Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشید وفا روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت بازگشت به کار پس از دو هفته طی کردن قرنطینه و انجام معاینات بالینی و آزمایشات مربوطه توسط متخصص طب کار، فوق تخصص ریه و یا متخصص عفونی صادر می‌شود.
وی ادامه داد: کارکنانی که آزمایش کرونای آنها مثبت باشد می‌توانند با تجویز پزشک از مرخصی استعلاجی به مدت دو هفته بهره ببرند و کارکنانی که تست کرونای آنها منفی شده است اما دارای علائم تنفسی مشکوک هستند می‌توانند تا بهبودی علائمشان از مرخصی استعلاجی چند روزه استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس گروه سلامت طب کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مبنای آزمایش کرونا بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت PCR  یا همان آزمایش ته حلق است و وقتی این آزمایش مثبت شد به طور قطعی می‌توان گفت فرد به کرونا مبتلاست. 
وفا افزود: کارکنان و کارمندان در صورت داشتن علائم مشکوک مانند سردرد، عطسه، سرفه، تب، علائم گوارشی ابتدا باید به مراکز ویژه خدمات جامع سلامت مراجعه کنند و در این مراکز فرآیند غربالگری، انجام آزمایش و یا نیاز به بستری شدن در بیمارستان انجام خواهد شد. 
وی ادامه داد: تمامی مدیران و کارفرمایان باید نسبت به غربالگری شاغلان خود با توجه به داشتن علائم اولیه اقدام کنند و بر اجرای پروتکل‌های وزارت بهداشت پیرامون پیشگیری از کرونا در ادارات و مجموعه‌های کاری نظارت می‌شود.
رییس گروه سلامت طب کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک را مهم‌ترین راهکار پیشگیری از کرونا در محیط‌های کاری عنوان کرد و گفت: هر فرد مبتلا به کرونا می‌تواند افرادی زیادی را درگیر کند.

۱۵۲ هزار کارمند در ۱۰۶ دستگاه دولتی استان خراسان رضوی مشغول به کار هستند.
همچنین یک میلیون و ۲۰۰ هزار کارگر در ۱۷۷ هزار واحد صنعتی و تولیدی خراسان رضوی فعالیت می‌کنند.
 

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویروس کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۹۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوند مدفوع می تواند علائم حرکتی در پارکینسون را بهبود بخشد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، بیماری پارکینسون یکی از علل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است، و در حالی که گزینه‌های درمانی در دسترس هستند، اما با گذشت زمان تاثیرشان کمتر شده است.

به گفته کارشناسان، این مطالعه می‌تواند راه را برای تحقیقات بیشتر در مورد نقش میکروبیوم روده در شرایط تخریب کننده عصبی هموار کند.

یک کارآزمایی بالینی کوچک که در بیمارستان دانشگاه گنت، بلژیک انجام شد نشان داد که افراد مبتلا به بیماری پارکینسون که یک دوز پیوند مدفوع را از یک اهداکننده سالم دریافت کرده بودند، در مقایسه با افرادی که دارونما دریافت کرده بودند، علائم شأن بهبود یافته بود.

نتایج منتشر شده نشان می‌دهد که امتیاز حرکتی افرادی که پیوند اهداکننده دریافت کرده‌اند پس از ۱۲ ماه ۵.۸ امتیاز بهبود یافت، در مقایسه با بهبود ۲.۷ امتیازی در افرادی که پیوند دارونما دریافت کرده بودند.

علائم گوارشی خفیف یک عارضه جانبی منفی رایج در زمان پیوند بود و بیشتر در افرادی که پیوند اهداکننده را دریافت کردند مشاهده شد. دریافت کنندگان پیوند اهداکننده نیز احتمال بیشتری داشت که پس از ۱۲ ماه خستگی شأن تشدید شود.

برای این مطالعه، در مجموع ۲۲ شرکت کننده مبتلا به بیماری پارکینسون در مراحل اولیه، پیوند را از اهداکنندگان سالم دریافت کردند و ۲۴ نفر دارونما دریافت کردند.

پیوند مدفوع برای هر دو گروه درمان شده و گروه دارونما از طریق لوله‌ای که در ژژنوم، بخشی از روده کوچک، قرار داده شده بود، انجام شد.

محققان شرکت کنندگان را در ۳، ۶ و ۱۲ ماه پس از پیوند پیگیری کردند. آنها داده‌هایی را در مورد علائم گوارشی، علائم غیرحرکتی، افسردگی و اضطراب، خواب و خستگی و شناخت جمع آوری کردند.

در حالی که افرادی که از اهداکنندگان سالم پیوند مدفوع دریافت کرده بودند، بهبودی در علائم حرکتی خود داشتند، به نظر می‌رسید خستگی بیشتری را تجربه کردند.

«پاتریک سانتنز»، محقق ارشد و استاد عصب شناسی در بیمارستان دانشگاه گنت، گفت: «دلیل این تأثیر منفی نامشخص است. ما توضیح خوبی برای این پدیده نداریم، اما گمان می‌کنیم که مکانیسم‌های التهابی ممکن است دخیل باشند. خستگی در اختلالات التهابی روده شایع است.»

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

کد خبر 6086931

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم؟ + راهنمای کامل
  • یافته محققان نشان داد؛ نقش پیوند مدفوع در بهبود علائم حرکتی پارکینسون
  • پیوند مدفوع می تواند علائم حرکتی در پارکینسون را بهبود بخشد