکید بر اینکه امسال زیرساخت‌های گردشگری استان باید از وضعیت بهتری برخوردار شود، افزود: در ایجاد زیرساخت هم می‌توان از ظرفیت سرمایه‌گذار بخش خصوصی بهره گرفت و هم از توان و ظرفیت شرکت‌های بزرگ (هلدینگ‌ها) نظیر شستا، پتروشیمی و صندوق بازنشستگی استفاده کرد.

حیدری اظهار کرد: برای ساماندهی نقاط گردشگری استان لازم است تا مدیریت این مراکز به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و یا بخش خصوصی واگذار شود تا هم زیرساخت‌هایی نظیر سرویس بهداشتی در این مناطق ایجاد شود و شاهد آلودگی و زباله در این نقاط نباشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر رفع موانع گردشگری کشاورزی و رونق گردشگری عشایری در استان، ادامه داد: استان ظرفیت خوبی در خصوص گردشگری باغات دارد که در این رابطه باید موانع برطرف و با لحاظ کمترین تغییر کاربری برای کشاورزان محل درآمد ایجاد کرد.

وی، موزه‌های محیط زیست را از دیگر جاذبه‌های گردشگری استان عنوان کرد و گفت: این مراکز کمتر تبلیغ شده است و می‌طلبد تا با راه‌اندازی تور‌های دانش‌آموزی، دانشجویی و حتی برای کارمندان ادارات این ظرفیت‌های جذاب را به همگان معرفی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • پروژه پمپاژ آب ناغان می‌تواند در بخش کشاورزی تحول ایجاد کند
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • افتتاح ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است