Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از قانونگذاران دموکرات و جمهوریخواه آمریکا در نامه ای خطاب به وزیر دفاع این کشور خواستار توقف خرید قطعات جنگنده «اف-35» ساخت ترکیه شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، گروهی از قانونگذاران جمهوریخواه و دموکرات آمریکا در تلاشند پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) را از خرید قطعات جنگنده «اف-35» ساخت ترکیه منصرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به نوشته وبگاه «دیفنس نیوز» «جیمز لنکفورد»، «جین شاهین»، «تام تیلیس» و «کریس کان هولن»  چهار قانونگذار آمریکایی در نامه ای خطاب به «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا از وی خواستند خرید قطعات جنگنده  اف-35 ساخت ترکیه را متوقف کند.

این قانونگذاران بر این باورند که برنامه پنتاگون در خرید قطعات اف-35 ساخت ترکیه تا سال 2022 در تضاد با فشارهای آمریکا بر آنکارا بابت خرید سامانه روسی «اس-400» است. این در حالی است که تولیدکنندگان ترکیه در ساخت بیش از 900 قطعه از جنگنده پیشرفته اف-35 شرکت دارند.

آمریکا سال 2019 به طور رسمی ترکیه را از یک برنامه چند ملیتی به دلیل خرید سامانه دفاع موشکی اس-400 ساخت روسیه بیرون کرد و برنامه آموزش خلبانان ترکیه ای را متوقف ساخت و بر اساس «قانون دفاع ملی 2020 »  ارسال جنگنده  اف-35 به ترکیه متوقف شد.

به نوشته دیفنس نیوز، قانونگذاران آمریکایی به اسپر گفته اند تداوم خرید قطعات اف-35 ساخت ترکیه، نقض قانون دفاع ملی 2020  و پیام واضح دیپلماتیک آن به ترکیه درباره عواقب گام برداشتن به سوی سامانه های دفاعی و فناوری روسیه است.

این در حالی است که مقامات پنتاگون گفته اند تا  2 سال  دیگر برای تأمین قطعات اصلی جنگنده گرانقیمت «اف-35 » به ترکیه وابسته خواهند بود.  آنطور که پنتاگون اعلام کرده  این وابستگی شامل قطعاتی از بدنه گرفته تا 139 قطعه از پیشرانه موتورخواهد بود و تا سال 2022 ادامه خواهد داشت. 

وزارت خارجه آمریکا تهدید کرده هر کشوری که از روسیه این سامانه‌ها را خریداری کند، تحریم می‌شود. کاخ سفید نیز طبق لایحه بودجه نظامی ۲۰۲۰، مکلّف است ترکیه را تا پایان سال به صورت کامل از برنامه تولید مشترک «اف-۳۵» کنار بگذارد و حتی تحویل مابقی جنگنده‌های خریداری شده را نیز تعلیق کند. (جزئیات بیشتر)

چندی قبل نیز یک نهاد آمریکایی در گزارشی نوشت که تصمیم کاخ سفید برای حذف ترکیه از روند تولید جنگنده اف-35 برنامه تولید این جنگنده را مختل خواهد کرد.  دیده‌بان کنگره در تحقیقی اعلام کرد که تصمیم آمریکا در اخراج ترکیه از پروژه تولید جنگنده‌های اف-35 روند تولید آن را با اختلال مواجه خواهد کرد.

دفتر حسابرسی دولت آمریکا نیز اعلام کرد در حالی که برنامه تولید جنگنده‌های اف-35 در مسیر تولید انبوه با هزینه پایین پیشرفت داشته، حذف ترکیه باعث بروز کمبودهایی در روند تولید این جنگنده شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ترکیه آمریکا پنتاگون روسیه اف35 قطعات قانونگذاران مارک اسپر وزیر دفاع ساخت ترکیه خرید قطعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین

سعید پرشی سرپرست معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین گفت: ساخت و بازسازی قطعات در چند ساله اخیر روند رو به رشدی را داشته است و متخصصین این امور ضمن کسب آموزش‌های لازم و نیز بدست آوردن تجربیات جدید توانمندی خوبی را در زمینه ساخت و بازسازی قطعات مورد استفاده این نیروگاه بدست آورده اند.  

او  تعداد تفکیکی قطعات ساخته شده را ۱۷۵ قطعه و تعداد بازسازی شده را ۸۱ قطعه ذکر نمود که در مجموع این نیروگاه ۲۵۶ قطعه را در یک ماه گذشته مورد ساخت و بازسازی قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • اسرائیل در تلاش برای لغو دیدار بایدن و اردوغان است
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح خبر نداریم
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد
  • چرا لپ تاپ‌های گیمینگ از سیستم‌های گیمینگ جذاب‌تر هستند
  • ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس