Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی فارغی رئیس انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه با انتقاد پیرامون نرخ مصوب جوجه یکروزه اظهار کرد: طبق معمول ستاد تنظیم بازار قیمت را غیرکارشناسی اعلام کرده که مورد تایید انجمن تولیدکنندگان نیست.

او افزود: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، کمبود مواد اولیه و ضرر و زیان ۴ ماه اخیر، تولیدکنندگان از هر جهت تحت فشارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فارغی قیمت مصوب هر قطعه جوجه یکروزه را ۲ هزار و ۹۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: بنابر آمار بانک مرکزی تمامی هزینه‌های تولید ۳۵ تا ۴۰ درصد افزایش یافته است که این نرخ با تورم و هزینه‌های تولید سنخیتی ندارد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه ادامه داد: با وجود جهش چشمگیر هزینه‌های تولید، افزایش ۱۵ درصدی قیمت جوجه یکروزه منجر به کاهش تولید و خروج تولیدکننده از مسیر تولید می‌شود.

تولید جوجه یکروزه به ۹۵ میلیون قطعه باید کاهش یابد
او تولید ماهیانه جوجه یکروزه را ۱۲۰ میلیون قطعه اعلام کرد و گفت: میزان تولید جوجه باید به ۹۰ تا ۹۵ میلیون قطعه کاهش یابد.

به گفته این مقام مسئول، اگر واکسن و داروی مورد نیاز تامین شود، امکان جوجه ریزی تا ۱۱۰ میلیون قطعه وجود دارد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه با اشاره به اینکه افزایش قیمت مرغ ارتباطی به کمبود جوجه ریزی ندارد، بیان کرد: افزایش قیمت مرغ ناشی از سو مدیریت در توزیع دان و کمبود نهاده در واحد‌های مرغداری است.

او در پایان درباره آخرین وضعیت صادرات جوجه یکروزه تصریح کرد: با وجود شرایط سخت گیرانه صادرات و اخذ عوارض ۵ هزار تومانی صادرات مرغ، امکان صادرات وجود ندارد و در صورت صادرات اثر گذار نیست.


  منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تولید جوجه پارسی خبر جوجه یکروزه انجمن تولیدکنندگان هزینه های تولید جوجه یکروزه میلیون قطعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۹۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودی در عرضه مرغ ایام نوروز و ماه رمضان نداریم

علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به جوجه ریزی‌های اخیر نه تنها کمبودی در عرضه مرغ در ایام عید و ماه رمضان نداریم، بلکه تا اردیبهشت ماه مازاد تولید داریم که برای جلوگیری از زیان مرغداران باید از سطح بازار جمع آوری شود.

به گفته او، براساس ابلاغیه وزارت جهاد قیمت خرید حمایتی هرکیلو مرغ زنده ۵۸ هزارتومان است، درحالیکه قیمت تمام شده بالای ۶۰ هزارتومان است و بعضا ۵۴ تا ۵۶ هزارتومان هم در بازار فروخته می شود.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به آنکه مردم بخشی از مرغ فروردین را در اسفندماه انجام می‌دهند، از این رو ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در اسفند انجام گرفت که این میزان کاملا جوابگوی نیاز کشور است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با تاکید بر جمع آوری روزانه هزارتن مرغ از سطح بازار افزود: با توجه به حجم جوجه‌ریزی‌های اخیر، جمع آوری مازاد از سطح بازار امری ضروری است تا مرغداران متحمل زیان نشوند.

او با بیان اینکه نیاز جوجه‌ریزی مرغ در ایام مختلف متفاوت است، گفت: بنابر آمار در آذرماه ۱۴۴ میلیون قطعه جوجه ریزی شد که این میزان بدون افت قیمت خریداری شد، اما اکنون با ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی افت قیمت داریم. 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان همدان
  • قیمت مرغ تا پایان ماه رمضان نوسانی ندارد
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه ریزی و ۱۰ برابری صادرات میوه در مازندران
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در مازندران
  • ۴۷ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کردستان طی سال گذشته
  • قیمت جدید مرغ اعلام شد/ اعلام جزییات
  • افزایش ۲۰ درصدی جوجه‌ریزی سال گذشته در استان سمنان رقم خورد
  • کمبودی در عرضه مرغ ایام نوروز و ماه رمضان نداریم
  • افزایش ۲۲ درصدی جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ خراسان جنوبی
  • افزایش ۳۰ درصدی جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در لرستان