Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@02:41:11 GMT

هلو چه خواصی برای زنان باردار دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۷۸۶۴

هلو چه خواصی برای زنان باردار دارد؟

هلو منبع عالی ویتامین c. آهن، پتاسیم و فیبر غذایی است. مصرف همه این مواد مغذی برای زنان باردار الزامی است. هلو را می‌توان در دوران بارداری مصرف کرد و در واقع فواید زیادی برای خانم‌های باردار دارد.

ویتامین C. به ویژه برای زنان باردار لازم است، زیرا برای رشد مناسب جنین بسیار مهم است. ویتامین C. به شکل گیری و رشد مناسب استخوان‌ها، دندان‌ها و سایر بافت‌های حیاتی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیبر غذایی موجود در هلو دستگاه هضم سالم را در زنان باردار حفظ می‌کند، در حالی که آهن و پتاسیم مواد مغذی لازم برای زنان باردار هستند. تنها نگرانی اصلی درباره هلو این است که هلو درست شستشو داده نشود یا دارای آلودگی‌های ناشی از کود شیمیایی باشد.

به طور کلی به جز موارد خاص و احتمال آلرژی زا بودن برخی از خوراکی ها، به زنان باردار توصیه می‌شود به اندازه کافی میوه و سبزیجات تازه مصرف کنند. اما هلو چه خواصی برای زنان باردار دارد؟

ویتامین C

با حداکثر هفت میلی گرم در هر صد گرم؛ میوه هلو از ویتامین C. پر شده است. بیشتر خانم‌های باردار مستعد کمبود آهن هستند و ویتامین C. برای جذب آهن و کاهش خطر کم خونی در زنان باردار بسیار مهم است. ویتامین C. همچنین برای تشکیل بافت جنین بسیار مهم است و برای تشکیل استخوان‌ها، دندان‌ها، رگ‌های خونی، غضروف و عضلات نیز مهم است.

پتاسیم

هلو سرشار از پتاسیم است که این موضوع به ویژه در دوران بارداری مفید است. پتاسیم برای حفظ تعادل مطلوب مایعات در بدن مادر و نوزاد مفید است. پتاسیم همچنین در مقابله با مسائل شایع بارداری مانند خستگی، گرفتگی و تورم بسیار مفید است. علاوه بر این، پتاسیم موجود در میوه هلو نیز باعث کاهش اضطراب، افسردگی و نوسانات خلقی در خانم‌های باردار می‌شود.

فیبر

زنان باردار به ویژه در مورد مشکلات گوارشی در دوران بارداری، مانند یبوست، سوء هاضمه و سایر موارد حساس، مستعد مشکلات هستند. صد گرم میوه هلو از پنج گرم یا بیشتر فیبر غذایی تشکیل شده است، بنابراین مصرف منظم هلو در دوران بارداری باعث حفظ حرکات روده و کاهش موارد سوء هاضمه و یبوست می‌شود.

فسفر

فسفر برای حفظ استحکام و یکپارچگی استخوان‌ها ضروری است. این امر نه تنها به کودک در ایجاد استخوان‌های قوی کمک می‌کند بلکه باعث حفظ یکپارچگی خوب استخوان برای مادر در طول بارداری و بعد از آن می‌شود. میوه هلو حاوی حدود بیست میلی گرم فسفر در هر صد گرم است.

منیزیم

منیزیم ماده مهم دیگر برای زنان باردار است. منیزیم از انقباضات زودرس رحم جلوگیری می‌کند و همچنین از گرفتگی و یبوست روده‌ها نیز جلوگیری می‌کند.

اسید فولیک

اسیدفولیک برای رشد مغز و ستون فقرات جنین در اولین مراحل بارداری ضروری است. با داشتن چهار میکروگرم اسید فولیک در صد گرم میوه، میوه هلو یکی از بهترین منابع اسیدفولیک است.

بتا کاروتن

بتاکاروتن در میوه هلو وجود دارد و این ماده در ایجاد سیستم ایمنی قوی در مادر و نوزاد اهمیت دارد.

یک زن باردار باید در روز چه میزان میوه هلو مصرف کند؟

علاوه بر فواید بیشمار مصرف میوه هلو در دوران بارداری، زنان باردار باید مقدار مصرف هلو را به کمتر از پانصد گرم در روز محدود کنند. در حالت ایده آل، زنان باید حدود دو هلو در روز مصرف کنند و میوه‌های دیگر را نیز در کنار هلو مصرف کنند تا از مقدار توصیه شده تجاوز نکنند.

میوه هلو عوارض جانبی خاصی دارد که باید در خاطر داشته باشید. برای مثال زنان باردار مبتلا به قند خون بالا باید مراقب باشند که در مصرف هلو زیاده روی نکنند. مصرف بیش از حد هلو می‌تواند درجه حرارت طبیعی بدن در دوران بارداری را بالا ببرد و منجر به خونریزی شود. افزون بر این‌ها باید از مصرف پوست هلو‌ها اجتناب کرد، زیرا برآمدگی‌های مویی روی پوست هلو می‌تواند باعث آلرژی گلو شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هلو بارداری آلرژی سبک زندگی پارسی خبر دوران بارداری برای زنان باردار استخوان ها ویتامین C میوه هلو صد گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۷۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاقاتی که بعد از زیاده‌روی در مصرف هندوانه در بدن شما می‌افتد

آفتاب‌‌نیوز :

خوردن بیش از حد هندوانه می‌تواند مشکلات زیادی ایجاد کند، از ضعف عضلانی گرفته تا ضربان قلب نامنظم.

