Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، علی اسدی  با بیان اینکه در حوزه برق منطقه‌ای غرب ۲۲ مشترک فوق سنگین از جمله صنایع و پتروشیمی‌ها و کارخانه‌های فولاد وجود دارد  گفت: تفاهم‌نامه‌هایی با مدیران عامل این شرکت‌ها منعقد شده که در ساعت پیک مصرف کشور یعنی از ساعت ۱۳ تا ۱۷ بار مصرف آن‌ها حدود ۱۱۰ مگاوات جابه‌جا شود و این موضوع به شبکه سراسری کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او عنوان کرد: همچنین از این طریق در کل کشور حدود ۳۰۰۰ مگاوات معادل ۶ برابر ظرفیت نیروگاه بیستون جابه‌جا شده است؛ در حالی که کشور جهت تأمین این میزان بار باید پنج میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کند.

اسدی با اشاره به همکاری خوب مردم منطقه غرب در سال گذشته و عدم اعمال خاموشی با برنامه عنوان کرد: در سال گذشته تنها یک درصد نسبت به سال قبل از آن رشد بار داشتیم و این به معنای مدیریت مصرف است.

او با بیان اینکه وزارت نیرو برنامه‌ای برای امسال تحت عنوان صفر ۹۹ تدوین کرده است گفت: بخشی از این برنامه به صورت مدیریت مصرف و نیروگاه‌های مجازی پیش می‌رود به نحوی که در زمان نیاز در مدار قرار گیرند و زمانی که نیاز نیست از مدار خارج شوند.

او با بیان اینکه سامانه گرمسیری پروژه بسیار بزرگ در استان‌های کردستان، کرمانشاه و ایلام است عنوان کرد: با توجه به اینکه تأمین برق بر عهده برق منطقه‌ای است در هر سه استان کار پیشرفت کرده و در کرمانشاه در حوزه شهرستان‌های گیلانغرب، قصرشیرین و سرپل‌ذهاب دو ایستگاه پست فوق توزیع احداث شده است.

اسدی با اشاره به اینکه کل شبکه این سامانه در این شهرستان‌ها ۴۰ مگاوات معادل مصرف برق شهرستان سرپل‌ذهاب برق نیاز داشت که تأمین شده است افزود: براساس ابلاغیه این طرح امسال باید به بهره‌برداری برسد و برق تمام مناطق تأمین شده و سازمان جهاد کشاورزی باید از آن بهره‌مند شود.
انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو برق رسانی توزیع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۸۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل جدید در نوسازی ناوگان پستی کشور

شرکت ملی پست در راستای نوسازی ناوگان پستی کشور امروز در مراسمی ۳۵ دستگاه خودروی وانت زاگرس دو کابین و الحاق آن به ناوگان شبکه پستی کشور را رونمایی کرد.

به گزارش ایسنا، محمود لیایی - مدیرعامل شرکت ملی پست امروز در آیین رونمایی از ۳۵ دستگاه خودروی وانت زاگرس دو کابین و الحاق آن به ناوگان شبکه پستی کشور اظهار کرد: هدف از برگزاری این برنامه، تاکید بر جی نف و تکمیل پایگاه آن است. با توجه به اینکه نوسازی ناوگان داشته باشیم، دیدگاه مدیران ارشد شرکت پست این بود که علاوه بر نوسازی از ظرفیت‌های موجود برای پروژه جی نف استفاده کنیم.  

وی افزود: امسال را سال خوبی برای همکاران و شبکه پستی کشور می‌بینیم و درصددیم تا پایان سال، ماه به ماه و فصل به فصل چنین افتتاح‌هایی داشته باشیم تا سبب رونق کسب و کار و شبکه پستی کشور شویم.  

مدیرعامل شرکت ملی پست در ادامه گفت: ضمن تشکر از حمایت‌های انجام شده انتظار خود از وزارت ارتباطات را اعلام می‌کنیم که در این راه سخت نیازمند کمک همه مسئولان هستیم؛ همچنین از سازمان برنامه و بودجه کشور برای توجه به اهمیت این موضوع تشکر می‌کنم.  

در ادامه این مراسم، رضا ربانی- مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی کشور- اظهار کرد: پایگاه جی نف برای جمع آوری اطلاعات مکانی کشور طراحی شده است و متولی به روزرسانی و نکه داری پایگاه برعهده شرکت ملی پست است.  

وی افزود: حدود ۴۲ میلیون مکان کشور در این پایگاه جمع آوری شده است و با حمایت مقام عالی وزارت ارتباطات و اعضای هیأت مدیره پست استارت تکمیل پروژه در سطح شهری سال گذشته زده شد و اکنون ۱۱۳۰ شهر کشور در پایگاه ملی جی نف دارای آدرس یکسان و استاندارد شد. امسال بحث نقاط روستایی در دستور کار قرار دارد و برای این کار ۳۷ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار در فاز اول بحث تکمیل پروژه جی نف اتفق خواهد افتاد.  

ربانی گفت: درهمین راستا تقدیر و تشکر می کنم از توجه‌ها و حمایت‌های انجام شده تا زیر ساخت‌های لازم را برای این حوزه فراهم شود. در حوزه نقاط روستایی حدود ۱۴ میلیون مکان در کشور اطلاعاتشان را ما جمع‌آوری کردیم و از ابتدای خرداد بحث بهنگام سازی و ترسیم نقشه و نهایت به روزسانی نقشه‌ها را در سطح کشور شروع خواهیم کرد.  

وی در پایان گفت: پیش بینی ما این است که در اردیبهشت سال ۱۴۰۴ پروژه روستایی تمام شود. درحال حاضر به صورت برخط ارتباط پایگاه با سازمان‌های مربوطه متصل شده و روزانه ۲ تا و دو نیم میلیون تراکنش موفق در پایگاه انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب در داخل کشور
  • تکمیل پازل امنیت غذایی در دانشگاه/ تولید سالانه ۱۰۰ میلیون بذرهیبریدی در دانشگاه آزاد اصفهان
  • نوسازی ۸۹ کیلومتر از شبکه آب‎رسانی استان همدان
  • ۱۰ هزار مگاوات از مصرف برق در تابستان گذشته با کنتور‌های هوشمند مدیریت شد
  • مدیریت ۱۰ هزار مگاوات از بار شبکه برق با کنتورهای هوشمند
  • دارندگان انشعابات غیرمجاز آب منتظر جریمه‌های سنگین باشند
  • احیای اکوسیستم‌های آبی با رهاسازی‌های مناسب توسط وزارت نیرو
  •  نوسازی ۸۹ کیلومتر از شبکه آب‎رسانی استان همدان
  • اجرای طرح بهارستان برای توسعه شبکه برق در ۵۹ روستای سمنان
  • فصل جدید در نوسازی ناوگان پستی کشور