این نتیجه در یک مطالعه موردی روی سه بیمار مبتلا به CKD آزمایش شد. این افراد پس از خوردن مقادیر زیاد هندوانه به شدت بیمار شدند؛ اما چرا آن‌ها به مراقبت پزشکی نیاز پیدا کردند؟

پاسخ در این است که هندوانه فقط آب نیست. این میوه آبدار سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که بیشترین آن‌ها پتاسیم است. یک برش هندوانه (تقریباً ۲۸۶ گرم) حاوی ۳۲۰ میلی‌گرم پتاسیم است؛ حدود ۱۲ درصد مقدار توصیه‌شده‌ی روزانه برای زنان و حدود ۹ درصد برای مردان؛ بنابراین برای یک فرد سالم، هندوانه منبع فراوان و خوشمزه پتاسیم است که با توجه به نقش‌های متعدد آن در بدن مفید است. اعصاب ما از پتاسیم برای کمک به انتقال سیگنال‌ها، از جمله سیگنال‌هایی که سبب انقباض عضلانی می‌شوند، حفظ سطوح طبیعی مایع خارج از سلول‌ها و کنترل فشار خون استفاده می‌کند.

در شرایط عادی، پتاسیم اضافی که در این فرآیند‌ها استفاده نمی‌شود توسط کلیه‌ها و از راه ادرار از بدن خارج می‌شود. با این حال، کلیه‌های افراد مبتلا به CKD در فیلتر کردن پتاسیم چندان کارآمد نیستند.

برای سه بیمار مذکور در مطالعه موردی، خوردن بیش از حد هندوانه غنی از پتاسیم منجر به هایپرکالمی شدید آن‌ها شد؛ وضعیتی که در آن پتاسیم زیادی در خون وجود دارد.

بیماران بین ۶.۶ تا ۷.۴ میلی‌مول در لیتر پتاسیم در خون خود داشتند، در حالی که محدوده طبیعی بین ۳.۵ تا ۵.۰ میلی‌مول در لیتر است. هر سه آن‌ها به مدت سه هفته تا دو ماه، هر روز مقادیر زیادی هندوانه به صورت میوه یا آب میوه مصرف کرده بودند.

بیماران توسط متخصصان ویزیت شدند، اما هایپرکالمی همیشه علائم واضح ندارد، همانطور که در مورد یکی از این سه بیمار اینطور بود. با این حال، می‌تواند علائم بسیار جدی هم داشته باشد.

برای مثال، دو بیمار دیگر دچار مشکلات قلبی شدند که به پتاسیم اضافی نسبت داده شد. یکی از آن‌ها ضربان قلبش کندتر از حد طبیعی شده بود و دومی از ایمپلنت دفیبریلاتور که برای بازگرداندن ریتم منظم قلب طراحی شده بود، شوک دریافت کرد.

علائم دیگر می‌تواند شامل ضعف عضلانی، احساس سوزن سوزن شدن، حالت تهوع و در موارد ناگهانی یا شدید، تنگی نفس و درد قفسه سینه شود.

خوشبختانه، هایپرکالمی با وجود خطرناک بودن، قابل‌درمان است. در مورد بیماران مورد مطالعه، درمان فوری آن‌ها دارو بود، اما به همه آن‌ها توصیه شد مصرف هندوانه خود را کاهش دهند. پیگیری چند ماه بعد نشان داد هر سه به این توصیه عمل کردند و در نتیجه سطح پتاسیم آن‌ها به حالت عادی بازگشته بود.

نویسندگان این مطالعه موردی امیدوارند با این تحقیق توانسته باشند خطرات کمتر شناخته‌شده‌ی زیاده‌روی در مصرف هندوانه را برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه روشن کنند.

«هندوانه یک میوه تابستانی محبوب است. اگرچه موز، سیب زمینی و گوجه فرنگی به دلیل ایجاد هایپرکالمی بدنام هستند، اما خطر ابتلا به هایپرکالمی پس از مصرف بیش از حد هندوانه معمولاً نادیده گرفته می‌شود.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • خواص درمانی رازیانه
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • خواص میوه خشک برای کودکان
  • اتفاقاتی که بعد از زیاده‌روی در مصرف هندوانه در بدن شما می‌افتد
  • خواص «زیتون» معجزه‌گر
  • دانه چیا را اینگونه مصرف کنید تا لاغر شوید
  • مسکن های بی خطر در دوران بارداری
  • از خطر تمساح تا نگرانی برای زنان باردار؛ فجایع سیل جنوب کشور